Sinful joulukalenteri 2022 – 6 x joulun taikaa

Lokakuu etenee, joulu lähenee! Muutama lehti on Etelä-Suomessakin ehtinyt pudota maahan, joten onko aikaa parempaa kuin asettautua tutkimaan juuri ilmestyneitä Sinful-joulukalentereita? Tänä vuonna onkin syytä istua kunnolla analysoimaan, sillä uusia aikuisten joulukalentereita on julkaistu Sinfulin verkkokauppaan jopa kuusi (6) erilaista. Vou! Pohjoismaisten hyvinvointivaltioiden runsaudenpula-aika se tässä tervehtii heipat vaan itse kullekin säädylle.

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-premium-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Osta Sinful joulukalenteri täältä[/button]

Kipaisen läpi pari olennaista nippelifaktaa vielä ennen kuin syvennymme vuoden 2022 Sinful-joulukalentereihin. Tietyt detaljit kun ovat tärkeitä eri yksilöille. Ilokseni voin kertoa, että kaikki Sinfulin joulukalenterit ovat lateksittomia, joten ne sopivat mainiosti myös henkilöille, joilla on lateksiallergia.

Toiseksi, vaikka jok’ikinen joulukalenteri tällä listalla ei suostu ryhtymään vegaaniksi, uudesta kalenterivalikoimasta täysvegaanisia ovat neljän luukun ihmeet eli Four Weeks of Playful Christmas -kalenterit sekä miehille suunnattu 12 Days of Christmas Adventures For Men -kalenteri. Että näin.

Kun tilaat aikuisten joulukalenterin Sinfulilta, voit olla varma, että toimitus on huomiota herättämätön, joten pakettia noutaessa ei tarvitse nolostella. Ei siinä toisaalta Posti-Patelle pröystäilemäänkään pääse, joten tämäkin lienee niitä fifty-sixty-tilanteita. Plussaa on ehdottomasti kuitenkin se, että kaikkiin yli 59 €:n tilauksiin saat myös ilmaisen toimituksen.

Kalenterin saamasta huomiosta puheen ollen, missä te muut säilytätte eroottista joulukalenteria? Lapsiperheissä, kuten meillä, ei oikein voinut aikanaan jättää seksijoulukalenteria yhteiseen tilaan, vaikka se niin tunnelmalliselta siinä pianon päällä olisi näyttänytkin. Todellisuudessa aikuisten oma adventtikalenteri päätyi helposti esimerkiksi vaatekaappiin hyllyn päälle, jossa se oli piilossa uteliaiden lasten näpeiltä ja nappisilmiltä. Vanhempien oma talvinen Narnia kutsui seikkailuun siellä Ikean taka-Paxissa.

Tuhma Sinful joulukalenteri 2022 – Original on jo klassikko

Joulun klassikko eli Sinful Original joulukalenteri sisältää 24 bestseller-tuotetta, jotka sopivat erityisesti pariskunnille. Tämä eroottinen joulukalenteri on koottu harkiten niin, että 24 luukun takaa löytyy sekä naiselle että miehelle sopivia tuotteita monipuoliseen käyttöön ja yhteiseen nautintoon.

On ihan hämmästyttävää, miten Sinful on onnistunut tekemään mustasta, nimeään kantavasta aikuisten joulukalenterista niin ikonisen, että se myydään joka vuosi yhä nopeammin loppuun ja hitaimmat jäävät nuolemaan näppejään. Se kertoo jotain onnistuneesta suunnittelusta.

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Lue lisää Sinful joulukalentereista 2022 [/button]

Helppo tapa aloittaa seksileluihin tutustuminen

Sinful original joulukalenteri 2022
Klassikon asemaan noussut Sinful Original on varma valinta virittämään tunnelmaa. Original on loistava valinta aloittelijalle tai pariskunnalle jonka budjetti on energiansäästötalkoissa tiukempi.

Original on eroottinen joulukalenteri, joka sopii parhaiten pareille, jotka tutustuvat seksileluihin ja joilla ei ehkä ole vielä paljon kokemusta välineistä. Sinfulin kalenterin sisältö on harkittu kokonaisuus, jonka eri osat sopivat saumattomasti yhteen. Esimerkiksi kevyen bondagen eli sidontaleikkien kokeilu on helppo aloittaa tällä paketilla.

Aikuisten joulukalenteri on paitsi hauska ja kepeä myös matalan kynnyksen keino lähteä kokeilemaan uusia juttuja. Se sopii leikkisyytensä ja virtaviivaisen estetiikkansa ansiosta lähes kenelle tahansa (pari/monisuhteen) ikään ja mieltymyksiin katsomatta.

Sinful Original -kalenterissa on paljon edellisiltä vuosilta tuttuja suosikkeja sekä muutama päivitetty versio suosituista tuotteista. Jokunen upouusikin yllätys luukuista löytyy. Sanoisin kuitenkin, että jos olet aiempina vuosina jo kokeillut Sinful Original -kalenteria, kannattaa tänä vuonna kokeilla jotakin toista versiota. Muutoin saattaa käydä niin, että lelulaatikkoon päätyy enemmän tai vähemmän kaksoiskappaleita, tai voi tulla pieniä pettymyksiä luukun avatessa.

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-original-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Tilaa Sinful Original joulukalenteri täältä[/button]

Entä jos olemme nauttineet Original-kalenterista jo viime vuonna?

Original on noviisin nappivalinta, jonka myötä on helppo tutustua Sinfulin maailmaan kauniiden, sulavalinjaisten seksivälineiden avulla. Klassikon jo kokeneille suosittelen joko Premium-versiota tai reipasta hyppäystä vuoden 2022 uutuuksien pariin, joissa koko prosessi on ajateltu uusiksi ja luukkuja saa availla reilusti jouluaaton jälkeenkin. Tykkään itse virkistävästä ideasta, että saan avata luukun, josta syliini kaatuu koko joukko samaan teemaan sopivia ihanuuksia, kuten Four Weeks of Playful Christmas -kalenterit tekevät.

Sinful Original joulukalenteri:

 • Yhteensä 350 € arvosta tuotteita
 • Inspiraatiovihko mukana
 • 13 seksilelua, 5 eroottista tarviketta, 6 matalan kynnyksen bondage-tuotetta
 • Värimaailma musta/hopea
 • Hinta 99€ – rajoitettu erä!

Sinful Premium – astetta laadukkaampi aikuisten joulukalenteri

Premium on nimensä mukaisesti prameampi luksusversio Sinfulin jo perinteeksi muodostuneesta joulukalenterista. Premium on aikuisten joulukalenteri, joka sopii etenkin parille, joka arvostaa korkeaa laatua ja haluaa panostaa mieluummin kuin pihistää. Perusversiosta poiketen Premiumin ulkoasu ja tuotteet ovat myös värimaailmaltaan korkeaan tasoon viittaavat – se kun siirtyy mustan ja hopean yhdistelmästä mustan ja arvokkuutta ilmentävän kullan sävyihin.

Jos eroottisen joulukalenterin hinta ei ole merkittävin tekijä päätöksenteolle, valinta hopean ja kullan välillä saattaa merkitä tässä enemmän. Joillekin värin perusteella valitseminen tuntuu hullunkuriselta, mutta itseä miellyttävillä väreillä on itse asiassa ihan tutkitusti paljon merkitystä: kylmä tai lämmin sävy, tuttu tai vieraalta tuntuva väri vaikuttaa kykyymme rentoutua, luottamuksen tunteeseen tilanteessa ja jopa siihen, miltä esine tuntuu koskettaa.

Yhdelle nämä tekijät ovat tärkeämpiä kuin toiselle, mutta en voi omaan makuuni liikaa painottaa, kuinka näitä yksilöllisiä eroja on hyvä kunnioittaa. Luota siihen, mistä innostut! Sillä pääsee jo pitkälle ja todennäköisimmin oikeaan valintaan juuri oman parisuhteen kohdalla.

Sinful Premium 2022 sisältää lukuisia kokonaan uusia tuotteita. Sisältö on siis erilainen kuin aiempina vuosina. Mukana on toki myös muutama päivitetty versio edellisvuosien suosikeista, joskaan Sinful ei paljasta mitä nämä tuotteet ovat. Tämä aikuiseen hupiin suunniteltu adventtikalenteri soveltuu valmistajan mukaan parhaiten jo hieman kokeneemmille pariskunnille, joille seksivälineiden käyttö ei ole aivan vierasta. Toisaalta omien kokemusteni perusteella

Sinful Premium eroottinen joulukalenteri 2022
Luksusta huokuva Sinful Premium värittää kaamoksen kultaiseksi upeilla tuotteilla ja jännittävillä ideoilla. Premium on loistovalinta kokeneelle parille, joka haluaa löytää uusia ideoita.

uskallan sanoa, että Premium sopii aivan hyvin aloittelijalle, jos vain omaa kiinnostusta ja intoa sukeltaa seksilelujen maailmaan löytyy. Kun luksus tuntuu ihanalta, poimi ostoskoriin 24 luukun klassinen Premium aikuisten joulukalenteri.

Sinful Premium aikuisten joulukalenteri:

 • Yhteensä 590 € arvosta tuotteita
 • Mukana inspiraatiovihko
 • 14 seksilelua, 4 eroottista tarviketta, 6 hellää bondage-tuotetta
 • Värimaailma musta/kulta
 • Hinta 169 € – rajoitettu erä!

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-premium-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Osta Sinful Premium joulukalenteri[/button]

Miesten ja naisten ikioma eroottinen joulukalenteri: 12 Days of Christmas Adventures

Tänä vuonna Sinful on panostanut myös sinkkuihin. Kiitos allekirjoittaneen nykystatuksen puolesta kaikille, jotka ovat antaneet Sinfulille asiakaspalautetta ja saaneet tämän joulun ihmeen aikaan! Kaksi upouutta tuhmaa joulukalenteria on kohdennettu suoraan vain naisille ja vain miehille.

Kahdentoista päivän eroottinen joulukalenteri, 12 Days of Christmas Adventures, on näppärä tuoteidea, joka on lainattu jenkeistä. Itse ajatus on kristillistä perinnettä: ’joulun kaksitoista päivää’ alkaa joulukuun 25. päivästä ja jatkuu aina tammikuun 6. päivään asti. Tätä edeltävä aika eli adventti kulkee neljä viikkoa ennen joulua eli joulukuun ajan. Siksi sitä suomalaisille tutuinta joulukalenteria kutsutaan adventtikalenteriksi, ja 12 päivän versiolla voi ihanasti pitkittää nautintoa.

Onhan se vähän ihme, ettei tähän mennessä Suomessa olla juuri tartuttu mahdollisuuteen todella nautiskella joulunajasta jatkamalla eri teemoilla juhlimista ja pienten lahjojen antamista aattoa pidemmälle. Joulun ja loppiaisen välinen aika kun on usein, no, aika synkeää. Monessa taloudessa joulukuusi viedään pihalle vasta loppiaisena, mikä merkitsee joulunajan varsinaista, melko virallista päättymistä. Eikös siihen asti voisi ihan luvan kanssa ottaa kaikki ilo irti ja kesyttää kaamos tuomalla iloa elämään!

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.lindaleikkii.com/sinful-12-days-of-christmas-for-women” target=”blank” ]Osta 12 Days of Christmas Adventures joulukalenteri[/button]

Hänelle, hänelle ja hänelle – Sinful huomioi moninaisuuden aiempaa paremmin

Nyt kun kuitenkin kysytte sitä Muut-kategoriaa miesten ja naisten omien tuotteiden lisäksi, niin sillähän sitten mennään tuonne 24 luukun puolelle, jossa luukkujen takaa löytyy jotain jokaiselle. Kekseliäät 12 Days of Christmas -kalenterit on suunniteltu valikoiden huolellisesti koko kalenteri täyteen joko vulvallisen tai peniksellisen henkilön, parin tai porukan eroottiseen nautintoon sopivia tuotteita. Suomeksi sanottuna: tämä eroottinen joulukalenteri sopii sinkkujen lisäksi nimenomaan naisparille tai miesparille.

Jotta norminmukaisuus ei täysin unohtuisi, on naisten kalenteri totta tosiaan hempeän vaaleanpunainen – tai oikeammin ihastuttavan pinkki, joka itse asiassa näyttää ihan tolkuttoman herkulliselta promokuvien perusteella. Tätä pinkkiyttä korostaa kauniisti hopean väri. Miesten kalenterissa taas on pitäydytty suosituiksi havaituissa sinisen ja mustan sävyissä. Tuhman kalenterin kaikki 12 yllätystä on siis tarkoitettu ilahduttamaan juuri vastaanottajaa itseään tai jakamaan tuhmuudet yhdessä samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa. Eli nallekarkkeja ei tarvitse edes jakaa!

Sinful on toteuttanut mielestäni nämä kohdennetut kalenterit aika tyylikkäästi ja hyvällä maulla. Kimmokkeena miesten ja naisten omiin seksilelukalentereihin on ollut ennen kaikkea asiakaspalaute, jossa on toivottu samaa sukupuolta oleville pareille tai sinkuille sopivia joulunajan hemmottelutuotteita. On mahtavaa, että Sinful vastaa tähän kysyntään jouluna 2022.

12 Days of Christmas Adventures miehille
Miesten ikioma eroottinen joulukalenteri on nyt totta! Innovatiivinen 12 Days- joulukalenteri sisältää 12 eroottista tuotetta. Sopii niin sinkkumiehelle kuin miesparille!

Täytyy sanoa, että vaikka olen helposti skeptinen niin sanottujen tyttötuotteiden suhteen, 12 Days of Christmas Adventures for Women on minusta ihan supersöötti ja kaunis, enkä todellakaan pistä pahakseni jos sellaisen saan lahjaksi! Eikä tässä ole pink taxia mukana, vaan sekä miesten että naisten versio on hinnoiteltu samaan 79 € hintaan.

Sinful Early Bird -tarjous on voimassa vain hetken aikaa

Sinfulin kaikista kalentereista saa alennuksen kun olet ajoissa liikenteessä, joten nopeus on valttia. En yleensä suosittele seksiasioissa luottamaan nopeuteen muiden asioiden kustannuksella, mutta nyt voin tehdä poikkeuksen. Tiedän todeksi ensinnäkin, että edullisimmillaan tuhma joulukalenteri on hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Toiseksi, pariskunnille suunnatut aikuisten joulukalenterit viedään käsistä joka vuosi.

Panosta parisuhteeseen ja seksuaaliseen hyvinvointiin tuomalla kaamoskauteen todellista lempeä ja lämpöä kätevässä paketissa. Muistutan vielä verkkaisemmille early birdeille, että aamukaste matosineen ei ikuisuutta kestä, joten kun tiedät millaisen piristyksen joulukuun pimeyteen haluat, kannattaa toimia heti.

Lahjaidea, jolla pitkität nautintoa

Jos ei vielä idea tärpännyt, niin tässäpä ehdotus: 12 Days of Christmas -joulukalenteri sopii erinomaisesti joululahjaksi, koska se on tarkoituskin korkata vasta 25.12. ja nautiskella sitten pari viikkoa eteenpäin. Tämä on siis loistava lahjaidea esimerkiksi omille sinkkukavereille. Voisin kuvitella antavani miesten version omalle kumppanille, jotta hän saa keksittyä omaan nautintoonsa. Olisi myös hauskaa nauttia yhdessä Sinfulin luksusjoulukalenterista aattoon saakka, ja sitten yllättyä iloisesti eroottisen juhlan jatkumisesta vielä tammikuulle, kun paketista paljastuu uusi kalenteri täynnä kauniita seksivälineitä!

Tiedän hyvin, että joulukuu ei ole kaikille syystä tai toisesta ihanteellisin aika ottaa tilaa seksuaalisuudelle. Syitä voivat olla esimerkiksi työkuviot tai joulunaluskiireet. Lomafiilistä ja pysähtymisen mahdollisuutta voi löytyä enemmän siellä joulun ja loppiaisen välillä, joten 12 Days -kalenterilla on paikkansa tällaisessakin tilanteessa. Aika kiva idea aloittaa ja ylittää uusivuosi antamalla tilaa tärkeälle osa-alueelle omassa elämässään.

12 Days of Christmas Adventures for Men:

 • 12 tuotetta 12 luukun takana: 10 seksivälinettä, 2 hellää bondage-tuotetta
 • Välineitä sooloiluun tai yhteiseen iloon, miehille ja miesparille
 • Vähän bondagea, myös väriseviä leluja
 • Yhteensä 200 € arvosta tuotteita
 • Mukana inspiraatiovihkonen
 • Värimaailma sininen/musta
 • 79 € – rajoitettu erä!

  Naiselle sopiva Sinful aikuisten joulukalenteri
  Herkullinen eroottinen joulukalenteri on suunniteltu vain naisille. Nauti yksin tai yhdessä kumppanin kanssa – 12 sensuellia välinettä naisen nautintoon.

12 Days of Christmas Adventures for Women:

 • 12 tuotetta 12 luukun takana: 8 seksilelua, 3 hellää bondage-tuotetta, 1 eroottinen tarvike
 • Nautintoa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, suunnattu naisille ja naispareille
 • Yhteensä 200 € arvosta tuotteita
 • Inspiraatiovihko mukana
 • Vähän bondagea, myös surinaa
 • Värimaailma pinkki/hopea
 • 79 € – rajoitettu erä!

Neljän luukun adventtikalenteri 2022: Four Weeks of Playful Christmas

Sinfulin vuoden 2022 innovaatio on mielestäni ehdottomasti Four Weeks of Playful Christmas! Kyseessä on eroottinen adventtikalenteri, jossa on vain neljä luukkua. Jokaisella luukulla on oma teema ja luukun takaa paljastuu iso kasa seksivälineitä ja tarvikkeita, joista etenkin pariskunta tai moniskunta nauttii varmasti.

Aikuisten adventtikalenteri soveltuu hienosti viikonloppuihin tai muuhun yhteiseen viikoittaiseen nautintohetkeen. On virkistävää, ettei joka päivä saada yhtä tuotetta, vaan kerralla tulee aimo kasa uutta ja hauskaa tutkittavaa, jolla leikkiä koko viikko. Ja toki vielä paljon pidempään, koska ihanuudet saa laittaa omaan lelulaatikkoon tulevia seikkailuja odottamaan.

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.lindaleikkii.com/sinful-four-weeks-playful-christmas-premium” target=”blank” ]Tilaa Four Weeks of Playful Christmas joulukalenteri[/button]

Neljän luukun taktiikka on erinomainen keksintö

Sinfulin erilaisia leluja on helppo ja hauska käyttää yhdessä toistensa kanssa ja luoda aivan omanlaisia leikkejä, joista kaikki osallistujat nauttivat. Jos syystä tai toisesta päivittäinen seksiluukun avaaminen aiheuttaa paineita, kiireen tuntua tai muuta tunnelmaa haittaavaa fiilistä, suosittelen ehdottomasti valitsemaan neljän luukun taktiikan!

Minusta tämä keksintö on Sinfulilta erinomainen veto. Asiaa hetken pohdittuani totean rehellisesti, että sunnuntaisessioihin sopiva tuhma adventtikalenteri voi tässä kohtaa olla itselleni kaikkein toimivin ratkaisu.

Neliovinen Sinful adventtikalenteri tulee kahtena versiona: Deluxe ja Premium. Deluxe on näistä kahdesta aloittelijaystävällisempi. Se soveltuu parhaiten pareille tai moniskunnille, jotka ovat ottamassa ensimmäisiä askeleitaan seksivälineiden maailmassa. Hintavampi Premium sen sijaan on suunniteltu heille, joille seksilelut ovat jo jokseenkin tuttuja ja jotka haluavat nauttia erinomaisesta laadusta ja ehkä hieman yllättävämmistäkin ideoista.

Four Weeks of Playful Christmas Deluxe:

 • Helposti lähestyttävä kokoelma aloittelijallekin sopivia välineitä ja ideoita
 • Jokaisella luukulla on oma innostava teema
 • Tuotteiden arvo yhteensä 380 €
 • Värimaailma ruusukulta/musta
 • 8 seksilelua, 4 bondage-tuotetta, 2 eroottista tarviketta
 • Deluxe 129 € – rajoitettu erä!

Four Weeks of Playful Christmas Premium:

 • Suositellaan kokeneemmille, yhteisiin leikkeihin heille joille seksivälineet ovat jo tuttuja
 • Neljä luukkua, neljä inspiroivaa teemaa
 • Tuotteiden arvo yhteensä 560 €
 • Värimaailma kulta/musta
 • 9 seksivälinettä, 4 bondage-tuotetta, 2 tarviketta eroottisiin leikkeihin
 • 239 € – rajoitettu erä!

  Sinful Four Weeks of Playful Christmas 2022
  Neljä luukkua täynnä seksileluja! Four Weeks of Playful Christmas on seksikäs runsauden sarvi, josta pariskunta ammentaa iloa koko joulukuun!

Mikä Sinful joulukalenteri on paras pariskunnalle?

Suosittelen (hetero)pariskunnille lämpimästi tänä vuonna Sinfulin Four Weeks of Christmas -kalentereita, joista voitte valita Premium tai Deluxe-version. Tämä kekseliäs eroottinen joulukalenteri sisältää neljä luukkua, joista jokaisella on oma teema. Yhden luukun takaa paljastuu koko joukko erilaisia seksileluja ja tarvikkeita yhteiseen hauskanpitoon. Kerran viikossa avattava Sinful joulukalenteri tuo takuulla vipinää viikonloppuihin!

Sopiiko seksijoulukalenteri sinkulle?

Kyllä! Sinful on tuonut jouluksi 2022 valikoimaan mahtavat 12 Days of Christmas Adventures -joulukalenterit. Näistä löytyy sekä naisten että miesten oma versio, eli kaikki 12 tuotetta on suunniteltu juuri sinun käyttöösi. Sinkkujen lisäksi tämä uutuus sopii täydellisesti samaa sukupuolta oleville pareille.

Lisävinkki: 12 Days -seksijoulukalenteri sopii joululahjaksi niin itselle kuin sinkkukaverille, sillä ’joulun 12 päivää’ alkaa virallisesti 25.12. ja luukkuja saa avata päivittäin aina tammikuun 6. päivään asti. Erotiikannälkäiselle tämä tarkoittaa tietenkin, että koko joulukuun voi ahmia Sinfulin 24 tai 4 luukun joulukalenteria, ja sen jälkeen jatkaa pervoja pitoja aina ensi vuoteen asti. Rakastan tällaista himon, nautinnon ja hekuman ilotulitusta! Lisää lämpöä ja lempeä kaameaan kaamokseen, kiitos!

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.lindaleikkii.com/sinful-12-days-of-christmas-for-women” target=”blank” ]Osta sinkulle sopiva Sinful kalenteri täältä[/button]

Mitä muuta tarvitaan tuhmasta joulukalenterista nauttimiseen?

Sinful joulukalenterin yllätysten käytöstä on paljon enemmän iloa, kun varaudut vesipohjaisella liukkarilla ja seksivälineiden puhdistusaineella. Virallinen seksilelujen puhdistusaine ei ole ihan pakollinen hankinta kun tutustuu leluihin, mutta suosittelen niitä niiden hellävaraisuuden vuoksi. Etenkin, jos panostat lelujen laatuun ja hintaluokka on korkeampi, on syytä poimia ostoskoriin myös laadukas puhdistustuote, ellei sellaista jo kotoa löydy.
Haluat varmasti pitää erityistä huolta uusista lempileluistasi etkä vahingossakaan vahingoittaa niiden pintaa esimerkiksi turhan hankaavilla pesuaineilla.

Sinfulin tuotteet on helppo pitää puhtaana, koska niiden materiaalit ovat turvallisia ja laatu hyvä. Siispä simppeli käytön jälkeinen pesu sopivalla pesutuotteella ja hyvä huuhtelu takaavat hyvän hygienian seksivälineillesi.

 

 

 

5/5 - (6 votes)

You may also like