Hierontaliukaste on sensuellin hieronnan salainen ase

Swede Fruity Love on loistava hierontaliukaste! Sen maku ja tuoksu ovat hämmästyttävän luonnollisia. Vinkki: kokeile tätä tuotetta antaessasi suuseksiä!

Kirjoitin aiemmin eroottisesta hieronnasta ja siinä tarvittavista hierontaöljyistä. Öljy ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto sensuelliin hierontahetkeen, vaan öljyn sijaan voit valita hierontaliukasteen. Nimi voi olla vieras, koska sitä ei kovin usein kuule käytettävän. Kyseessä on siis oikeastaan vesipohjainen liukuvoide, jonka erityinen koostumus tekee sen sopivaksi myös koko vartalon sensuelliin hierontaan. Se on joskus parempi valinta kuin vanha kunnon öljy, ja kerron miksi!

Hierontaliukaste tuo monipuolisuutta aistikkaaseen hierontaan

Hierontaliukaste on vesipohjainen intiimituote. Siksi sitä voi huoletta levittää limakalvoille ja käyttää yhdynnässä, kondomin kanssa sekä seksilelujen kanssa. Öljyssä on aina oma tuntunsa ja joskus minäkin haluan nimenomaan tuntea hierontaöljyn pehmeyden iholla. Öljy kun jättää jälkeensä pitkäksi aikaa omanlaistaan sileyttä iholle. Tämän sanottuani haluan kehua hierontaliukasteita, koska minulle aukesi niiden kanssa pari vuotta sitten aivan uusi maailma!

Olen löytänyt hierontaliukasteista useita hyviä puolia, joista selkeimmät ovat:

  1. Peseytyvyys: toisin kuin öljy, vesipohjainen hierontatuote lähtee tosi helposti pois iholta. Hotellireissulla ei ole edes välttämätöntä käydä suihkun kautta, jos tulee kiire, sillä liukaste ei tahraa vaatteita eikä jätä samaa paljastavaa öljymäistä tuoksua jälkeensä kuin varsinainen hierontaöljy.
  2. Monikäyttöisyys: ensin pitkä, ihana hieronta, jossa käydään läpi kaikki alueet, ja hups, halutaankin edetä sisätiloihin. Kun käytössä on öljy, sen pitää varoa kulkeutumasta limakalvoille. Tilanteen edetessä on haettava myös erikseen liukuvoide. Mutta hierontaliukasteen ansiosta yhdellä ja samalla tuotteella voi nautiskella täysin keskeytyksettä! Mitään ei tavallaan tarvitse varoa ja hieronnassa saa olla luova. Itse tykkään käydä välillä uppoutumassa suuseksiin ja palata sitten kehon hieromiseen. Voin kiusata ja kiihottaa hierottavaa seksikumppaniani tällä tavoin pitkän aikaa – se on kuulemma aivan ihanaa.
  3. Tuoksu: kuten sanottu, öljyissä on aina oma ominaistuoksunsa. Hierontaliukasteet ovat kevyempiä. Niissä on toki voimakkaitakin tuoksuvaihtoehtoja, mutta sellaista öljyn hajua niissä ei tietenkään ole, ja joillekin tämä on erityinen plussa. Välillä olen lopen kyllästynyt öljyyn ja siksi on hienoa, että sille on näin toimiva vaihtoehto!
  4. Stimuloivat ominaisuudet: moni hierontaliukaste sisältää lämmittävän vaikutuksen, joka tuntuu mahtavalta! Öljyissä luontainen lämmön tuntu on erilainen ja molemmissa efekteissä on puolensa. Hierontaliukasteet eivät siis missään nimessä ole tylsiä tai yksioikoisia, vaan niissä riittää tutkittavaa ja koettavaa.
  5. Suuseksin kuningastuote: Miksen sanonut tätä heti ensimmäisenä?! Olen todennut, että kaikkein parasta suuseksiä syntyy juuri hierontaliukasteen avulla. Kun annan suuseksiä miehelle, mikään ei voita hierontaliukastetta, jolla on lämmittävä vaikutus. Se on ihanaa itselleni, sillä koostumus on aivan huippu: maku, suutuntuma ja kosteus ovat tehty pidempikestoiseen nautinnon tuottamiseen. Tuotteen tarkoitushan on kestää kuivahtamatta pitkääkin hierontaa. Pitkä ja hartaasti suoritettu tantrinen suihinotto ja peniksen palvontasessio onnistuu täydellisesti! Vastaanottavalta osapuolelta olen saanut parhaat palautteet juuri silloin kun olen käyttänyt hierontaliukastetta. Kyse on varmasti sekä siitä, että se vaikuttaa omaan ”työskentelyyni”, myös siitä, miltä lämmittävä ja liukuva hierontatuote tuntuu peniksen varressa (ja muuallakin).

    Shunga hierontaliukasteet sisältävät klassisia tuoksuja, kuten vihreä tee, vanilja ja mansikkaviini.

Swede – aitoja makuja joka tilanteeseen

Henkilökohtainen suosikkini on aivan rehellisesti ja pohdintaa kaipaamatta Swede Fruity Love Massage -sarja. Swede on mielestäni muutoinkin hieno brändi ja olen käyttänyt sarjasta myös useita liukuvoiteita.

Ihastumiseni alkoi, kun pääsin töissä haistelemaan ja maistelemaan useita liukuvoiteita ja hierontaliukasteita. Olin ihmeissäni siitä, miten tämän merkin tuoksut ja maut voivat olla niin aitoja! Siitä alkoi matkani Sweden kanssa kokeillen aina uusia makuja – rakastuin nimittäin myös koostumukseen.

Makuuhuoneeni kaapissa seisoo nykyisin tyylikäs rivi Swedeä. Tuosta rivistä olen valinnut kulloiseenkin tilanteeseen tai reissuun juuri sen, mikä sillä hetkellä houkuttaa. Ja joo joo, eihän niitä purkkeja tarvitsisi olla niin kovin monta…mutta nautin niistä aidosti ja paljon! Joten se siitä himmailusta. I’m in love.

Klassinen Shunga tuo tyyliä ja erotiikkaa hierontaan

Myös Shunga tarjoaa nykyisin hierontaliukasteita. Eroottisen hieronnan mestarina tunnettu Shunga on sekin oikein hyvä valinta ensimmäiseksi hierontaliukasteeksi! Maut ja tuoksut ovat klassisia: löydät kauniista pakkauksista muun muassa eksoottisia hedelmiä, vadelmaa, mansikkaviiniä, vaniljaa sekä kookosta.

I Love You on riittoisa ja makeiden makujen hierontaliukaste!

Huomaan taas, että omat lempparini nousevat hintahaarukan kalliimmasta päästä. Hyvin edullisiakin vaihtoehtoja on, kuten I Love You -sarja. Tässä hierontaliukasteessa tuoksut ovat enimmäkseen makeita, joten makean ystävä voi testata niitä. Hierontaliukasteet ovat yleisesti hyvin riittoisia, joten nautit niistä pitkään. Niillä, kuten liukuvoiteella ja hierontaöljylläkin, saa ja kannattaa läträtä!

Hieronnassa enemmän on enemmän

Koska pääsääntöisesti tuotteita käytetään pikemminkin liian säästeliäästi kuin tuhlaillen, olen aina mielelläni toistamassa tätä: kun olet puristanut sen teelusikallisen tuotetta kämmenellesi tai suoraan kumppanin selälle, tee se vielä muutaman kerran uudestaan. Ja sitten vielä muutaman kerran.

En tiedä, kaikuuko meissä vielä pula-ajan säästeliäisyys vai muu kulttuurinen pihistelyn pakko, mutta liukastetta ja hierontatuotteita tavataan käyttää turhan vähän. Niitä voi ja saa ja oikeasti kannattaa käyttää ihan reilulla kädellä. Kokemus on aivan erilainen, jos liukastetta on juuri ja juuri viemässä kitkaa, kuin jos liukastetta on reilusti niin, että lämpö ja pehmeys valtaavat koko kehon! Anna palaa ja nauti!

Rate this post

You may also like