Siveysvyö lukitsee sinut valtapeliin

Rimba metallinen siveysvyö

Kumppanillasi on avaimet kaluusi

Ilman niitä olet lukittu siveysvyöhön ja voit vain toivoa, että olet käyttäytynyt tarpeeksi hyvin saadaksesi palkinnon. Siveysvyöt antavat kumppanillesi vallan päättää, missä ja milloin voit saada orgasmin. Valtapelit ovat seksissä läsnä lähes aina – siveysvyön avulla valtapeli tehdään näkyväksi ja siitä nautitaan estoitta.

Sisältö

Kumma kyllä, heti kun genitaalit on lukittu eikä seksi ole mahdollista, jatkuva kiihottuminen lähtee käyntiin. Siveysvyö toki tuntuu jalkovälissä jonkin verran, mutta siihen tottuu yleensä aika nopeasti. Kiihottumisessa onkin kyse korvien välistä eli yksinkertaisesti sen tietämisestä, että nyt ei voi saada, vaikka mitä tekisi.

Siveysvyö kiihottaa sekä siveysvyön kantajaa että avaimenhaltijaa. Avaimenhaltija saa tuntea, kuinka himon vallassa siveysvyöhön lukittu kumppani voikaan olla, ja hallitsee tämän halua täydellisesti.

Parhaat miesten siveysvyöt

Mystim Electrosex siveysvyö sähköseksiin

MyStim Electrosex Cock Cage – siveysvyö sähköimpulsseilla

Mystic Public Enemy 2 siveysvyö

MyStim Pubic enemy 2 siveysvyö

Rimba metallinen siveysvyö

Rimba – Metal Chastity

Bon4 Plus siveysvyö

Bon4 Plus silikoninen siveysvyö

Siveysvyö pariskunnalle

BDSM-piireistä tuttu siveysvyö eli penislukko on rantautunut myös vaniljaseksin piristäjäksi. Pariskunnille siveysvyö tekee perusarjesta kuumaa leikkiä, jossa toinen odottaa lupaa päästä vapauteen, kun toinen voi vaatia palveluksia vastineeksi lukon avaamisesta. Siveysvyö sopii niin naisille kuin miehille, mutta miesten siveysvyöt ovat ehdottomasti tällä hetkellä trendikkäitä seksilelujen maailmassa. Tämä näkyy tarjolla olevasta valikoimastakin.

Siveysvyöllä leikkiminen sopii niin etäsuhteisiin kuin tavanomaisimpaan parisuhteen arkeenkin. Monia kiihottaa ajatus, että kumppani viettää työpäivää tai baari-iltaa siveysvyöhön lukittuna, kun itse kantaa kaulassaan avainta. Siveysvyön käyttäminen rakentaa sinun ja kumppanisi välille voimakkaan jännitteen, jonka purkautumisesta päättää vain yksi ihminen. Siveysvyö rajaa itsetyydytyksen ja kumppanin kanssa harrastetun seksin tarkasti tiettyihin hetkiin, mikä tekee jo pelkästä odotuksesta todella kiihottavaa.

Jollekin siveysvyön idea on siinä, että kumppani hallitsee seksin saamista kaikin tavoin käytännössä aina, jollekin se on väliaikaista leikkiä vaikka viikon verran silloin tällöin. Jos toinen on vaikka työmatkalla useamman päivän, saati sitten pidemmän aikaa, on upeaa palata kotiin ja saada aneltua kumppani avaamaan siveysvyön lukko.

Jotkut pariskunnat nauttivat siveysvyöstä osana makuuhuoneen seksileikkejä, jolloin siveysvyö on todellisuudessa päällä maksimissaan muutaman tunnin. Ei ole yhtä ja oikeaa tapaa käyttää siveysvyötä, kunhan se tuottaa nautintoa juuri itselle ja omalle kumppanille. Kodin seinien sisäpuolelle tai muuhun sopivaan BDSM-sessioon voit valita myös siveysvyön, joka kahlitsee ehkä muutakin kuin pelkän kullin:

Nahkainen siveysvyö käsiraudoilla

Cock Cage Chastity Belt

Miesten siveysvyö aitoa nahkaa Zeno

Zado – Siveysvyö

Siveysvyö sinkulle

Myös sinkkumiehelle tai -naiselle siveysvyö tarjoaa nautinnollisia kokemuksia. Jos käsi eksyy housuihin liiankin helposti, siveysvyö pakottaa pitämään näpit irti, kunnes valittu hetki tulee. Kalenterissasi on tietty päivä tai kännykkäsi kello ilmoittaa hälytyksellä sallitun ajan avata lukko ja purkaa kertyneet paineet.

BDSM-henkisen miehen ja naisen on hyvä tietää, että on helppo löytää myös erityinen henkilö, jonka ainoa tehtävä on pitää huolta siveysvyösi avaimesta. Kun tarpeesi on kyllin kova, joudut pyytämään avaimen säilyttäjää avaamaan lukkosi. Tai mikä monesti vielä parempaa, henkilö, jolla vain siveysvyöhön on, ei avaa lukkoa tarpeidesi vaan etukäteen tehdyn sopimuksen mukaan. Kärsit vaikka kuukauden tai kaksi, mutta lukko aukeaa vasta, kun avaimenhaltija sen päättää tehdä ja siihen suostuu.

Myös maksullisia key holder -palveluita on mahdollista hankkia. Tällaisessa palvelussa puet yllesi siveysvyön ja saat avaimen postissa sovitusti, vaikkapa kuukauden kuluttua.

Tällä hetkellä moni hankkii siveysvyön itselleen hallitakseen paremmin pornonkatselua ja masturbointia. Joillekin siveysvyö voikin tuoda lisää kontrollia asiaan, joka on alkanut ehkä tuntua hallitsemattomalta. Pääasiassa siveysvyö on kuitenkin tarkoitettu nautintovälineeksi, jolla ladataan kierroksia ja päästään joskus purkamaan ne suurella volyymilla.

Miltä miesten siveysvyö näyttää?

Miesten siveysvyöt eivät useimmiten ole vyötärölle sidottavia malleja, vaan hyvin huomaamattomia peniksen ja kivesten ympärille kiinnitettäviä häkkejä. Ne eivät siis näy vaatteiden alta tai kurkista housujen reunasta.

Siveysvyö voi olla läpinäkyvä ja hyvin huomaamaton, jolloin sen näyttävin osa on keskellä etuosassa oleva lukko. Toisaalta SM-henkisiä siveysvöitä ovat metalliset häkit, jotka todella saavat peniksen näyttämään kahlitulta ja vapauteen keinolla millä hyvänsä hinkuvalta. Olen koonnut tähän artikkeliin esimerkkejä hyvistä siveysvöistä, jotka ovat ulkomuodoltaan hyvinkin erilaisia:

Bon4L siveysvyö

Bon4L- Siveysvyö miehelle

Metal Wörks metallinen siveysvyö

Metal Wörks metallinen penishäkki

Silikoninen siveysvyo

Hardcore Silicone CockBlocker

Siveysvyö ja virtsaaminen

Siveysvyö ei estä vessassa käymistä. Häkin kärjessä on aukko, josta virtsa pääsee helposti ulos. Eri siveysvyömalleissa suuaukot ovat hieman erilaisia. Jos penislukko on käytössä pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti, kannattaa vyön laatuun kiinnittää erityistä huomiota. Edullisimmat mallit eivät välttämättä ohjaa virtsaa parhaalla tavalla, vaan vessassa käyminen voi olla vähän sotkuista puuhaa ja siveysvyö kaipaa jatkuvaa pesemistä.

Siveysvyö ja erektio

Useimmiten miesten siveysvyöt estävät täysimittaisen erektion, mutta joissain malleissa kunnon erektiokin on mahdollinen. Tämä riippuu tietenkin siveysvyön mallista ja koosta suhteessa peniksen kokoon. Tarkoitus ei ole antaa peniksen seisoa vapaasti, vaan nimenomaan rajoittaa sen elämää. Jos täysimittainen erektio onnistuu siveysvyössä, sen koko on todennäköisesti hieman liian suuri. Jos siveysvyötä käyttää pitkään yhtäjaksoisesti, on suositeltavaa valita siveysvyö, jossa erektio saa nousta – ei ihan täyteen mittaansa, mutta sen täytyy saada aavistus liikkumavaraa Liian pieni siveysvyö on käytännössä mahdoton käyttää, sillä se voi tuottaa liikaa kipua.

Esimerkiksi viikkojen mittainen siveysvyön käyttö ilman mahdollisuutta kunnon erektioon ei ole enää terveellistä. Peniksen tulee tarpeeksi usein saada nousta täyteen mittaansa ilman rajoitteita. Masturbointi tai orgasmin saaminen ei toki ole välttämätöntä, mutta jämäkkä erektio pitää paisuvaiskudoksen terveenä. Muista siis huolehtia terveydestä antamalla penikselle happihyppelyä – valvovan silmän alla tietysti – riittävän usein.

Siveysvyön puhdistaminen

Paras tapa puhdistaa siveysvyö on irrottaa se ja pestä suihkussa. Laadukkaat siveysvyöt ovat materiaaliltaan erittäin hygieenisiä. Ne ovat myös mallinsa puolesta helppo puhdistaa. Penishäkki on hyvä siveysvyö puhdistettavuutensa puolesta. Penishäkki antaa ihon hengittää ja tekee pesusta helppoa silloinkin, kun siveysvyö on puettuna. Viikoittainen pesu on joka tapauksessa kaiken mallisille siveysvöille välttämätöntä, mieluusti ainakin pari kertaa viikossa.

Käytännössä siveysvyö kaipaa pesua luonnollisesti myös ollessaan puettuna. Tällöin paras tapa pestä siveysvyö on huuhdella se vesisuihkulla. Varsinaista saippuapesua ei tarvita joka päivä, vaan tarpeen mukaan.

Mikäli siveysvyön kanssa käydään vessassa ja erityisesti, jos virtsa ei kulje ihanteellisella tavalla kärjen aukosta kaakeliin, tiheämpi pesu on paikallaan. Jos virtsaa jää jonnekin, siveysvyö ilmoittaa asiasta nopeasti alkamalla haista. Myös silloin, jos siveysvyötä puettaessa käytetään silikonipohjaista liukuvoidetta, ei pesemiseen kannata jättää liikaa väliä.

Miesten penislukko on kiihottava lisäosa niin vaniljaisen viattomaan seksielämään kuin koviin BDSM -sessioihinkin. Elämäntapavalmentajat sanovat, että onnen avaimet täytyy pitää omissa käsissä. Mutta joskus voit tehdä pienen poikkeuksen.

5/5 - (5 votes)

You may also like