Linda Vastaa

Tällä sivulla vastaan minulle lähetettyihin kysymyksiin. Voit lähettää minulle kysymyksen kätevästi alla olevalla lomakkeella. 🙂

  Nimimerkki

  Viesti

  Sisältö

  Maila Jussi kysyy, onko koolla väliä (15.7.2017):

  Minkäkokoinen kalu miehellä kuuluu olla? Eikö muka koolla ole väliä niinkuin ”sanonta” sanoo?

  Linda vastaa:

  Hei!

  Tämä on usein toistuva kysymys, johon voin vastata ainakin kahdesta eri näkökulmasta. Ensinnäkin miehen kalun koko vaihtelee maailmalla paljon ihan maanosasta, alueesta ja siis geeniperimästä johtuen. Eri maissa miesten kalun koolla on eri keskimitta.

  Suomessa erektiossa olevan kalun keskimitta on n. 13,5 cm – mittaus tehdään kalun yläpuolelta painamalla häpyluuta vasten eli työntämällä hieman rasvakudosta sisäänpäin ja siitä terskan kärkeen asti. Keskimitta tarkoittaa keskiarvoa eli se ei ole sama asia kuin yleisin kalun pituus! Suurin osa miehistä omistaa kalun, joka on keskimittaa jonkin verran pienempi tai suurempi. Kalun koko vaihtelee todella paljon yksilöiden välillä, joten ei ole olemassa mitään sääntöä tai normia, että minkä kokoinen sen kuuluisi olla. Naisillakin vaginat ovat todella vaihtelevan kokoisia niin pituudeltaan kuin kapeudeltaan!

  Koolla ei ole lainkaan niin väliä kuin moni kuvittelee. Naisen vagina on keskimäärin 9 cm pitkä, joten miesten yleinen mielikuva tarvittavasta mitasta on aika lailla perusteeton. Kalun paksuus taas on toinen tekijä kun puhutaan koosta. Ympärysmitalla on enemmän merkitystä kuin pituudella, jos kumppanin fyysisiä tuntemuksia mietitään. Kliseistä mutta totta on kuitenkin, että se miten kalua ja kaikkea muuta käytetään, tekee seksistä nautinnollista – ei kalun koko! Ja tämän sanon vankalla kokemuksella 😉 Minulla on ollut mahtavaa seksiä ja isoja orgasmeja sekä keskimittaa merkittävästi pienempien että jopa haastavan suurikokoisten kalujen kantajien kanssa.

  Vastauksena kysymykseesi: koolla on toki merkitystä, sillä esimerkiksi kovin iso kalu voi olla kivulias kumppanille ainakin ilman liukastetta ja sopivaa asentoa. Toisaalta kovin lyhyt tai kapea kalu voi antaa penetraatiossa kumppanille haluttua vähemmän stimulaatiota, jolloin on hyvä ottaa mukaan leikkiin esimerkiksi kädet tai leluja! Seksitaidot ovat aina sata kertaa kalun kokoa tärkeämpiä. Näihin taitoihin kuuluu oman kalun koon huomiointi suhteessa kumppanin anatomiaan ja mieltymyksiin. Ihanaa loppukesää sinulle!

  ongelma nainen kysyy siveysvyön käytöstä (26.6.2017):

  Mitä silloin voi tehdä kun ei ole avaimenhaltia paikalla.?.Työ saattaa ulkomailla kestää puolivuotta ja hän ei suostu lähettämään avainta.Puolivuotta lukittuna tuntuu jo vaikealta.

  Linda vastaa:

  Kiitos kysymyksestä. Siveysvyön idea on, että et pysty itse avaamaan lukkoa vaikka kuinka haluaisit – ilman että hajotat koko vekottimen. Jos koet, ettet voi luottaa täysin siihen, että pääset pois siveysvyöstä tarpeen tullen, kannattaa pitää huoli siitä, että vara-avain on saatavilla. Siveysvöiden kanssa ei tule ottaa turvallisuusriskejä! Puoli vuotta on kovin pitkä aika olla lukittuna, jos ei pääse sinä aikana edes hetkeksi irti siveysvyöstä.

  Kerrot, että lukittuna olo tuntuu vaikealta. Et kerro, oletko lukittuna puolen vuoden ajan omasta tahdostasi vai vastoin toiveitasi.

  Jos vara-avainta ei ole tallessa ja päätät lopettaa siveysvyöleikin, siveysvyön voi viime kädessä rikkoa. Mallista, materiaalista ja lukkotyypistä riippumatta siveysvyön murtaminen ja poistaminen on aina mahdollista. Suosittelen ehdottomasti ensisijaisesti tilaamaan uuden avaimen valmistajalta, mikäli avaimenhaltija ei tosiaan suostu antamaan avainta, vaikka lukittuna oleva henkilö ilmoittaa leikin loppuvan. Jos uuden avaimen tilaaminen ei jostain syystä ole mahdollista, lukon voi rikkoa esimerkiksi pulttisaksilla tai sivuleikkureilla. Tällöin tietenkin siveysvyö on jatkossa käyttökelvoton.

  ”Pissafetissi” kysyy soololeikeistä (16.6.2017):

  Miten leikit pissaleikkejä yksin? Olisi kiinnostava tietää.

  Linda vastaa:

  Hei, kiitos kiinnostavasta kysymyksestä! Tätä aihetta en olekaan käsitellyt vielä.

  Pissaleikeistä voi nauttia myös yksin. Monia pissaleikit ilman kumppania eivät sytytä, mutta kun fantasia pyörii mielessä, minusta on joskus hyvin nautinnollista leikkiä kylpyhuoneessa ihan itsekseni.

  Yksi tapa, jolla leikin pissaleikkejä yksin, on että menen selälleni ja nostan jalat koukkuun. Tässä asennossa pissaaminen levittää virtauksen ihanasti joka paikkaan ja se valuu etenkin pakaroiden väliin. Fantasioimalla voin helposti myös kuvitella, että päälleni pissaa joku muu.

  Toinen aina mukava asento on mennä vatsalleen, mutta nostaa lantio ylös, jolloin pissasta märkä lattia litisee vartaloa vasten. Myös käsillä läpyttely märkää ihoa vasten lisää nautintoa. Äänet ovat seksissä minulle tärkeitä! Kun mukaan vielä otetaan pieni vibraattori, voin nautiskella itsestäni helposti vaikka tunnin verran. Kylpyhuoneen lattialämmitys kyllä auttaa näissä puuhissa.

  Toinen tapa itsenäisiin pissaleikkeihin on vaikkapa pissata johonkin astiaan ja käyttää sitten sitä vaikka valuttamalla pissaa hitaasti ylleen. Myös seksinukkien kanssa voi harrastaa pissaleikkejä hauskasti. Tapoja lienee yhtä monia kuin on harrastajiakin!

  ”Lukittu sinkku” kysyy siveysvyön haitoista (11.4.2017):

  Hei, Ensinnäkin kiitos kattavasta siveysvyö aiheisesta jutusta, mukava kun sen käyttö näyttää yleistyvän.
  Kysymykseni siis liittyy siveysvyöhön. Olen viime vuoden marraskuun alusta ollut lukittuna holy trainer v2 siveysvyöhön online avaimenhaltijan valvonnassa. Marraskuun jälkeen pisimmät ajat ilman siveysvyötä on olleet noin puoli tuntia. Huoleni on heikentynyt erektio, voiko se olla pysyvää?
  Erektio juuri ja juuri täyttää häkin ja siihen se jää. Avaimenhaltijan tämä on vain hyvä ja helpottaa minun lukittuna oloa. Se on kyllä totta, nukkuminen on helpottunut erektion hekkenemisen myötä.

  Linda vastaa:

  Hei, kiitos viestistäsi!

  Jos siveysvyö estää täysimittaisen erektion saamisen pitkäaikaisesti, vaikutus voi olla pysyvä. Miehillä muun muassa yölliset erektiot ylläpitävät paisuvaiskudoksen terveyttä. Jos veri ei saa virrata penikseen vapaasti ja penis nousta täyteen mittaansa riittävän usein, erektio voi heiketä pysyvästikin.

  Kokemasi heikentynyt erektio voi toki olla psykologinen oire eli opittu kehollinen toiminta siveysvyöstä johtuen. Jos koet, että kunnon erektio on kivulias, välttelet ehkä tiedostamatta täysimittaista erektiota. Tottakai lukittuna olo on helpompaa ilman voimakasta erektiota, mutta pitkällä tähtäimellä tästä voi olla penikselle haittaa.

  Suosittelen lämpimästi ottamaan siveysvyön useammin pois ja mahdollistamaan kunnon erektion, jotta paisuvaiskudoksesi pysyy terveenä. Jämäkkä erektio ei vaikuta ainoastaan seksiin, vaan myös kokonaisvaltaisesti lantioalueen terveyteen, kuten esimerkiksi virtsaamiseen.

  Jos sinusta tuntuu, että erektio ei nouse kunnolla silloinkaan, kun otat siveysvyön pois, voit kokeilla vaikkapa penispumppua. Penispumppu luo alipaineen ja voimistaa verenkiertoa peniksessä. Tästä voi olla apua, kun haluat palauttaa erektion täysiin voimiinsa.

  Pidä jatkossakin huolta itsestäsi. Hyvää kevättä!

  ”Sinkku etsii avaimenhaltijaa” kysyy key holderin löytämisestä (5.3.2017):

  Mainitsit siveysvyö kirjoituksessa että avaimenhaltijoita on helppo löytää. Vousitko vähän neuvoa mistä löytää? Onko joku tietty sivusto vai kuinka?

  Linda vastaa:

  Kiitos kysymyksestäsi! Mielestäni helpoin tapa löytää luotettava avaimenhaltija eli key holder on etsiä dominapalveluja tarjoava henkilö. Googlaamalla esimerkiksi hakusanat domina + Oulu löytää useita yhteystietoja.

  Kannustan aina siihen, että siveysvyön käyttöä aloitellessa harjoitellaan ensin avaimet pöydällä -hengessä. Eli ensimmäiset kokeilukerrat ja useamman päivän putket tehdään siten, että avaimet ovat itsellä heti saatavilla. Siveysvyöt ovat erilaisia ja niin myös tunne, joka niiden käytöstä tulee. Kun olet varmistunut, että hankkimasi siveysvyö sopii sinulle, voit myös turvallisesti luovuttaa avaimen toisen henkilön haltuun.

  Mikäli et syystä tai toisesta halua tulla vahingossakaan nähdyksi kulkemassa dominan ovesta sisään, ei huolta: suuri osa ammattidominatoimijoista palvelee avaimenhaltijana myös postittamalla avaimen. Tällöin kannattaa käyttää jotakin ekstrapalvelua postituksessa, jotta avain varmasti päätyy perille.

  Avaimenhaltijapalveluun ei myöskään tarvitse kuulua mitään muuta palvelua, ainoastaan avaimen säilytys. Joillakin dominoilla sovittua varhaisempaan avaimen palauttamiseen kuuluu tuntuva rahallinen sakko, joten pelkällä anelevalla puhelulla et avaintasi takaisin saa. Kaikista yksityiskohdista voit sopia osaavan dominan kanssa. Iloa etsintään!

  ”Kari” kysyy naisten mieltymyksestä siveysvyöhön (2.3.2017):

  Pitävätkö naiset miehen kalun lukitsemisesta siveysvyöhön?

  Linda vastaa:

  Hei, kiitos viestistäsi. Kysymykseesi ei voi vastata yksioikoisesti kyllä tai ei. Jotkut naiset pitävät miehen kalun lukitsemisesta siveysvyöhön, jotkut eivät. Ihmiset ovat tässä, kuten muissakin seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, hyvin yksilöllisiä.

  Jollekin naiselle kalun lukitseminen siveysvyöhön voi olla todella kiihottava ajatus ja hän ehdottaa sitä miehelle itse. Jollekin taas ehdotus sopii, vaikka ajatus ei ole tullut hänelle itselleen aiemmin mieleen. Tällainen nainen voi innostua asiasta paljonkin tai suhtautua siihen melko välinpitämättömästi. Jotkut naiset taas eivät pidä koko ideasta tai eivät ainakaan halua toteuttaa sitä käytännössä.

  On myös hyvä muistaa, että fantasioiden ja seksuaalisten tekojen mukana kulkee aina muutos. Kukaan meistä ihmisistä ei pidä aina, koko ikäänsä, samoista asioista, vaan voimme alkaa pitää tai lakata pitämästä jostakin. Muutosten syyt ovat moninaisia, eikä varsinaista syytä mielenmuutokseen tarvitse aina edes tietää. Tärkeintä on tietää itse mistä pitää, mistä ei ja pystyä kertomaan se seksikumppanille.

  Useille naisille erilaiset valtaan liittyvät seksileikit ovat hyvin mieluisia, kuten mainitsemasi miehen kalun lukitseminen siveysvyöhön. Tässä kyseisessä asiassa valtaa pitää nainen ja hän tekee päätöksiä siveysvyöhön lukitun miehen seksuaalisuudesta. Se on joillekin todella kiihottavaa, mutta kaikkia tällainen rooli ei miellytä ollenkaan. Kummassakaan ei ole mitään vikaa, se on vain sitä ihanaa erilaisuutta 🙂

  ”Teme” kysyy siveysvyöfantasiasta (25.2.2017):

  Miten siveysvyö fantasiasta voisi kertoa naisystävälle jotta hän ei säikähdä?

  Linda vastaa:

  Hei,

  Kiitos viestistäsi. Ihanaa, että sinulla on siveysvyöfantasia!

  Paljastaessamme oman fantasian jollekulle, paljastamme hänelle jotain intiimiä. Siksi oman fantasian kertominen kumppanille tuntuu usein jännittävältä. Huolehdimme myös siitä, osaako kumppani ottaa kertomamme vastaan hyväksyen ja ilman pelkoa. Lähes aina kumppanit kuitenkin ottavat fantasiat hyvin vastaan.

  Kun kerrot siveysvyöfantasiasta naisystävällesi, valitse ensin tilanne, jossa otat asian puheeksi. On tärkeää, että hetki on rauhallinen ja turvallinen teille molemmille ja että voitte keskittyä puhumiseen. Esimerkiksi kesken seksin ei ole hyvä idea.

  Pohdi myös etukäteen, mikä fantasiasi tarkalleen on ja mikä siinä kiihottaa. Eli keitä siinä on, kuka on missäkin roolissa ja mitä tapahtuu. Kun olet selvittänyt fantasian hyvin itsellesi, osaat kertoa sen varmasti myös naisystävällesi siten, että hän ymmärtää fantasiasi sisällön.

  Ehdota vaikka, että puhutte illalla fantasioistanne. Siten hän osaa hieman varautua keskusteluun eikä se tule täysin yllätyksenä.

  Et kerro viestissäsi, haluatko toteuttaa fantasian vai ainoastaan kertoa siitä naisystävällesi. Moni fantasia on sellainen, että niistä nauttii ajatuksen tasolla, mutta ei halua toteuttaa niitä käytännössä. Jotkut fantasiat taas haluamme toteuttaa. Kerron, miten voit ehdottaa naisystävällesi fantasian toteuttamista, jos haluat niin tehdä:

  Tee naisystävällesi selväksi, että et odota tai vaadi hänen tekevän mitään, mitä hän ei halua. Tämä on hyvä sanoa ääneen vaikka jo ennen kuin kerrot varsinaisen fantasiasi.

  Kumppanin fantasian säikähtämisessä on usein kyse sen tunteen heräämisestä, että pelkää joutuvansa tekemään jotain itselle vierasta tai tahdonvastaista. Kun naisystäväsi voi olla varma siitä, että häntä ei painosteta mihinkään, hän pystyy kuuntelemaan kertomasi paljon helpommin. Kerro hänelle, että hän saa sulatella asiaa ja että vastaat kyllä hänen kysymyksiinsä.

  Voitte miettiä yhdessä, kuinka fantasiaa voisi toteuttaa siten, että se olisi teille molemmille nautinnollista. Lähes aina löytyy tapa, jolla pariskunta voi toteuttaa toisen fantasiaa molempia tyydyttävällä tavalla. Tämä tosiasia yllättää parit kerta toisensa jälkeen!

  Täältä voit lukea Lindan artikkelin siveysvöistä.

  ”Piss 66 man” kysyy sooloseksistä (27.1.2017):

  Hei!
  Pissaleikit ovat ihania. Olen osittain transmies ja pidän naisten alusasujen ja suuhuni päälle pissaamisesta. Onko paha asia? Harrastan tuota ihan itsestään kun ei ole kumppania.

  Linda vastaa:

  Hei, kiitos viestistäsi. On mahtavaa, että sinulla on oma tapa nauttia seksistä itseksesi. Oli kumppania tai ei, sooloseksissä saa tehdä ja tutkia kaikkea sitä, mistä juuri itse kiihottuu. Tosi hienoa, että olet huomannut naisten alusvaatteiden ja päälle pissaamisen tuottavan itsellesi mielihyvää ja mikä tärkeintä, annat itsesi nauttia niistä. Siinä ei ole mitään pahaa. Ihanaa kevättä ja jatka samaan malliin!

  ”Puuhapete37” kysyy pissaleikeistä (5.10.2016):

  Hienoa oli lukea järkevää ja asiapohjaista tietoa pissaleikeistä. Kovin tuntuu harvassa olevan naispuoliset ihmiset, jotka leikeistä innostuu, saati sitten puhuu. Veikkaisin, että tässäkin lajissa miehet edustavat enemmistöä. Itse kuulun siihen kategoriaan joka nauttii kun nainen kastelee pikkuhousunsa, puhumattakaan että istuisimme sylikkäin esim. kesämökillä ja nainen pissaisi yllättäen sylissä ollessani vaatteet päällä. Oletko itse kokeillut? Harmi vain, että pissaleikit mielletään monesti sairaiksi fantasioiksi… Olisihan se hienoa löytää kumppani,  jolla olisi samanlaisia mieltymyksiä. Hyvää syksyä ja kiitos sivuistasi!

  Linda vastaa:

  Kiitos viestistäsi. Mukava kuulla, että olet löytänyt itsellesi nautinnollisen fantasian. On normaalia fantasioida siitä, että kumppani kastelee pikkuhousunsa tai pissaa sylissäsi. Ne ovat hyviä esimerkkejä pissaleikkien monista mahdollisuuksista. En ole kokeillut sitä, että pissaan kumppanin sylissä vaatteet päällä. Kiitos ideasta! Pikkuhousuni olen kyllä kastellut 😉 Kumppaneiden mieltymykset vaihtelevat paljon. Useimmiten voidaan sopia molempia tyydyttävästi siitä, millä tavoin tuotetaan toiselle nautintoa ja samalla noudatetaan omia rajoja. Vain kertomalla toiveensa ääneen avaa mahdollisuuden sille, että toive toteutuu. Nautinnollista syksyä!

  Täältä voit lukea Lindan artikkelin pissaleikeistä.