Pissaleikit / watersports

Pissaleikit (engl. Watersports) tarkoittavat erilaisia seksuaalisia tekoja, joihin liittyy virtsa tai virtsaaminen. Pissaleikkeihin sisältyy siis monenlaista pientä tai suurta kivaa, jonka voi myös toteuttaa monin eri tavoin. Pyrin tässä artikkelissa esittelemään muutamia eri ideoita, jotta saat välineitä toteuttaa omia fantasioitasi.

Sisältö

Tyypillinen pissaleikkifantasia on kumppanin päälle virtsaaminen tai olla itse se, jonka päälle virtsataan. Tämä voi tarkoittaa hyvin spesifiä aluetta, esimerkiksi jalkoväliin virtsaamista eikä mitään muuta. Toisaalta halu voi kohdistua kumppanin ylle pissaamiseen kauttaaltaan eli niin hiuksiin, kasvoihin kuin suuhunkin.

Toinen virtsaan liittyvä fantasia voi olla virtsan juominen. Virtsaa voi olla silloin vaikkapa lasissa tai maljassa, josta sitä juo tai juottaa kumppanille. Pelkkä virtsan nuoleminenkin voi olla suuri nautinto. Joku saattaa vierastaa muita pissaleikkejä, mutta nauttia paljon siitä, että nuolee tai muuten koskettelee kumppanin genitaalialuetta sen jälkeen, kun tämä on juuri virtsannut.

Yleistä on myöskin, että fantasia kohdistuu vaatteiden päälle tai ns. housuun pissaamiseen. Oma genrensä on myös kovassa hädässä virtsaamisen pidättäminen. Pidättäminen voi päättyä vessaan pääsemiseen tai esimerkiksi alleen laskemiseen. Variaatioita on tässäkin monia, pissaleikit kattavat hyvin erilaisia fantasioita.

Tiettyyn mieltymykseen ei ole aina vain yhtä syytä, mutta voi olla ihan hyödyllistä ymmärtää itse, miksi jokin tietty asia kiihottaa. Se tekee soveltamisestakin helpompaa. Esimerkiksi mainitsemani jalkoväliin virtsaaminen tuntuu vastaanottavana osapuolena naiselle hyvältä osittain sen takia, että lämmin paine osuu klitorikseen ja stimuloi sitä.

Miten ja missä toteutan pissaleikit?

Kilttinä tyttönä olen itse toteuttanut pissaleikit pääasiassa kylpyhuoneessa. Suihku tai kylpyamme ovat siistejä paikkoja leikkiä ja ne on helppo huuhdella puhtaaksi leikkien jälkeen. Muitakin vaihtoehtoja kyllä riittää!

Wc- pytyn päällä leikkiminen on kiinnostava ajatus. Se ei ole niin sisäsiistiä kuin suihkussa, mutta mitäs sitten? Nämä sotkut saa kyllä siivottua pois. Pissaleikit wc-pytyllä toteuttavat erinomaisesti ds (dominance & submission) fantasian siitä, että kumppani toimii ”vessana”.

Jos siihen on mahdollisuus, suosittelen pissaleikkejä luonnonvesissä! Tällainen tilaisuus saattaa olla vaikka mökillä. Sotkusta ei tarvitse järvessä leikkiessä huolehtia lainkaan. Lämpötilaerot tuntuvat luonnonvedessä voimakkaasti ja niin halutessanne äänimaailman saa melko vahvaksi: lätisevät ja lorisevat äänet voivat toimia kiihottavina elementteinä.

Houkutteleeko pissaleikit julkisissa tiloissa? Tästä minulla ei ole omakohtaista kokemusta. Olen pohtinut asiaa ja todennut toteuttamisen vaativan kunnon suunnittelua. Se ei ole lainkaan mahdotonta, mutta varaa aikaa ja käytä harkintaa ennen kuin toteutat jotakin julkisessa tilassa, esimerkiksi yleisessä vessassa. Muista, että olet oikeudellisessa vastuussa teoistasi: kaikilla on oikeus olla näkemättä seksiä julkisella paikalla. Vaikka sinua kiihottaisi ajatus jostakin, muita ihmisiä ei voi osallistaa edes katselijoina mihinkään seksuaaliseen tekoon ilman heidän erillistä suostumustaan.

Miten ehdotan pissaleikkejä kumppanilleni?

Joillekin on todella helppoa mennä ehdottamaan seksikumppanille ties mitä uutta ja erikoistakin. Monesti meillä kuitenkin on vaikeuksia saada suusta ulos sanoja, joiden myötä pelkäämme tulevamme torjutuksi. Seksuaalisuus on niin herkkä ja häpeälle altis osa ihmistä, että sen kansa ollaan ihan syystäkin varuillaan. Liikoja pelkoja ja jännityksiä on silti hyvä työstää pois!

Jos sinua jännittää ottaa asia esille, mieti mikä on pahinta mitä voi tapahtua. Jos luotat kumppaniisi, oli hän sitten satunnainen tai vakikumppani, uskallat kyllä ehdottaa hänelle pissaleikkejä. On tärkeää, että voit luottaa siihen, ettei kumppani häpäise tai nolaa sinua, kun otat asian esille. Ja hei, pissaleikit ovat todella yleisiä! Voit olla varma, ettet ole kiinnostuksesi kanssa yksin. Et ole mitenkään outo, pissaleikit ovat normaali kiinnostuksen kohde.

Yhtä tärkeää on, että voit luottaa kumppanisi kertovan rehellisen mielipiteensä. Jos hän ehdottomasti ei halua tehdä sitä mitä ehdotat, hän myös sanoo sen. Tämän kaiken voi tehdä niin, ettei kenenkään tarvitse nolostua. Ihmiset tykkäävät ja kiinnostuvat hyvin eri asioista. Jotkut asiat voivat makuuhuoneessa mennä täysin yksiin, jotkut taas aivan ristiin.

Mieti ensin, mitä itse haluat. Mitkä ovat omat toiveesi? Millaisia pissaleikkejä sinulla on mielessä? Haluatko hänen tekevän jotain sinulle vai tehdä itse jotakin hänelle? Voi olla hyvä ehdottaa jotakin uutta kumppanille siten, että osaat vastata hänen kysymyksiinsä.

Miten itse aloitin pissaleikit?

Oma kokemukseni on, että keskustelu kannattaa aloittaa rauhallisessa tilanteessa. Joskus kuulee sanottavan, että seksiin liittyvät asiat kannattaa puhua makuuhuoneen ulkopuolella. Tämä pitää varmasti paikkansa joidenkin ongelmien tai aiheiden kohdalla, mutta usein uudet ideat tai ehdotukset on hyvin luontevaa tuoda esiin juuri siellä makuuhuoneessa. Tai missä huoneessa sitä sitten sillä kertaa ollaankin.

Pissaleikeistä puhuminen on kokemukseni mukaan hyvä ottaa esille seksuaalisesti virittyneessä tilanteessa, jossa on rento ja rauhallinen olo. Hyvässä tapauksessa teillä on mahdollisuus kahdenkeskiseen suihkuun, jossa tilanne on latautunut. Silloin pissaleikit on aika luontevaa ottaa puheeksi.

Joku innostuu, joku ei

Minulla on kokemusta sekä siitä, että ehdotuksestani innostutaan, että siitä, että ideani torjutaan. Molemmista olen selvinnyt hengissä ja kolhiintumatta. Useimmiten olen todennut ainakin miesten olevan kiinnostuneita kokeilemaan, vaikka he eivät asiasta olisi etukäteen erityisen innostuneita. Jos koko idea pissaleikeistä inhottaa, silloin ei tietenkään tehdä mitään, mikä toisesta on epämukavaa.

Ensimmäinen pissaleikki ja siitä eteenpäin

Ensimmäinen kokeilu on ollut omalla kohdallani toiselle osapuolellekin ilmeisesti helppo tapa eli olemme olleet suihkussa, kun kumppani on virtsannut päälleni. Joskus kumppani on halunnut suihkun olevan päällä, jotta hän pystyy rentoutumaan ollessaan tilanteessa ensimmäistä kertaa.

Koska tarkoitus on ollut kokeilla, pitääkö kumppani tästä jutusta vai ei, olemme myös tehneet asiat kevyesti. Se tarkoittaa, että olen esimerkiksi itse seisonut selkä kumppania kohti ja nojannut suihkun seinään, kun hän on virtsannut pitkin selkääni. Katsekontakti voi tuntua häiritsevältä, kun yrittää ensimmäistä kertaa pissata oudossa tilanteessa.

Itsekin omalla ensimmäisellä kerrallani halusin, että sääntönä on ”kaulasta alaspäin”. Ellei joku sitä erikseen toivo, suosittelen aloittamaan kokeilut kevyesti ja etenemään siitä. Itselläni on myös erittäin positiivinen kokemus siitä, että olen pissannut kumppanin päälle kauttaaltaan, kun oli hänen ensimmäinen kertansa pissaleikkien äärellä. Hän nautti paljon ja etenimme vatsan, reisien ja haarojen alueen jälkeen muualle, kun hän niin pyysi. Oli myös minulle itselleni mahtava kokemus nähdä ensimmäistä kertaa ylleen virtsaamisesta nauttiva mies, joka halusi minun pissaavan myös kaulalleen ja suuhunsa. Olemme yksilöitä ja sitä täytyy muistaa arvostaa ja kunnioittaa.

Eräässä pitkässä parisuhteessa kumppanini silloin tällöin virtsasi ylleni pyynnöstäni. Hän kertoi usein nauttivansa siitä, että näkee minun nauttivan. Mutta hänelle itselleen nämä pissaleikit olivat melko yhdentekeviä. Homma toimi niin, että sain joskus nauttia toiveeni täyttämisestä suihkussa, mutta sen pidemmälle tai mielikuvituksellisemmaksi hänen kanssaan ei koskaan menty.

Jännitys tekee helposti sen tempun, että virtsaaminen ei onnistu. Siitä ei auta syytellä ketään, kritiikki ei nimittäin ainakaan helpota tilannetta. Suihkusta virtaava vesi voi helpottaa virtsaamista, kuten veden lorina yleensäkin. Tähän liittyen, idean pissaleikistä voi tosiaan heittää ensimmäisen kerran kätevästi suihkussa!

Hiuksiin virtsaaminen on myös monelle nautinnollista. Tällöin ollaan tietysti hyvin lähellä kasvoja ja on vaikea välttää virtsan menemistä kasvoille tai suuhun. Ennen kuin mitään tehdään, sovi kumppanin kanssa aina siitä, mihin yllesi saa virtsata ja mihin mahdollisesti ei. Silmiin joutunut virtsa myös helposti kirvelee. Se kannattaa ottaa huomioon.

Voiko virtsan määrään, makuun tai hajuun vaikuttaa?

Tottakai voi. Voit hyvin miettiä etukäteen, mitä syöt ja juot päivän aikana ennen illan leikkejä. Virtsan määrään vaikuttaa luonnollisesti eniten nesteytys. Mitä enemmän juot nestettä – aina suositeltavasti vettä – sitä enemmän virtsaa kertyy rakkoon. Pissaleikkien osalta on hyvä, että virtsan määrä rakossa on sellainen, että pystyt säätelemään sitä. Pystyt siis keskeyttämään virtsaamisen ja jatkamaan sitä uudestaan eli pissahätä ei ole ”liian kova”. Joskus toki koko fantasian idea on siinä, että on kova pissahätä ja kumppani kontrolloi vessaan pääsyä tai lupaa pissata.

Mitä nesteytetympi olet, sen kirkkaamman väristä ja myös laimeampaa virtsa on. Tämä on ehdottomasti suositeltavaa pissaleikkeihin. Kovin tumma tai kitkerän hajuinen virtsa on harvoin fantasian osa (joskin se tietenkin voi olla juuri se mitä halutaan), sitä paitsi tumma ja voimakkaan hajuinen virtsa tulee usein myös ”pienessä paketissa” eli virtsan määrä on vähäinen. Kannustan juomaan suositellun määrän vettä eli noin kaksi litraa päivässä ruoasta saadun nesteen lisäksi. Jos syöt jotain erityisen suolaista, vaikka en sitä suosittele, juo enemmän vettä. Ei maitoa, ei mehua, vaan vettä.

Virtsan makuun vaikuttaa nesteen määrän lisäksi kaikki mitä syöt ja juot. Muutaman oluen jälkeinen virtsa maistuu tietenkin erilaiselta kuin litran kivennäisveden jälkeinen pissa. Mehu tai muu sokeripitoinen ravinto tekee sekin oman temppunsa virtsan maulle.

Pissaleikit ja alkoholi

Jos juot alkoholia, juo sen rinnalla tai jälkeen vettä. Jos lämpötila on korkea ja kehosta poistuu normaalia enemmän nestettä levossakin, juo enemmän vettä. Tämä voi tarkoittaa, että käyt vessassa tiheämmin, mutta se ei haittaa. Vaikka käyt pissalla, keho tuottaa melko nopeasti lisää virtsaa rakkoon. On siis turha liiaksi pidätellä vessaan menoa siinä pelossa, että pissaleikkeihin ei riitä aineksia. Taitava tyyppi osaa myös käydä vessassa siten, että virtsaa vain osan rakosta tyhjäksi. Usein naiset ovat tässä taitavampia kuin miehet, mutta aina on kyse myös harjoittelusta.

Kovassa pissahädässä kärvistely kinkyn illan toivossa ei välttämättä lisää kierroksia. On asia erikseen, jos fantasiana on juuri se, että kumppani joutuu olemaan kovassa pissahädässä sietämättömän pitkään ja saa helpotuksen vasta kumppanin antaessa luvan siihen. Tämäkin voi olla todella kiihottavaa. Useimmiten kovin pitkään pidättäminen ei palvele tarkoitustaan, vaan saattaa jopa laukaista tilanteen ja katkaista eroottisen jännitteen.

Alkoholi vaikuttaa hyvin monilla, sekä miehillä että naisilla, virtsaamistarvetta lisäävästi. Tätä voi hyödyntää käyttäen pientä alkoholimäärää stimulanttina, etenkin jos virtsaamisen aloittaminen jännittää. Miedot alkoholijuomat, kuten olut tai siideri, lisäävät nopeasti sekä nesteen määrää että virtsaamistarvetta.

Pissaleikit sopivat monille. Usein saa yllättyä positiivisesti, kun kumppani suhtautuu myöntyvästi jännityksellä kertomiimme fantasioihin. Ole rohkea: joskus käy ilmi, että haluatte samoja asioita, mutta kumpikaan ei ole sanonut sitä ääneen!