Pillupumppu (klitorispumppu) – parempaa kuin suuseksi?

Advanced Clitoral Pump klitorispumppu värisee ja imee valitsemallasi tahdilla. Kaunis ja monipuolinen vaginapumppu sisältää myös vaihtopään erilaiseen nautintoon!

Pillupumppu eli tutummin klitorispumppu stimuloi joko pelkästään klitoriksen kärkeä tai kauttaaltaan klitoriksen aluetta, joka ulottuu myös häpyhuulten ympärille. Ihana imu tuntuu siltä, kuin jalkojesi välissä olisi jumalaisen hyvä suihinottaja – niin kuin onkin.

Miten pillupumppu toimii?

Pillupumppu tuottaa alipaineen, joka tuntuu imuna. Imu paisuttaa klitorista ja saa veren kiertämään koko vaginan alueella todella voimakkaasti. Koska klitorispumppu on säädettävä, voit itse hallita pumpun imuvoimakkuutta tai antaa kumppanisi päättää, millaisia temppuja vaginapumppu sinulle tekee.

Jotkin klitorispumput ovat moniosaisia. Silloin niissä on sekä nännipumput että klitorispumppu. Pillupumppu voi olla myös yksiosainen, mutta samaa pumppuosaa voi käyttää joko nänneihin tai klitorikseen.

Kiihotusta lisäävää vaginapumppua kannattaa ehdottomasti kokeilla myös nänneihin! Imun ja hieromisen tunne kiihottaa kaikkia kehonosia, joten älä turhaan jätä uutta seksileluasi vain yhden alueen nautittavaksi.

Pillupumppu voi olla varustettu käsipumpulla, jolloin säätelet pumpun imutehoa yksinkertaisesti painamalla pumppua kämmenesi puristuksessa. Muutama vaginapumppu malli toimii paristoilla, jolloin sinun ei itse tarvitse tehdä muuta kuin painaa nappia ja nauttia!

Silikoninen klitorispumppu sopii muotoilultaan myös miehille ja nännien stimuloimiseen. Yksinkertainen käsipumppu, joka toimii aina. Kiihottavat nystyrät pumpun sisäosassa tuovat lisäkiihotusta.
Clitoral Pump Silicone

Clitoral Pump Silicone – silikoninen pillupumppu

 • Silikoninen klitorispumppu
 • Aina valmis käsipumppu
 • Kiihotusta lisäävät nystyrät ekstrastimulointiin
 • Katso lisää tuotteesta>>
Automatic Vagina Sucker tekee työt puolestasi! Paristoilla toimiva vaginapumppu aloittaa ihanan imemisen nappia painamalla ja sinä voit keskittyä nauttimaan orgasmeista.
Automatic Vagina Sucker

Automatic Vagina Sucker – sähköinen pillupumppu

Pillupumput vibraattorilla

Jos klitoriksen ja vaginan kiihottaminen tavanomaisella klitorispumpulla tuntuu riittämättömältä tai haluat monipuolisemman seksilelun, valitse vibraattorilla varustettu vaginapumppu.

Värisevä pillupumppu antaa erilaista stimulaatiota ja voit vaikka nauttia imemisestä ja värinästä yhtä aikaa!

Joissain malleissa vaginapumppu sisältää tasaisen on/off-vibraattorin, mutta esimerkiksi Advanced Clitoral Pump klitorispumppu antaa uskomattoman suuseksikokemuksen erilaisilla värinätoiminnoilla.

Permanent Kiss klitorispumppu on monipuolinen, syötävän hyvännäköinen ja takuuvarma orgasmin antaja. Laita perhoskiihotin värisemään samalla kun nautit pumpun antamasta suuseksistä. Minkä viidestä eri imusta valitset?
Permanent Kiss

Permanent Kiss

 • Imitoi oikeaa suuseksiä, aito kokemus!
 • Sisältää perhosvibraattorin
 • Jopa viisi erilaista imuvaihtoehtoa
 • Katso lisää tuotteesta>>
Advanced Clitoral Pump klitorispumppu värisee ja imee valitsemallasi tahdilla. Kaunis ja monipuolinen vaginapumppu sisältää myös vaihtopään erilaiseen nautintoon!
Advanced Clitoral Pump

Advanced Clitoral Pump -klitorispumppu

Tehokasta imua portaattomalla säädöllä. Vibrating Pussy Pump sisältää sekä säädettävän imun että kuulavibraattorin, jolla saat joko kevyttä tai voimakasta värinää. Kaukosäädin käteen ja sakset auki!
Vibrating Pussy Pump

Vibrating Pussy Pump – värisevä pillupumppu

 • Tehokas vaginapumppu koko vaginan kiihottamiseen
 • Sopii myös muiden erogeenisten alueiden stimulointiin
 • Säädettävä vibraattori ja imuteho
 • Ohjaa itse tai anna kaukosäädin kumppanille
 • Katso lisää tuotteesta>>

Klitorispumppu stimuloi vaginan aluetta ja erityisesti klitorista hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Edulliset vaginapumput ovat erinomainen lisäherkku niin esileikkiin kuin masturboimiseen.

Ps. Sen sijaan, että ohjaisit vaginapumppua itse, anna se välillä kumppanillesi, jolloin hän ohjaa nautintoasi.

5/5 - (5 votes)

You may also like