Aistikas eroottinen hieronta lisää läheisyyttä

Eroottinen hieronta rentouttaa ja voimistaa libidoa tehokkaasti.

Eroottinen hieronta on täydellinen tapa viettää aikaa rakkaan kanssa – tai tehdä lähtemätön vaikutus satunnaisempaankin seksikumppaniin. Hieronta voi tietenkin olla ‘vain’ hieronta, joten mikä tekee hieronnasta eroottisen?

Kaikkein tärkeintä on tietenkin tunnelma. Erotiikka on ennen kaikkea aistien leikkiä: kokemukseen ja ilmapiiriin vaikuttavat kosketus ja materiaalien tuntu ihoa vasten, ilmassa leijuvat tuoksut, valaistus, lämpötila, äänimaailma sekä silmänilo eli se miltä kaikki näyttää. Aika monta elementtiä, mutta älä anna sen pelästyttää! Tässä artikkelissa käydään läpi, miten saat helposti luotua puitteet unohtumattomalle eroottiselle hieronnalle.

Eroottisesti latautunut hieronta voi olla täydellinen kokemus sellaisenaan, mutta se toimii myös loistavana esileikkinä seksille. Sensuelli hieronta on yksi parhaita asioita, joita itse rakastan tehdä ja toki myös vastaanottaa! Se on kaunis tapa osoittaa, miten paljon toinen merkitsee ja myös tehokas keino saada (uusi) kumppani rentoutumaan, kun intiimiys ei vielä ole täysin varauksetonta.

Hieronta on toisen palvelemista ja hyvänä pitämistä. Tunnelman luominen herkulliseksi kaikille aisteille saa hermoston rentoutumaan, ymmärtämään olevansa turvassa ja luo tilan, jossa nautintoa on helppo tuntea.

LELO on luksusluokan hierontakynttilä, joka tuntuu ihanan lämpimältä iholla.
LELO hierontakynttilät ovat korkealaatuisia ja tuoksut tyylikkäitä. Sulanut hierontaöljy tuntuu ihanan lämpimältä iholla.

Eri aistit ovat tärkeitä eri yksilöille. Jollekin se miltä asiat näyttävät, tuo eniten nautintoa, jollekin taas ensisijaista on hajumaailman harmonia.

Jos tunnet kumppanisi erittäin hyvin, osaat varmasti panostaa etenkin hänen vaalimaansa osa-alueeseen. Kuitenkin omasta mielestäni parasta on huomioida ainakin jollain tavalla kaikki aistit. Onneksi eroottisessa hieronnassa tulee usein hoidettua monta osa-aluetta yhdellä tarvikkeella!

Sensuelli hieronta alkaa hierontaöljyn valinnalla

Aloitetaan alusta eli itse hieronnasta: hyvässä hieronnassa käytetään aina hierontaöljyä (tai hierontavoidetta). Öljy vähentää miellyttävästi kitkaa, joka hieronnassa syntyy. Ihon hankautuminen ja hiertyminen kun eivät todellakaan tunnu hyvältä tai kuulu nautinnolliseen hierontaan.

Hierontaöljy on itse asiassa useiden eri pohjaöljyjen sekoitus, johon on yleensä lisätty tuoksuaineita. Hyvä hierontaöljy voi sisältää esimerkiksi manteliöljyä, avokadoöljyä ja seesamiöljyä. Erilaiset kosteuttavat ainesosat löytyvät monen hierontaöljyn ainesosaluettelosta ja öljyt tuntuvatkin ihanan pehmeältä iholla.

Herkän ihon hierontaöljy on hajusteeton

Kaerlig luonnonmukainen hierontaöljy sopii myös allergikolle.
Kaerlig on Joutsenmerkillä varustettu hellävarainen öljy eroottiseen hierontaan. Se on hajusteeton ja jopa allergiasertifioitu. Tätä tuoksuherkän kannattaa kokeilla!

Suuri osa hierontaöljyistä sopii herkällekin iholle, mutta kuten tunnettua, erityisesti tuoksuaineet saattavat aiheuttaa ärsytystä kaikkein herkimmillä. Tuoksuherkille hajusteet ovat luonnollisesti riskivalinta. Kun tuotteen ainesosalistassa mainitaan hajusteeksi sana ’parfym’, voi tuo yksi sana sisältää jopa sata erilaista yhdistettä sen kummemmin erittelemättä. Laadukkaita hierontaöljyjä saa onneksi myös hajusteettomina!

Tällaisiin hajusteettomiin öljyihin on usein mahdollista lisätä oman maun mukaan vaikkapa eteeristä öljyä, jolla saat ihanan hieronnan tuoksumaailmasta juuri toivomasi. Vinkki: Sinful-verkkokaupan valikoimasta löytyy hajusteeettomia hierontaöljyjä, kuten Joutsenmerkillä varustettu ja allergiasertifioitu Kaerlig Massage Oil sekä Sinfulin oma manteliöljypohjainen hierontaöljy. Kannattaa siis kokeilla rohkeasti ihania öljyjä eroottiseen hierontaan, vaikka sinä tai kumppanisi olisi allergikko tai jollekin ainesosalle herkkä.

Tiedän, että kookosöljy on trendikäs valinta, joka tuntuu myös ekologiselta, mutta eihän sen ominaistuoksun kanssa aina jaksa. Ja moni muukin luonnonöljy on niin ympäristöä, luonnollisuutta ja terveyttä ajatellen erinomainen valinta.

Kookos on muutenkin tuoksu, josta joku pitää ja joku ei. Ei se kuitenkaan missään nimessä kaikkein sensuellein tuoksu ole. Mielestäni esimerkiksi manteliöljy omaa kookosöljyä miellyttävämmän tuoksun, joka saa hierontatilanteen tuntumaan eroottiselta eikä siltä, että olen tekemässä ruokaa. Aah, kookosöljy-popcornit! Ymmärtänette yskän.

Hierontaöljy eroottiseen iltaan – Lindan vinkit

Öljyjen maailmassa on jos jonkinlaista hiihtäjää ja verkkokauppojen valikoimista onkin hyvä osata poimia oikeasti hyvät vaihtoehdot. On hyvä muistaa, että varsinaisten hierontaöljyjen rinnalla kulkevat hierontaliukasteet. Ne sopivat loistavasti eroottiseen hierontaan, ja niitä saa myös levittää jalkoväliin ja käyttää yhdynnässä. Koska hierontaliukaste ei ole öljypohjainen, sitä voi huoletta käyttää kondominkin kanssa.

Suosittelen kokeiltavaksi näitä hierontaöljyjä ja brändejä, jotka olen itse todennut toimiviksi niin ammattilaisena kuin henkilökohtaisella kokemuksella:

  • Shunga Erotic Massage Oil: kenties tunnetuin hierontaöljy sensuelliin hierontahetkeen! Erittäin riittoisaa, laadukas pohjaöljy ja lukuisia tuoksuvaihtoehtoja. Miinusta tulee runsaasta ainesosalistasta, jossa on myös keinotekoiset hajusteet (INCI-listassa kaiken peittävällä nimellä Parfym). Jotkut tuoksut ovat myös vahvoja eivätkä mielestäni niitä kaikkein, tuota, tyylikkäimpiä tai hienovaraisimpia. Mutta kokonaisuutena olen ollut hyvin tyytyväinen Shungan hierontaöljyihin.
  • Swede Senze Massage Oil: oma suosikkini sekä ainesosien että tuoksumaailman puolesta! Swede on ilahduttanut minua pitkään liukuvoiteiden ja hierontaliukasteiden muodossa ja tämä tuotemerkki onkin saanut minusta fanin. Esimerkiksi suuseksiä antaessani valitsen a i n a Sweden tuotteen. Olen niin tohkeissani, että sarjan hierontaöljyt ovat ilmestyneet Kaalimato.comiin. Jes!
  • YESForLOV: ranskalaisen kosmetiikkabrändin intiimituotteet ovat sanalla sanoen ylellisiä. Lempiliukuvoiteeni numero yksi löytyy YESForLOVilta, ja se on aika paljon sanottu se. Sarjan hierontaliukaste on kevyt, herkkä ja pehmeä tyylikkäällä frangipanin* tuoksulla höystettynä. Se toimii siis myös limakalvoilla, toisin kuin varsinaiset öljyt.

*frangipani kääntyy suomeksi myös temppelipuuksi, jonka valkoisissa kukissa on uskomattoman kaunis, makea tuoksu.

Muita testattuja ja hyväksi havaittuja hierontaöljyjä:

  • RFSU: suomalaisille RFSU tuntuu olevan “se perushyvä” tuotemerkki, johon voi luottaa. Itse en ole koskaan erityisesti innostunut mistään brändin tuotteesta, mutta plussaa annan niiden helppokäyttöisyydestä sekä edullisesta hintatasosta.
  • DONA: klassiset tuoksut, kuten vanilja, suklaa ja mansikka, ovat DONAn vahvuus. Miellyttävän tuntuiset öljyt tuovat lisämaustetta ja iloa aisteille.
  • Kaerlig: tällä sarjalla on Joutsenmerkki! Kaerlig-hierontaöljy on hajusteeton ja allergiaystävällinen, joten sitä kannattaa herkkähipiäisen tai tuoksuherkän kokeilla. Olen tästä tuotteesta hyvin iloinen, koska nyt on huomioitu ympäristö ja allergiat sekä herkkyydet mainiosti. En kuitenkaan ole kokeillut sitä itse, joten se päätyy tällä kertaa tähän ’muut’-listaan.
  • Kama Sutra: monipuolinen tuotesarja, jossa on kiinnostavia tapauksia, kuten Weekender Kit, joka sopii juurikin viikonlopun virkistykseen ja romanttiseksi yllätykseksi. Kama Sutrassa on runsautta ja elämää, mistä tykkään, vaikkakaan se ei ole itselleni joka kerran juttu. Ekskursiona ja ehkä enemmän kunnon hurjasteluihin yhdistettynä tämä tuotesarja saa pisteitä. Kama Sutrassa on kokeiltavaa ja, hmm, seikkailua. Käyttäisin itse tätä villitsemiseen pikemmin kuin rauhoittamiseen. No kappas, sehän sopii seksinnälkään.

Nämä ovat muutamia esimerkkejä hyvistä vaihtoehdoista. Mielipiteeni ei tietenkään ole koko totuus, vaan verkkokaupoissa on muutakin kuin nämä poiminnat – ja jotkut tuotemerkit ovat vain jääneet minulle vielä vieraiksi. Joidenkin tuotteiden kohdalla odotan kovasti, että pääsisin kokeilemaan niitä käytännössä.

Yksittäisiä huipputuotteita, jotka haluan esitellä:

  • LELO hierontakynttilä: aaaah! Haluaisin, että minulla olisi näitä aina kaapissa. LELOn hintataso on kuitenkin siellä köh köh korkeammalla. Erittäin laadukas ja tyylikäs tuoksukynttilä, joka palaessaan sulattaa vahan hierontaöljyksi, jota voit valuttaa kumppanin päälle. Vinkki: valuta lämmintä, sulaa hierontaöljyä tipoittain tai pienenä norona selkärankaa pitkin ylhäältä alas. Toimii.
  • Slube kylpygeeli: hauska ja mielikuvitusta kiihottava idea! Lorauta Slubea ammeeseen ja nauti nurunuru-tyylisestä kylvystä. Tämä tekee koko kehosta lipevän ja liukkaan! Aivan loistava idea, en malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä käytännössä…
  • JimmyJane Afterglow hierontaöljykynttilä: minimalistinen ja tyylikäs, erittäin sensuelli hierontaöljy, jonka kaadat lämpimänä virtana kumppanin iholle ilman sotkuja – tämän takaa kaatamiseen soveltuva muotoiltu reuna. Kaunis valkoinen pakkaus, eroottinen tuoksu.  Tyyliä ja selkeyttä – jotenkin aivan ihanaa luksuksen tuntua. Tämän sarjan tuoksut ovat minua houkuttavia: miten olisi bourbon-viski, kurkkuvesi, kirsikankukka tai vanilja-santelipuu? Ai että. Tässä taitaa jäädä Shunga kakkoseksi.

 

Rate this post

You may also like