Kolmen kimppa on helppo toteuttaa

Kolmen kimppa - ryhmäseksi kaksi miestä ja yksi nainen

Kolmen kimppa - ryhmäseksi kaksi miestä ja yksi nainen

Kolmen kimppa on yksi suosituimmista seksifantasioista. Kolmen kimpalla tarkoitetaan seksin harrastamista kolmen ihmisen kesken. Useimmiten kyse on pariskunnasta, joka valitsee mukaan kolmannen osapuolen. Voi myös olla niin, että kaikki kolme henkilöä ovat sinkkuja tai eivät suhteessa keskenään. Kolmen kimppa on siis yksinkertaisesti ryhmäseksiä kolmen ihmisen kesken.

Sisältö

Kolmen kimppa on nykyisin jo melko yleinen puheenaihe ja sitä on käsitelty paljon myös elokuvissa ja televisiosarjoissa. Erilaisista fantasioista kolmen kimppa on ehdottomasti yleisimpien joukossa. Se on fantasia, josta on kulttuurisesti jo lupa puhua ja sitä myös toteutetaan usein. Se on myös yllättävän helppo toteuttaa!

On hyvä muistaa, että monille fantasia on vain fantasia, eivätkä he halua toteuttaa fantasiaansa todellisuudessa. Lähes kaikilla on mielikuvia, jotka kiihottavat, mutta on asia erikseen haaveilla jostakin fantasiatasolla kuin haluta toteuttaa asia oikeasti.

Kerron tässä artikkelissa kolmen kimpan eri muodoista ja toteutustavoista. Kerron myös, kuinka voit ottaa asian esille oman kumppanisi kanssa. Ja ennen kaikkea, mistä kannattaa etsiä kolmatta pyörää tämän ihanan fantasian toteuttamiseksi.

Kolmen kimppa – yksi mies ja kaksi naista

Yleisin unelma kolmen kimpasta on, että ryhmässä on yksi mies ja kaksi naista. Sen yleisyys liittyy useaan seikkaan. Yksi tekijä on se, että naisilla on ainakin nykyisen tieteellisen tutkimustiedon perusteella huomattavasti useammin biseksuaalisia taipumuksia kuin miehillä. Perimmäistä syytä tähän ei tiedetä eivätkä asiat ole yksioikoisia, mutta useat kansainväliset seksologiset tutkimukset antavat samaa tietoa asiasta. Naiset siis kiihottuvat usein seksistä toisen naisen kanssa, kun taas miehet vähän harvemmin seksistä toisen miehen kanssa.

Kolmen kimppa, jossa on yksi mies ja kaksi naista, voi toteutua usealla tavalla. Yksi mahdollisuus on, että mies on yhdynnässä molempien naisten kanssa ja naiset keskittyvät mieheen. Tämä käsikirjoitus on tuttu klassisista pornoelokuvista.

Toinen vaihtoehto on, että tämän lisäksi naisilla on seksiä keskenään. On myös hyvin yleistä, että mies haluaa katsoa naisten harrastavan seksiä keskenään ilman, että fyysisesti osallistuu seksiin. Tilanne, jossa kaksi naista sekstaavat keskenään ilman, että mies osallistuu muutoin kuin vierestä seuraamalla, on aika helppo saada järjestettyä. Siksi se voi olla kokeilemisen arvoinen tapa aloittaa fantasian toteuttaminen.

Joskus kuulee sanottavan, että tämä ei oikeastaan ole kolmen kimppa, koska seksiin osallistuu vain kaksi ihmistä, mutta harkitaanpa uudestaan:  kolme ihmistä yhdessä tekee seksuaalisia tekoja. Se on jo määritelmällisesti kolmen hengen seksiä, eikö totta? Seksi määritellään monen muunkin asian kautta kuin panemisen! Kolmen kimppaan menee siis sekin, että yksi vaikka osallistuu suutelemalla yhdynnässä olevaa paria tai on vieressä koskemassa ja/tai koskettavana osapuolena.

Tässä oli vain pari esimerkkiä siitä, mitä yhden miehen ja kahden naisen välisessä ryhmäseksissä voidaan sopia rooleista. Mahdollisuuksia on paljon! Tärkeää on sopia yhdessä, mikä on se mitä juuri me haluamme juuri tällä kertaa, ja että kaikki tietävät mitä on sovittu. Sopimukseen voi kuulua vaikkapa, että seksi on naistenvälinen tapahtuma, mutta miehelle annettaan lopuksi tyydytys jollakin tavalla – siis  jos hän on onnistunut kestämään laukeamatta siihen asti.

Kolmen kimppa – yksi nainen ja kaksi miestä

No niin, se minulle mieluisampi vaihtoehto! Pidän seksistä niin naisten kuin miestenkin kanssa eikä sukupuoli tietenkään suoraan kerro sitä, kuinka hyvää seksi jonkun kanssa on. Kun seksiä harrastetaan ryhmässä, nautin itse eniten siitä, että kimppaseksissä on kaksi miestä ja minä. Tähän on parikin syytä.

Yksi on se, että usean miehen kanssa oleminen yhtaikaa on pitkäaikainen fantasiani, jota myös haluan toteuttaa. Nautin saamastani huomiosta ja joskus pidän myös siitä, että voin katsoa miesten tekevän asioita keskenään. Sen ei tarvitse olla yhdyntää, vaan miehet voivat vaikka suudella keskenään – toinen, mistä pidän, on että miehet runkkaavat toisiaan välillä.

Mitään tästä ei tietenkään tarvitse tapahtua sinun kolmen kimpassasi, ja usein kolmen kimppa kahden miehen kanssa tapahtuukin siten, että miehet keskittyvät vain naiseen. Käytännössä kolmen kimppa kahden miehen ja yhden naisen kesken toteutuu siten, että miehen vuorottelevat penetraatioissa. Suuseksi kahden miehen kanssa on käytännössä tosi helppoa ja sujuu hyvin sutjakasti – ollen kuitenkin todella kiihottavaa.

Joskus kynnyskysymys heteromiehelle voi olla fyysinen kontakti toiseen mieheen. Silloin on hyvä idea miettiä toteutustapaa, jossa miehet ottavat vuoroja tai toinen on naisen ylä- ja toinen alavartalon kimpussa. Siten miehille ei tule keskenään kontaktia. Itselleni tämä tuntuu vähän hassulta. On huvittava ajatus, että tilanne menisi jotenkin rikki heti, jos miehillä tulee keskenään vahingossa ihokontakti. Mutta kaikki ovat erilaisia. Kannattaa taas muistaa, että ihan kaikki on mahdollista ja kaikesta voi ja pitää sopia etukäteen!

BDSM ja kolmen kimppa

Kolmen kimppa on erittäin nautinnollinen tapa toteuttaa BDSM:ään liittyviä fantasioita. Luonnollisesti joko yksi tai kaksi ryhmän jäsentä ovat alistetussa tai alistavassa roolissa. Esimerkiksi mies voi olla dominoiva eli alistava osapuoli ja kaksi naista subin roolissa eli alistettuina. Hyvin yleinen BDSM-fantasia on, että yksi henkilö on alistettuna ja kaksi toimii dominoivassa roolissa.

BDSM ja ryhmäseksi ovat hyvä tiimiesimerkki siitä, että seksin ei todellakaan tarvitse olla panemista. Kimppaseksi BDSM-sessiossa voi tarkoittaa sitomista, puhumista juuri tietyllä tavalla, piiskaamista, erilaisia kekseliäitä rangaistuksia… Kenenkään ei tarvitse siis työntyä kehenkään, vaan seksuaalinen nautinto tulee yhdessä toteutetusta fantasiasta. Voi olla upea ajatus, että makaa itse sidottuna kahleisiin nelinkontin, kun kaksi (tai miksei useampikin) domia tai dominaa seisoo ympärillä komentamassa, nöyryyttämässä ja rankaisemassa – ilman, että kukaan työntää edes sormenpäätään minnekään.

Kolmen kimppa naisten kesken tai miesten kesken

No mitäpä sitä enää erittelemään. Ainakin kaikkien osapuolten kimppaseksissä ollessa samaa sukupuolta, ei kenelläkään ole ongelmia identiteettinsä kanssa. Kun roolijako on selvä, yhteinen nautinto pääsee valloilleen.

Miten ehdotan kolmen kimppaa kumppanilleni?

Kun ehdotat kolmen kimppaa kumppanillesi, tilannetta voi helpottaa se, että osaat kuvailla tietyn fantasian. Yleinen heitto siitä, että haluat olla ryhmässä, on aika epätarkka ja voi herättää paljon epävarmuutta ja kysymyksiä kumppanissa. Tutustu ensin omaan fantasiaasi. Keitä haluat siinä olevan? Mitä haluat eri osapuolten tekevän ja kenelle? Mikä on oma roolisi tässä fantasiassa?

Kun ehdotat kolmen kimppaa kumppanillesi, todennäköisintä on, että mies haluaa olla kahden naisen kanssa ja nainen kahden miehen kanssa. Usein naiselle sopii olla naisen ja miehen kanssa, kun taas miehelle on harvinaisempaa – joskin silti melko yleistä – haluta tai ainakin olla jännittämättä seksiä toisen miehen läsnä ollessa saati hänen kanssaan. Valmista vastausta en voi antaa siihen, mihin kumppanisi ehkä suostuu, ehkä ei. Varmuuden saat vain kysymällä asiaa häneltä. Paljon voi olla merkitystä silläkin, kuka tai ketkä olisivat nuo ryhmäseksi mahdolliset henkilöt: tuttuja vai tuntemattomia, entä ovatko teidän makunne riittävän samankaltaiset valitaksenne seksikumppaneita.

Milloin on oikea hetki ottaa puheeksi kolmen kimppa?

Asia kannattaa ottaa puheeksi muussa tilanteessa kuin harrastaessanne seksiä. Voi olla ihan toimivaa puhua fantasioista sängyssä, mutta jos olet epävarma siitä, miten kumppanisi suhtautuu ehdotukseesi tämän fantasian toteuttamisesta, suosittelen ottamaan asian esille muualla kuin makuuhuoneessa. On ymmärrettävää, että jos kumppanisi on juuri antamassa sinulle suuseksiä ja ehdotat kolmen kimppaa, hänestä helposti tuntuu siltä, että hän ei riitä sinulle tai osaa tyydyttää sinua. Miksi muutoin asia tulisi mieleesi juuri sillä hetkellä? Tämähän ei välttämättä lainkaan pidä paikkaansa, mutta kumppanistasi voi tuntua siltä.

Vaikka olisit miettinyt asiaa pitkään, eikä syy todellakaan ole kumppanisi heikoissa seksitaidoissa, harkitse oikeaa tilannetta ehdotuksellesi. Jos teillä on mahdollisuus kahdenkeskiseen aikaan vaikka viinilasillisen ääressä, voit tuoda puheeksi, että olet jonkin aikaa miettinyt erästä asiaa. Sinulla on haave, jonka haluaisit hänen kanssaan toteuttaa… Jos viinilaseja on jo mennyt muutama, älä avaa suutasi. Pysy tarpeeksi hereillä kumppanisi tunnereaktioille ja ole valmis vastaamaan hänen kysymyksiinsä.

Mistä löydän kolmannen pyörän kolmen kimppaan?

Jos etsit kumppanisi kanssa kolmatta osapuolta ryhmäseksiin, voi oikean henkilön hakeminen tuntua neulan etsimiseltä heinäsuovasta. Kenelle tahansa asiaa ei uskalla edes ehdottaa ja joskus täytyy miettiä, meneekö vaikkapa ystävyyssuhde rikki.

Asiassa täytyy käyttää harkintaa. Monesti pariskunnilla on jokin ajatus siitä, kuka tuttavapiirin henkilö olisi sopiva ja mieluisa kolmas pyörä heidän fantasiaansa. Todellisuudessa ei läheskään aina ole mahdollista, että tämä onnistuu.

Luotettavin ja turvallisin paikka hakea satunnaista seuraa fantasian toteuttamiseen on netti. Netissäkin kannattaa tietää, miltä sivustolta on paras etsiä seuraa tähän tarkoitukseen, muuten voi mennä pahasti metsään.

Erityisesti mikäli fantasianne, tai jommankumman fantasia, liittyy BDSM:ään tai muuhun tarkkaan fantasiaan, on kolmannen pyörän hyvä olla kyseisestä asiasta hyvin perillä. Se, että ystäväpiirin nainen viehättää ajatuksena, ei tarkoita hänen olevan todellisuudessa sopiva hänelle varattuun rooliin kolmen kimpassanne.

Keskustelkaa yhdessä, mikä on kenenkin rooli ryhmäseksissä ja mitä toivotte kolmannelta osapuolelta. Kun roolit ovat selvillä, on ryhmän kolmannen jäsenen etsiminen jo aika helppoa. Olen koonnut tähän artikkeliin parhaat nettisivut, joista kannattaa etsiä niin mies- kuin naisseuraa kolmen kimppaan.

Sexpartner.fi

SexPartner.fi on Suomen suosituin seksideittisivusto, jolla on tarjolla todella paljon seuraa. Tarjolla on kahdenkeskistä seuraa, kolmenkimppoja ja paljon muuta.

Luo ilmainen tili SexPartneriin >>

Badults.fi

Badults.fi on seksideittisivusto hieman tuhmempaan makuun. Jos sinua kiinnostaa BDSM tai muu hieman kinkympi meno, kannattaa tsekata Badults.fi.

Luo ilmainen tili Badults.fi -sivustolle >>

Seksitohtori.fi

Seksitohtori.fi oli vuoden 2016 kuumin uutuus, joka toi älykästä teknologiaa seksideittailuun. Seksitohtorin avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan seksideittisivuston.

Luo ilmainen tili Seksitohtoriin >>

Kypsääseuraa.fi

Kypsääseuraa.fi on Suomen suosituin keski-ikäisten seksideittisivusto. Yli 40-vuotiaat hakevat itselleen tosi paljon seksiä netissä, mikä näkyy erityisesti Kypsääseuraa.fi valtavassa suosiossa.

Luo ilmainen tili Kypsääseuraa.fi -sivustolle >>

Ei missään nimessä tuttuja tyyppejä. Miten kysyn tuntematonta mukaan ryhmäseksiin?

Aloita netin deittisivustoilta. Tässä artikkelissa listatut deittisivut ovat otollisia kolmen kimpan ja muunkin ryhmäseksin järjestämiseen. Paras neuvoni on kysyä asiaa suoraan. Ei välttämättä heti ensimmäisessä yhteydenotossa, mutta älä johda kohdetta harhaan.

Kun saat myöntyvän tai kiinnostuneen vastauksen, on aika sopia tapaaminen. Ensimmäinen tapaaminen ryhmäseksin jäsenten kesken on tunnusteleva. Menkää lasilliselle tai järjestäkää jotain yhteistä tekemistä, joka ei liity seksiin. Viettämällä hieman aikaa yhdessä selviää nopeasti kaikille osapuolille, onko riittävää kemiaa vai ei. Älä suotta pelkää pakkeja. Ihmiset voivat olla hyvinkin kiinnostuneita ryhmäseksistä, mutta lopulta eivät haluakaan syystä tai toisesta toteuttaa sitä.

En halua kolmen kimppaa tuntemattoman kanssa. Miten pyydän tuttavaani mukaan?

Tämä ei olekaan ehkä ihan niin helppo juttu kuin kuvittelet. Toisaalta jos pidät kysymistä kovin korkean kynnyksen takana, olet väärässä. Anna kun selitän.

Tuttavan pyytäminen kolmen kimppaan on todella right people on the bus, wrong people off the bus  -tyylinen tilanne. Sinun täytyy kartoittaa realistisesti, kenestä on kysymys ja mitkä ovat riskit. Vaikka haaveilu on kivaa, palaa maan pinnalle ja tee todellisuuteen perustuva tilannearviointi. Siitä kaikki lähtee.

Mitä sinun pitää kysyä (itseltäsi)?

Eli: mieti aluksi, kuka on kyseessä. Onko henkilö sinun vai kumppanisi tuttava? Kenen kannattaa lähestyä häntä ja mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Esimerkiksi jommankumman esimiehen kysyminen mukaan on usein huono idea. Millainen henkilö on kyseessä: houkuttaako hän juuri viattomuutensa tai konservatiivisuutensa vuoksi, vai olisiko hänellä ehkä jo kokemusta ryhmäseksistä tai kiinnostusta siihen teidän kanssanne?

Entä oletteko joskus aiemmin keskustelleet aiheesta tai flirttailleet? Tulokulmaa kannattaa miettiä siitä perspektiivistä, osaako henkilö lainkaan odottaa seksuaalista lähestymistä teidän suunnaltanne vai ei. Se vaikuttaa siihen, miten suoraan voitte lähestyä häntä.

Haluaisin sanoa, että useimmiten intuitio on oikeassa. Jos olet aistinut välillänne jotakin – tai kumppanisi on aistinut jotakin – se on usein totta. Toki joskus vaikutelma voi  olla aivan väärä. Mutta mitäs sitten? Onko se niin vaarallista, jos joku kieltäytyy? Ein sanomiseenkin voi olla monia eri syitä. Jos esität/te asian kohteliaasti, hyvällä maulla ja ystävällisesti, mitään kummempia seurauksia ihmissuhteisiinne tuskin edes tulee.

Kun kolmen kimpan järjestäminen ensimmäistä kertaa jännittää, voi olla vaikea uskoa, että pakkien saaminen kolmannelta osapuolelta ei muka ole kovin iso asia tai vaikuta juuri mihinkään. Niin se kuitenkin monesti on. Suurin osa ihmisistä osaa ottaa pyynnön kehuna, on otettu siitä että haluaisitte juuri hänet, mutta saadessaan tilaa omalle valinnalleen voi myös turvallisesti kieltäytyä.

Lesbo nainen mukaan heteroparin kolmen kimppaan?

Haluan sanoa vielä yhden tärkeän asian: on hyvin yleistä, että lesbonaisia lähestytään sekä tuttavapiirissä että netin palstojen välityksellä pyynnöillä osallistua kolmen kimppaan heteroparin kanssa. Ilmiö on varsinainen vitsaus ja sitä paheksutaan homopiireissä voimakkaasti.

Älä tee sitä virhettä, että odotat netissä itselleen seuraa etsivän lesbonaisen lähtevän mukaan omaan fantasiaasi – miksi lähtisikään? Netissä on erikseen tietyt sivustot, joiden kautta kolmannen pyörän etsiminen on helppoa ja tehokasta, ilman että kukaan loukkaantuu tai saa turhia yhteydenottoja. Annan oikeanlaisiin sivustoihin tässä artikkelissa monta hyvää vinkkiä!

Parhaat sivustot, joilta löydät oikeasti seuraa kimppaseksiin:

Onko ryhmäseksi niin hyvää kuin väitetään?

Onhan se nyt ihan mahtavaa! Silti on sanottava, että ei se aina mene niin kuin on kuvitellut. Moni ryhmäseksi alkaa ja päättyy humalaisen kohelluksen keskellä, mikä ei todellakaan ole antoisa tai ihanteellinen kolmen kimppa. Humala nostaa kyllä haluja, mutta vie tuntoaistia ja suorituskykyä samaan tahtiin. Spontaani kimppaseksi voi olla huikeaa ja kiihkeää, mutta joskus se floppaa.

Etukäteen et ikinä tiedä, tuleeko seksistä järisyttävää, arkista tai tahmeaa. Hyvin suunniteltu on kuitenkin puoliksi tehty tässäkin asiassa. Kun tiedät, mitä haluat ja millaisessa roolissa sinulle sopii kimppaseksissä olla, olet jo aika pitkällä. Kun vielä valitset seurasi oikein eli olet ihmisten kanssa, jotka  varmasti ovat mukana omasta halustaan ja joiden kanssa itse haluat seksiä, todennäköisyys mielihyvälle on suuri.

Olit sitten osa pariskuntaa tai sinkku, joka etsii ryhmäseksikokemusta, saat olla niin nirso kuin huvittaa. Hyvä seksi ei ole sattumaa, vaikka kaikkiin muuttujiin et voi vaikuttaa. Oikeat ihmiset, oikea halu. Eikä liikaa alkoholia. Ta-daa, siinä eväitä onnistuneeseen kolmen kimppaan!

5/5 - (2 votes)

You may also like