Home » Seksilelut » Sinful joulukalenteri 2019 – piristä parisuhdetta tuhmalla kalenterilla

Sinful joulukalenteri 2019 – piristä parisuhdetta tuhmalla kalenterilla

Vaikka jouluun ja sen luvalliseen odotukseen on vielä vähän aikaa, olen jotenkin nyt jo tyttömäisen innostunut tämän vuoden uusista eroottisista joulukalentereista!  En todellakaan ole vielä ajatellut kodin joulua tai etsinyt tikkaita jouluvalojen ripustamista varten. Sen sijaan pikkujoululahjat, joulua ja talven taikaa huokuvat illanvietot sekä valmistautuminen pimeämpään vuodenaikaan on aivan selvästi jo hyvässä vauhdissa.

Tämähän toimii joka vuosi kuin porttiteoria: pikkujouluista pääsee helposti secret santa -ideointiin ja siitä taas haaveiluun omista lahjatoiveista… Ja kas vain, pienellä ajatusketjulla olen antanut itselleni luvan intoilla aikuisten joulukalentereista! Jipii!

Ajatuksiani on luettu jossain yläkerrassa, sillä sain aikaisena lahjana Sinfulin suuren suosion saavuttaneen – ja viime vuonna nopeasti loppuunmyydyn – Classic joulukalenterin vuodelle 2019. Tänä vuonna Sinfulin aikuisille tehty adventtikalenteri on uudistettu veto viime vuodesta. Sen luukut eivät siis sisällä ihan samoja asioita kuin viime talvena. Yli puolet luukuista sisältää eri tuotteita kuin viime vuonna tai niiden päivitettyjä versioita.

Eroottisen kalenterin mukana tuli myös inspiraatiokirjanen, jossa jokaista 24 luukkua kohden on avattava vinkkiluukku! Laadun ystävänä voin tyytyväisenä sanoa, että vihko on toteutettu tyylillä ja hyvällä maulla eikä se tunnu miltään ylimääräiseltä ohjekirjalta. Päinvastoin: olin oikein iloisesti yllättynyt vinkkikirjan tyylikkyydestä. Ja koska on niin kivaa saada jotain vielä enemmän ekstraa, kalenterin mukana tulee lisäksi 50 ml:n pikkutuubi vesipohjaista liukuvoidetta.

Sinful joulukalenteri 2019

Eroottinen Sinful joulukalenteri 2019 on suunniteltu erityisesti pariskunnille.

Klassista tyyliä vai luksusvaihde päälle – siinäpä pulma

Sanottakoon heti, että AH kuinka jäin himoitsemaan Classic-kalenterin kokeneempaa isosiskoa eli Sinful Deluxe 2019 -seksilelukalenteria! Myönnetään, että kun on kolunnut seksivälineiden seitsemää merta riittävän pitkään, alkaa huomio kiinnittyä enemmän Niihin Erityisempiin Juttuihin, joita löytyy pääsääntöisesti korkeammasta hintaluokasta. Tiedostan hyvin, että henkilökohtaiset mieltymykseni ovat usein kalliita. Se ei onneksi estä minua nauttimasta silloin kun edessäni on jotain tosi kivaa, kuten kauniisti toteutettu Sinfulin Classic. Onhan se nyt nätti, hyvänen aika.

Classic-kalenteri on varsin kattava otos seksileluja sille, jonka vaatekaapista ei vielä ole uhrattu suurta vetolaatikkoa erotiikan ihanuuksille. Sinfulin joulukalenterin myötä nimittäin kiva kokoelma on jouluun mennessä kasassa. Ja mikä minulle aina niin tärkeää, tyylikkäästi toteutettuna. Kuulutetaan nyt taas koko kansalle, että kauneus ei ole ylimääräistä, vaan kauneus on olennaista!

Aikuisten joulukalenteri on värimaailmaltaan klassisen musta

Kuten ulkoasusta voi päätellä, on kalenterin sisältökin klassisen musta. Monille, jotka innostuvat heleistä väreistä, toteutus voi vaikuttaa tylsältä. Toisaalta, koska seksileluja sisältävä joulukalenteri on ennen kaikkea suunniteltu pariskuntia ajatellen, on musta värimaailma varsin luonteva ratkaisu. Musta on aina tyylikäs ja eri tunnelmiin sopiva väri, ja monet uudet välinetuttavuudet saavat ehkä paremman mahdollisuuden hillityllä visuaalisella ilmeellään.

Mustan värin valitsevat muuten usein leluostoksilla juuri miehet ja etenkin kovemman hintaluokan tuotteissa selkeä osa naisista. Mustassa on jotakin viettelevää, mystistä, ajatonta ja tunnelmallista. Jos omaa makua heijastelevat ehdottomasti neon- ja karkkivärit, tämä aikuisten joulukalenteri sopii jättää klikkaamatta ostoskoriin. Joka makuun löytyy kyllä omansa!

Eroottinen Sinful-kalenteri on täynnä herkkuja moneen makuun

Kalenterista löytyvät lahjat sopivat toisiinsa saumattomasti. Yhdenmukainen tyyli muodostuu sekä mustasta värimaailmasta että ammattilaisten valitsemista materiaaleista ja tuotteiden ominaisuuksista. Mitä pidemmälle joulukuu etenee, sen luovemmin eri tarvikkeita pääsee yhdistelemään käytössä.

Sehän se suurin herkku näissä aikuisten kalentereissa taitaa ollakin, että kivaa ja uutta kertyy joka päivä ja yhteinen nautinto sen kuin kasvaa. Suklaalla tai varsinkaan alkoholipitoisilla joulukalentereilla ei ole samaa positiivista vaikutusta parisuhteeseen, pikemminkin päinvastoin.

Sinful 2019 joulukalenteri – tältä sen syntinen sisältö näyttää

Jos et halua tietää mitään Sinfulin vuoden 2019 Classic -kalenterin sisältämistä tuotteista, lukeminen kannattaa lopettaa NYT. Muussa tapauksessa tutustu kanssani muutamaan esimerkkiin siitä, mitä pareille suunniteltu tuhma joulukalenteri voikaan pitää sisällään.

Kaikkiaan Sinful on onnistunut mielestäni tekemään toimivan kokonaisuuden, jossa kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Tämä näkyy esimerkiksi valituissa materiaaleissa, jotka ovat ftalaatittomia ja muutenkin turvallisia käyttää. Classic-kalenterin kaikki luukut sisältävät Sinfulin omia tuotteita, jotka on suunniteltu yhdessä seksivälineasiantuntijoiden kanssa. Deluxe-versio sisältää lisäksi muilta alan huippumerkeiltä niin ikään laadukkaita yllätyksiä.

Sinful 2019 -kalenterista tekee erityisen se, että kokonaisuudesta on tehty huolellisesti niin miestä kuin naista hemmotteleva. Jotkin seksilelut ovat ensisijaisesti naisille suunnattuja, mutta ennakkoluulottomalla asenteella montaa tuotetta voi käyttää kummalle tahansa osapuolelle. Haluatteko esimerkkejä? Ei se mitään, kerron niitä silti – nyt on luvassa niitä joulukuun juonipaljastuksia:

  • Sinful Deluxe Feather -kutitin: Jos et omista pörheää, burlesque-henkeä huokuvaa kutitinta, suosittelen hankkimaan sellaisen tavalla tai toisella. Tähän postaukseen liittyen ehdotan tietysti, että lyöt useamman kärpäsen yhdellä iskulla ja hankit kutittimen kätevästi kalenterin yhteydessä. Feather Tickler -kutitin lienee itsestäänselvästi molempien nautintoon sopiva väline. Tietenkin kiusoittelevaa silittelyä ja kutittelua voi tehdä kumpi vain kummalle vain! Höp höp, eteenpäin.
  • Sinful Curve Mini G-Spot -vibraattori: Pitkä nimi, pieni laite. Nyt sellainen mind blown -hetki: vaikka jonkin tuotteen virallisessa nimessä mainitaan tietty kehonosa, välinettä saa kyllä käyttää muuallekin! Juuri tällaiset pienikokoiset, ja toisaalta mikseivät suuremmatkin, värisevät seksilelut sopivat monenlaiseen kiihottamiseen. Minivibraa voi käyttää klitorikselle, nänneille tai vaikka kevyeen rimmingiin eli kiihottamaan peräaukon ympäristöä. Monella miehellä välilihan alue on otollinen paikka stimuloinnille, joten värinää kannattaa kokeilla sinnekin! Muista aina puhdistaa seksilelu hyvin ennen kuin käytät samaa välinettä eri reiän alueelle.
  • Sinful Pehmeäpintaiset käsikahleet: Sitomisleikit sopivat kaikille niistä kiinnostuneille. Sinfulille on tyypillistä, että eroottinen kalenteri sisältää useita bondageen tutustumiseen sopivaa yllätystä. Käsikahleet sitovat niin naisen kuin miehen eri asentoihin. Kokeile kahlita kumppanin kädet selän taakse tai orja-tyylillä eteen –  tai miksei ihanasti kiinni sängynpäätyyn! Asennot, joihin kumppani kahlitaan, rajoittuvat vain mielikuvitukseen, ja kenties huonekaluvalintoihin.

Näillä kolmella vihjeellä saat pienen kurkistuksen siihen, mitä kaikkea kivaa parisuhteeseen saat aikuisen maun joulukalenterilla. Loput Sinun pitää selvittää ihan itse…

Sinful joulukalenterin sisältö 2019

Sinful Classic 2019 – tuhma, aikuisten ikioma joulukalenteri tuo kuumuutta kaamokseen!

Tuhma kalenteri pariskunnille on suosittu lahja omalle rakkaalle

Juuri nyt on paras aika hankkia joulukalenteri, sillä toisin kuin supermarketin suklaaruudukkoja pursuavat hyllykilometrit, näitä aikuisten ikiomia, tuhmia kalentereita saa rajoitetusti. Ne, jotka jäivät viime vuonna ilman, tietävät, mistä puhun! Ja ne jotka nauttivat eroottisesta kalenterista jo viime vuonna, tietävät millainen voima sillä on piristää parisuhdetta.

On myös edullista olla nopea, sillä Sinful.fi:ssä molemmat kalenterit ovat juuri nyt erityisessä Early Bird -tarjouksessa. Aamukaste matosineen ei ikuisuutta kestä, joten kun tiedät millaisen piristyksen joulukuun pimeyteen haluat, kannattaa toimia heti.

Kertauksena: Sinful Classic & Deluxe -kalentereiden ominaisuudet

Sinful Classic joulukalenteri 2019 –  nyt netistä 99€

Erinomainen kokonaisuus helposti lähestyttäviä seksivälineitä! Sopii parhaiten pariskunnalle, joka saa jouluaattoon mennessä kiitettävän kokoelman seksileluja ja muita eroottisia tarvikkeita. Jos nautit Classicista viime vuonna, ehdotan että upgreidaat Deluxeen. Vaikka 2019 kalenteri on uudistettu versio, enemmän yllätyksiä on luvassa valitsemalla tänä vuonna toinen vaihtoehto.

Mukana on asusteita, aloittelijallekin sopivia bondage-välineitä ja ideoita antava inspiraatiokirjanen. Helppokäyttöiset seksivälineet tekevät erotiikkatuotteiden laajan kirjon tutuksi miellyttävällä tavalla. Tätä aikuisten joulukalenteria voin suositella tuoreillekin pariskunnille, jotka vaikka vasta aloittelevat saman katon alla asumista. Vaikka ei aikuisten leikki tietenkään vaadi yhdessä asumista: voihan eroottista joulukalenteria pareille hyödyntää myös rakentamalla päivä päivältä kuumempaa odotusta seuraavaan yhteiseen tapaamiseen.

Sinfulin kalenterissa on mustanpuhuvasta ulkoasustaan huolimatta mukana niin hellä ja leikkisä ote, että se sopii niin itseensä kuin kumppaniin tutustumiseen hyvällä mielellä. Tällä kattauksella on ilo astua uuteen vuosikymmeneen – ja jatkaa sukeltamista yhteiseen nautintoon myös tulevaisuudessa!

Sinful Classic 2019 eroottinen joulukalenteri

Tyylikäs Sinful joulukalenteri on luotu aikuisten iltoja ilahduttamaan.

Sinful Deluxe joulukalenteri 2019 – nyt netistä 169€

Tämä aikuisten joulukalenteri sopii kokeneemmalle parille tai heille, joilla on jo muutama aikuisten leikkikalu tallessa. Tai sille, joka haluaa aina panostaa vähän enemmän, koska live your extra life. Deluxe-versiossa tuotteita on monilta muiltakin laadukkailta brändeiltä kuin Sinfulin omasta tuotannosta. Näistä pari omaa ikisuosikkiani ovat suuret rakkauteni We-Vibe ja Tenga. Tai no, tekopilluistaan tunnettu Tenga on enemmän ollut miespuolisten seksikumppaneideni ihastus, mutta kuitenkin. Siinä kaksi merkkiä, joiden tuotteet ovat vakuuttaneet minut aina. Siksikin tämä tyyriimpi versio taitaa vedota minuun enemmän.

Vähän runsaampaa lahjasatoa on siis luvassa Deluxen kanssa, mikä toki näkyy myös hinnassa. Luukkujen määrä on sama, duh, mutta sisältö juuri sopivasti houkuttavan…täyteläisempää. Psst. Deluxe tarjoaa enemmän bondagea. Että jos sitomiseen on kovasti kiinnostus kallellaan, tämä tieto auttakoon päätöksenteossa.

Elegantti musta joulukalenteri pariskunnille

Sinful Deluxe 2019 kätkee sisälleen laadukkaita erotiikkatuotteita.

Panosta parisuhteeseen tänä talvena

Kun enemmän on mielestäsi enemmän, Deluxe on oikea valinta. Kuten Classicissa, myös Deluxessa herkutellaan ajattoman mustan sävyssä, ihanissa värinöissä ja eroottisessa bondagessa. Kumpi Sinfulin 2019 kalentereista Sinua houkuttaakaan, varmistat saatavuuden olemalla tarpeeksi nopea.

En yleensä suosittele seksiasioissa luottamaan nopeuteen muiden asioiden kustannuksella, mutta nyt voin tehdä poikkeuksen. Tiedän todeksi ensinnäkin, että edullisimmillaan tuhma joulukalenteri on hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Varsinkin nyt, kun Sinful pitää hetken aikaa Early Bird -tarjoustaan voimassa. Toiseksi pariskunnille suunnatut aikuisten joulukalenterit viedään käsistä joka vuosi. Panosta parisuhteeseen ja seksuaaliseen hyvinvointiin tuomalla kaamoskauteen todellista lempeä ja lämpöä kätevässä paketissa!

About Linda