Eroottiset aikuisten joulukalenterit 2019

Naughty&Nice on tuhma joulukalenteri pariskunnille

KATSO VUODEN 2020 PARHAAT EROOTTISET JOULUKALENTERIT TÄÄLTÄ!

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa jouluvalmisteluja! No, tuohon en usko itsekään, mutta pikkujoulusesonki on aina omaa luokkaansa. Ystäviä voi alkaa tavata glögin ääressä, töissä ja kaveriporukassa sovitaan Secret Santa -pikkujouluista… Vaikka pimenevät illat ja viilenevä ilma tuntuvat monelle tylsältä ja tympeältä ajalta, on tämä sesonki usein yhteisöllisempää kuin mikään muu aika vuodesta! Ennen kaikkea pimenevä vuodenaika tekee kodista yhä tärkeämmän turvapaikan. Ja siinä kohtaa perhe ja parisuhde nousevat keskiöön.

Kun ulkona on kylmä ja pimeä, kotona on tavallistakin tärkeämpää luoda lämpöä ja läheisyyttä syleilevä ilmapiiri. Hyggeily voi tarkoittaa villasukkia ja Netflix-maratonia, mutta meille dramaattisemman koti-illan ystäville tunnelman lämmittämiseen tarvitaan vähän tulisempia aineksia.

Eroottinen joulukalenteri aikuiseen makuun
Eroottinen joulukalenteri sopii erityisen hyvin läheisyyden lisäämiseen.

Välillä on tottakai ihanaa vain olla toisen kainalossa ja saada parhaassa tapauksessa jalkahieronta. Koska kuitenkin tiedän paremmin kuin hyvin, että haluan elää paitsi seksintäyteisiä hotelliöitä myös seksikästä arkea, on sellainen toteuttava muilla välineillä kuin villasukilla. Siksi en pysy tuolillani – tai pöksyissäni – kun saan esitellä vuoden 2019 eroottiset joulukalenterit aikuisille!

Tuhma joulukalenteri on täynnä yllätyksiä

Kun olen työskennellyt seksivälinekaupassa, olen myös saanut tutustua erilaisiin seksijoulukalentereihin. Luit aivan oikein: vain aikuisille suunniteltu joulukalenteri on täynnä tuotteita, jotka tuovat piristystä makuuhuoneeseen.

Tuhma joulukalenteri on ihana ilo etenkin parisuhteeseen! Seksileluja ja -tarvikkeita sisältävä joulukalenteri on tullut lyhyessä ajassa niin suosituksi, että eri valmistajien kalenterit on myyty viime vuosina nopeasti loppuun. Se ei ole mikään ihme, etenkin kun ammattilaisena tiedän, mitä kaikkea kalentereista paljastuu.

Tässä vuoden 2019 parhaat eroottiset joulukalenterit:

  • Silent Night BDSM joulukalenteri: Aivan kuten Suomen joulukuu, tässä adventtikalenterissa huokuu fifty shades of grey eli harmaan kymmenet eri sävyt. No ei vaan, katso miten upea ja häpeilemätön kinky-kalenteri tässä on! Ihanaa, että bondagelle annetaan reilusti omaa tilaa ja sitomisesta pitävälle pariskunnalle on varta vasten luotu aisteja terävöittävä joulukalenteri.
  • Naughty & Nice joulukalenteri: Tämä tuhma joulukalenteri on niin kaunis jo paketissa, että olen aivan myyty! Sinisen ja kullan sävyt antavat vihjeen siitä, mitä luukkujen takaa paljastuu. Ulkonäöltään Naughty & Nice houkuttelee minua kaikkein eniten! Sen sisältökin on vihjeiden perusteella aika valloittava. Jos budjetti antaa myöden, uskon tämän kalenterin olevan jouluaattoon mennessä todellakin hintansa arvoinen.
  • Eroottinen joulukalenteri: Tässä tyylikkäässä kalenterissa on myös hengästyttävän laadukas sisältö! Tämä saattaa olla kakkossuosikkini kaikista vaihtoehdoista. 24 luukkuun mahtuu useita hyviksi tietämiäni merkkejä, mikä tietenkin enteilee hyvää.
  • Sinful joulukalenteri: uudistettu versio viime vuoden kalenterista. Niin ulkoasu kuin sisältökin ovat Sinfulin tyylille uskollisen mustia. Sinful tarjoaa itse asiassa sekä edullisempaa että luksusversiota, joista voi valita omansa. Myös tämä tuhma joulukalenteri on vähän kallellaan bondageen ja sitomisvälineitä paljastuu varsinkin Deluxe-kalenterista.
Naughty & Nice tuhma joulukalenteri 2019
Naughty&Nice on tuhma joulukalenteri, jonka laadukas sisältö tuo nautintoa joulunodotukseen.

Joulukalenteri aikuisille on aivan loistava tapa tuoda parisuhteeseen monipuolisesti uusia ideoita: luukusta paljastuva yllätys on sattumanvarainen eikä jommankumman pöydälle tuoma ehdotus, joka nostattaisi paineita tehdä jotain spesifiä.

Kun luukku aukeaa, molemmat ovat neutraalilla maaperällä tutkimassa, mitä eteen on tarjoiltu. Tuhma joulukalenteri antaa jokaiseen päivään keskustelun aihetta, tai joskus toki turhat puheet voi jättää kokonaan väliin ja hypätä käytännön pariin.

Leikki ja ilo kuuluvat myös aikuisille

Leikkimielisyys on tunnetusti paras tapa lähestyä ja tutkia seksuaalisuutta ja saada palkintoja uteliaisuudesta. Kenties varsinainen seksileluille naureskelu alkaa jo olla vähän menneen talven lumia, mutta iloa, huumoria sekä luottavaista asennetta seuraavat suurimmat nautinnot ja onnistumiset.

Mikä olisikaan leikkisämpää kuin seksivälineiden ja eroottisen tutkimusmatkan yhdistäminen juuri joulukalenteriin? Aikuisillakin on lupa leikkiä!

Arjen erotiikka auttaa jaksamaan kaamoksessa

Tuntuu, että juuri tähän vuodenaikaan seksuaalisuuden ja parisuhteen läheisyyden vahvistaminen ovat tärkeitä koko ihmisen ja arjen hyvinvoinnille. Vietämme syys- ja talviaikaan tutkitusti paljon enemmän aikaa sisätiloissa ja etenkin omassa kodissamme kuin muina aikoina vuodesta.

Kuulostaa jopa itsestäänselvältä, mutta asiaa kannattaa katsoa siitä näkökulmasta, että nyt on myös syytä tehdä päivittäisiä askareita toisin. Se mikä toimi kesähelteellä, ei välttämättä toimi räntäsateessa, vai mitä? Pimeä vuodenaika vaikuttaa monen ihmisen energiatasoon laskevasti, voi lisätä unentarvetta ja tuoda alakuloisuutta.

Silent Night BDSM-joulukalenteri
Bondage joulukalenteri Silent Night on todellinen BDSM-pariskunnan unelma!

Vaikka niin joskus olisi kiva ajatellakin, ei seksi tietenkään kaikkea elämässä paranna – mutta aika paljon hyvinvoivalle seksuaalisuudelle voi antaa kiitosta omasta jaksamisesta. Usko pois: kun fyysisen läheisyyden tarve usein marras-joulukuussa kasvaa, on erotiikka yksi parhaista ja kauneimmista tavoista tuoda lisää kosketusta elämään.

Eroottinen aikuisten kalenteri luo odotusta ja tunnelmaa

Tarkkaan kun luit, huomaat, että sanoin erotiikka, en seksi. Parisuhde voi olla erittäin eroottinen ja virittynyt, vaikka yhdyntää tai muita seksitapoja ei toteutettaisi erityisen aktiivisesti. Kaikki, mitä parina tehdään ihaillen ja tuottaen mielihyvää, voi olla eroottista ilman aikomustakaan edetä sillä muuhun toimintaan.

Eroottinen hieronta ja aistileikit ovat oikeina hetkinä aivan tajunnanräjäyttäviä kokemuksia. Esimerkiksi Sinfulin tyylikkäästä joulukalenterista löytyvä höyhenhuisku on omiaan juuri tällaiseen aistikkaaseen hetkeen. Kiusoittelu, vihjailu ja odottava tunnelma tekevät päivästä virittyneen. Mieti, miten ihanaa on avata aamulla vaivihkaa yhteinen aikuisten joulukalenteri ja antaa sen sisällön herättää päivän mittaan uusia ideoita!

Parisuhteen kannalta tiedän myös, että yhteinen tekeminen ja jonkin uuden tutkiminen yhdessä kumppanin kanssa vahvistaa parisuhdetta merkittävästi ja lisää sekä seksin määrää että laatua parisuhteessa. Jos tuntuu vaikealta uskoa, kannattaa heittäytyä sen verran tuhmalle joulumielelle että kokeilee asiaa itse.

5/5 - (1 vote)

You may also like