Home » Seksilelut » Sinful joulukalenteri 2020 – piristä parisuhdetta tuhmalla kalenterilla *LOPPUUNMYYTY*

Sinful joulukalenteri 2020 – piristä parisuhdetta tuhmalla kalenterilla *LOPPUUNMYYTY*

SINFUL 2020 JOULUKALENTERIT ON LOPPUUNMYYTY – KATSO LINDAN MUUT JOULUKALENTERIVINKIT

Vaikka jouluun ja sen luvalliseen odotukseen on vielä vähän aikaa, olen jotenkin nyt jo tyttömäisen innostunut tämän vuoden uusista eroottisista joulukalentereista!  En todellakaan ole vielä ajatellut kodin joulua tai etsinyt tikkaita jouluvalojen ripustamista varten. Sen sijaan pikkujoululahjat, joulua ja talven taikaa huokuvat illanvietot sekä valmistautuminen pimeämpään vuodenaikaan on aivan selvästi jo hyvässä vauhdissa.

Tämähän toimii joka vuosi kuin porttiteoria: pikkujouluista pääsee helposti secret santa -ideointiin ja siitä taas haaveiluun omista lahjatoiveista… Ja kas vain, pienellä ajatusketjulla olen antanut itselleni luvan intoilla aikuisten joulukalentereista! Jipii!

Sinfulin kolme erilaista joulukalenteria vuodelle 2020

Tänä vuonna Sinfulin aikuisille tehty adventtikalenteri on tottakai uudistettu veto viime vuodesta. Sen luukut eivät siis sisällä ihan samoja asioita kuin viime talvena – onhan 2020 joulukalenterin pakko olla vielä parempi kuin edellisvuoden versio.

Eroottisen kalenterin mukana tulee myös inspiraatiokirjanen, jossa jokaista 24 luukkua kohden on avattava vinkkiluukku! Laadun ystävänä voin tyytyväisenä sanoa, että vihko on toteutettu tyylillä ja hyvällä maulla eikä se tunnu miltään ylimääräiseltä ohjekirjalta. Päinvastoin: olen oikein iloisesti yllättynyt vinkkikirjan tyylikkyydestä.

Viikonloppuja virkistävä Adventtikalenteri on neljästi (l)aukeava uutuus

Sinful Adventtikalenteri 2020 - vähemmän luukkuja, enemmän aarteita

Sinful-adventtikalenteri antaa isomman saaliin kerralla – neljän luukun taktiikka on täydellinen valinta syntisten viikonloppujen viettoon!

Aivan uutta on myöskin Sinful Adventtikalenteri, jossa on vain neljä luukkua, mutta niissä sitäkin suurempi kertasaalis! Tässä joulukuisiin viikonloppuihin täydellisesti sopivassa joulukalenterissa on 280 €:n edestä piristystä petipuuhiin. Neljällä luukulla varustettu versio on loistava ratkaisu moneen tilanteeseen. Kun eroottisen joulukalenterin luukku avataan yhdessä viikonloppuna, jolloin on myös varattu aikaa leikkimiseen, voi koko hommassa olla keveämpi tunnelma. Kukin tyylillään, eikö vain?

Jos siis syystä tai toisesta päivittäinen seksiluukun avaaminen aiheuttaa paineita, kiireen tuntua tai muuta tunnelmaa haittaavaa fiilistä, suosittelen ehdottomasti valitsemaan neljän luukun taktiikan! Minusta tämä uutuus on Sinfulilta erinomainen veto. Asiaa hetken pohdittuani totean rehellisesti, että sunnuntaisessioihin sopiva joulukalenteri voi tässä kohtaa olla itselleni kaikkein toimivin ratkaisu. Onkohan tämä vuosi 2020 todella ottanut veronsa minustakin? No, sitä suuremmalla syyllä tulee hemmotella sekä itseään että rakastaan.

Sinful joulukalenteri 2019

Eroottinen Sinful joulukalenteri 2020 on suunniteltu erityisesti pariskunnille.

Klassista tyyliä vai luksusvaihde päälle – siinäpä pulma

Sanottakoon heti, että AH kuinka jäin himoitsemaan Classic-kalenterin kokeneempaa isosiskoa eli Sinful Deluxe 2020 -seksilelukalenteria! Myönnetään, että kun on kolunnut seksivälineiden seitsemää merta riittävän pitkään, alkaa huomio kiinnittyä enemmän Niihin Erityisempiin Juttuihin, joita löytyy pääsääntöisesti korkeammasta hintaluokasta.

Tiedostan hyvin, että henkilökohtaiset mieltymykseni ovat usein kalliita. Se ei onneksi estä minua nauttimasta silloin kun edessäni on jotain tosi kivaa, kuten kauniisti toteutettu Sinfulin Classic. Onhan se nyt nätti, hyvänen aika.

Classic-kalenteri on varsin kattava otos seksileluja sille, jonka vaatekaapista ei vielä ole uhrattu suurta vetolaatikkoa erotiikan ihanuuksille. Sinfulin joulukalenterin myötä nimittäin kiva kokoelma on jouluun mennessä kasassa. Ja mikä minulle aina niin tärkeää, tyylikkäästi toteutettuna. Kuulutetaan nyt taas koko kansalle, että kauneus ei ole ylimääräistä, vaan kauneus on olennaista!

Aikuisten joulukalenteri on värimaailmaltaan klassisen musta

Kuten ulkoasusta voi päätellä, on kalenterin sisältökin klassisen musta. Monille, jotka innostuvat heleistä väreistä, toteutus voi vaikuttaa tylsältä. Toisaalta, koska seksileluja sisältävä joulukalenteri on ennen kaikkea suunniteltu pariskuntia ajatellen, on musta värimaailma varsin luonteva ratkaisu. Musta on aina tyylikäs ja eri tunnelmiin sopiva väri, ja monet uudet välinetuttavuudet saavat ehkä paremman mahdollisuuden hillityllä visuaalisella ilmeellään.

Mustan värin valitsevat muuten usein leluostoksilla juuri miehet ja etenkin kovemman hintaluokan tuotteissa selkeä osa naisista. Mustassa on jotakin viettelevää, mystistä, ajatonta ja tunnelmallista. Jos omaa makua heijastelevat ehdottomasti neon- ja karkkivärit, tämä aikuisten joulukalenteri sopii jättää klikkaamatta ostoskoriin. Joka makuun löytyy kyllä omansa!

Eroottinen Sinful-kalenteri on täynnä herkkuja moneen makuun

Kalenterista löytyvät lahjat sopivat toisiinsa saumattomasti. Yhdenmukainen tyyli muodostuu sekä mustasta värimaailmasta että ammattilaisten valitsemista materiaaleista ja tuotteiden ominaisuuksista. Mitä pidemmälle joulukuu etenee, sen luovemmin eri tarvikkeita pääsee yhdistelemään käytössä.

Sehän se suurin herkku näissä aikuisten kalentereissa taitaa ollakin, että kivaa ja uutta kertyy joka päivä ja yhteinen nautinto sen kuin kasvaa. Suklaalla tai varsinkaan alkoholipitoisilla joulukalentereilla ei ole samaa positiivista vaikutusta parisuhteeseen, pikemminkin päinvastoin.

Sinful 2020 joulukalenteri – tältä sen syntinen sisältö näyttää

Jos et halua tietää mitään Sinfulin vuoden 2020 Classic -kalenterin sisältämistä tuotteista, lukeminen kannattaa lopettaa NYT. Muussa tapauksessa tutustu kanssani muutamaan esimerkkiin siitä, mitä pareille suunniteltu tuhma joulukalenteri voikaan pitää sisällään.

Kaikkiaan Sinful on onnistunut mielestäni tekemään toimivan kokonaisuuden, jossa kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Tämä näkyy esimerkiksi valituissa materiaaleissa, jotka ovat ftalaatittomia ja muutenkin turvallisia käyttää. Classic-kalenterin kaikki luukut sisältävät Sinfulin omia tuotteita, jotka on suunniteltu yhdessä seksivälineasiantuntijoiden kanssa. Deluxe-versio sisältää lisäksi muilta alan huippumerkeiltä niin ikään laadukkaita yllätyksiä.

Sinful 2020 -kalenterista tekee erityisen se, että kokonaisuudesta on tehty huolellisesti niin miestä kuin naista hemmotteleva. Jotkin seksilelut ovat ensisijaisesti naisille suunnattuja, mutta ennakkoluulottomalla asenteella montaa tuotetta voi käyttää kummalle tahansa osapuolelle. Haluatteko esimerkkejä? Ei se mitään, kerron niitä silti – nyt on luvassa niitä joulukuun juonipaljastuksia:

  • Sinful pörröinen kutitin: Jos et omista pörheää, burlesque-henkeä huokuvaa kutitinta, suosittelen hankkimaan sellaisen tavalla tai toisella. Tähän postaukseen liittyen ehdotan tietysti, että lyöt useamman kärpäsen yhdellä iskulla ja hankit kutittimen kätevästi kalenterin yhteydessä. Tickler -kutitin lienee itsestäänselvästi molempien nautintoon sopiva väline. Tietenkin kiusoittelevaa silittelyä ja kutittelua voi tehdä kumpi vain kummalle vain! Höp höp, eteenpäin.
  • Sinful -klitorisvibraattori: Pieni mutta tehokas laite. Nyt sellainen mind blown -hetki: vaikka jonkin tuotteen virallisessa nimessä mainitaan tietty kehonosa, välinettä saa kyllä käyttää muuallekin! Juuri tällaiset pienikokoiset, ja toisaalta mikseivät suuremmatkin, värisevät seksilelut sopivat monenlaiseen kiihottamiseen. Minivibraa voi käyttää klitorikselle, nänneille tai vaikka kevyeen rimmingiin eli kiihottamaan peräaukon ympäristöä. Monella miehellä välilihan alue on otollinen paikka stimuloinnille, joten värinää kannattaa kokeilla sinnekin! Muista aina puhdistaa seksilelu hyvin ennen kuin käytät samaa välinettä eri reiän alueelle.
  • Sinful Happy Rabbit -kiihotinrengas: Pupukiihotin tuottaa nautintoa yhdynnän aikana molemmille osapuolille, mutta sen paras ominaisuus on monipuolisuus. Rengasosaa ei välttämättä tarvitse pujottaa peniksen ympärille, vaikka kyseessä mainio penisrengas onkin, vaan sitä voi pitää kädessä ja kuljettaa ympäri seksikumppanin kehoa.
  • Sinful Magic Wand -vibraattori: Minikokoinen Magic Wand on omiaan koko vartalon kiihottamiseen. Wand-sauvan pyöreä, leveä pää sopii loistavasti kokonaisvaltaiseen nautiskeluun: kokeile mini-wandia nänneihin, klitorikseen, välilihan alueelle… Muista kuitenkin, että tämä sauva tekee taikojaan iholla eikä sisällä ruumiinaukoissa!
  • Sinful -käsikahleet: Sitomisleikit sopivat kaikille niistä kiinnostuneille. Sinfulille on tyypillistä, että eroottinen kalenteri sisältää useita bondageen tutustumiseen sopivaa yllätystä. Käsikahleet sitovat niin naisen kuin miehen eri asentoihin. Kokeile kahlita kumppanin kädet selän taakse tai orja-tyylillä eteen –  tai miksei ihanasti kiinni sängynpäätyyn! Asennot, joihin kumppani kahlitaan, rajoittuvat vain mielikuvitukseen, ja kenties huonekaluvalintoihin.

Näillä viidellä vihjeellä saat pienen kurkistuksen siihen, mitä kaikkea kivaa parisuhteeseen saat aikuisen maun joulukalenterilla. Loput Sinun pitää selvittää ihan itse…

Sinful joulukalenterin sisältö 2020

Sinful Classic 2020 – tuhma, aikuisten ikioma joulukalenteri tuo kuumuutta kaamokseen!

Tuhma kalenteri pariskunnille on suosittu lahja omalle rakkaalle

Juuri nyt on paras aika hankkia joulukalenteri, sillä toisin kuin supermarketin suklaaruudukkoja pursuavat hyllykilometrit, näitä aikuisten ikiomia, tuhmia kalentereita saa rajoitetusti. Ne, jotka jäivät viime vuonna ilman, tietävät, mistä puhun! Ja ne jotka nauttivat eroottisesta kalenterista jo viime vuonna, tietävät millainen voima sillä on piristää parisuhdetta. Saahan Sinfulin joulukalenterissa jopa 330 €:n edestä seksivälineitä!

On myös edullista olla nopea, sillä Sinful.fi:ssä molemmat kalenterit ovat juuri nyt erityisessä Early Bird -tarjouksessa. Aamukaste matosineen ei ikuisuutta kestä, joten kun tiedät millaisen piristyksen joulukuun pimeyteen haluat, kannattaa toimia heti.

Kertauksena: Sinful Classic & Deluxe -kalentereiden ominaisuudet

Sinful Classic joulukalenteri 2020 –  nyt netistä 99€

Erinomainen kokonaisuus helposti lähestyttäviä seksivälineitä! Sopii parhaiten pariskunnalle, joka saa jouluaattoon mennessä kiitettävän kokoelman seksileluja ja muita eroottisia tarvikkeita. Jos nautit Classicista viime vuonna, ehdotan että upgreidaat Deluxeen. Vaikka 2020 kalenteri on uudistettu versio, enemmän yllätyksiä on luvassa valitsemalla tänä vuonna toinen vaihtoehto.

Mukana on asusteita, aloittelijallekin sopivia bondage-välineitä ja ideoita antava inspiraatiokirjanen. Helppokäyttöiset seksivälineet tekevät erotiikkatuotteiden laajan kirjon tutuksi miellyttävällä tavalla. Tätä aikuisten joulukalenteria voin suositella tuoreillekin pariskunnille, jotka vaikka vasta aloittelevat saman katon alla asumista.

Vaikka ei aikuisten leikki tietenkään vaadi yhdessä asumista: voihan eroottista joulukalenteria pareille hyödyntää myös rakentamalla päivä päivältä kuumempaa odotusta seuraavaan yhteiseen tapaamiseen. Vuonna 2020 Classic-joulukalenterin sisältö on runsas: Sinful lupaa, että luukuista löytyy yhteensä 13 seksilelua, 7 eroottista asustetta sekä 4 bondage-tuotetta – satojen eurojen arvosta. Ei hassumpaa!

Sinfulin kalenterissa on mustanpuhuvasta ulkoasustaan huolimatta mukana niin hellä ja leikkisä ote, että se sopii niin itseensä kuin kumppaniin tutustumiseen hyvällä mielellä. Tällä kattauksella on ilo viettää yhteisiä hetkiä, muuttaa synkät hetket ihanan syntisiksi ja jatkaa sukeltamista yhteiseen nautintoon myös tulevaisuudessa!

Sinful Classic eroottinen joulukalenteri 2020

Tyylikäs Sinful joulukalenteri on luotu aikuisten iltoja ilahduttamaan.

Sinful Deluxe joulukalenteri 2020 – nyt netistä 169€

Tämä aikuisten joulukalenteri sopii kokeneemmalle parille tai heille, joilla on jo muutama aikuisten leikkikalu tallessa. Tai sille, joka haluaa aina panostaa vähän enemmän, koska live your extra life. Deluxe-versiossa tuotteita on monilta muiltakin laadukkailta brändeiltä kuin Sinfulin omasta tuotannosta. Siksikin tämä tyyriimpi versio taitaa vedota minuun enemmän.

Vähän runsaampaa lahjasatoa on siis luvassa Deluxen kanssa, mikä toki näkyy myös hinnassa. Luukkujen määrä on sama, duh, mutta sisältö juuri sopivasti houkuttavan…täyteläisempää. Tarkkasilmäinen huomaa myös, että siinä missä Classic-joulukalenteri pelaa enemmän hopeanhohtoisella lookilla, on Deluxe-versioon eroottisesta joulukalenterista ripoteltu tuotteita kultaisilla yksityiskohdilla. Tässäkin oma mieltymys kultaan tai hopeaan saattaa ja saakin vaikuttaa valintaan kalentereiden välillä.

Psst. Deluxe tarjoaa vähän enemmän bondagea. Että jos sitomiseen on kovasti kiinnostus kallellaan, tämä tieto auttakoon päätöksenteossa. Tarkemmin ottaen Deluxessa on Sinfulin mukaan 14 seksilelua, 4 eroottista tarviketta sekä 6 bondage-tuotetta.

Sinful Deluxe -joulukalenteri 2020

Tyylikäs Sinful Deluxe -joulukalenteri on laatutietoisen valinta.

Panosta parisuhteeseen tänä talvena

Kun enemmän on mielestäsi enemmän, Deluxe on oikea valinta. Kuten Classicissa, myös Deluxessa herkutellaan ajattoman mustan sävyssä, ihanissa värinöissä ja eroottisessa bondagessa. Kumpi Sinfulin 2020 kalentereista Sinua houkuttaakaan, varmistat saatavuuden olemalla tarpeeksi nopea.

En yleensä suosittele seksiasioissa luottamaan nopeuteen muiden asioiden kustannuksella, mutta nyt voin tehdä poikkeuksen. Tiedän todeksi ensinnäkin, että edullisimmillaan tuhma joulukalenteri on hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Toiseksi, pariskunnille suunnatut aikuisten joulukalenterit viedään käsistä joka vuosi. Panosta parisuhteeseen ja seksuaaliseen hyvinvointiin tuomalla kaamoskauteen todellista lempeä ja lämpöä kätevässä paketissa!

About Linda