Paras seksinukke – ostajan opas

Pimeässä hohtava Scarlet Creame seksinukke tuo jotain ekstraa seksileikkeihin. Kaunis seksinukke taipuu moneen ja viehättää ulkoasullaan.

 

Seksinukke eli sex doll on yksi klassisimmista seksileluista! Seksinuket olivat suosittuja jo niiden tullessa ensimmäistä kertaa markkinoille, mutta suunnittelun ja materiaalien kehittyessä niiden suosio on räjähtänyt.

Hyvillä ominaisuuksilla varustellun seksinuken kanssa saat joka kerta juuri sellaista seksiä kuin haluat – ilman parisuhdesotkuja, neuvottelua tai seuran etsimistä.

Millainen on seksinukke?

Seksinukke on hyvä tapa saada uudenlaista ja aidon tuntuista seksiä silloinkin, kun olet yksin. Eikä seksinukkea tarvitse yrittää piilottaa vaatekaappiin: puhallettavat ja pumpattavat mallit säilyvät pienessä tilassa omassa säilytyslaatikossaan.

Joissain seksinukeissa masturbaattoriosio on myös irrotettava. Siten voit aina valita, pumpataanko sex doll mukaan leikkiin vai käytätkö pelkkää masturbaattoria tai vibraattorilla varustettua dildoa. Ihan mahtavaa!

Nykyisin laadukas seksinukke tarjoaa kaiken, mitä voit siltä toivoa: doggy style-asennon, aidon näköiset kasvot, realistisen vartalon ja jopa moottoroidut aukot.

Valikoima on niin laaja, että oikean seksinuken valitsemiseen voi tarvita hieman apua.

Tässä artikkelissa kerron, mitä perusasioita sinun kannattaa miettiä, kun aikeenasi on ostaa seksinukke netistä, jotta saat parasta vastinetta rahoillesi.

Pumpattava barbara on historiaa

Jokainen on kuullut termin pumpattava barbara. Sanapari on peräisin kultaiselta 1980-luvulta. Silloin seksinukketarjonta oli melko suppea ja pumpattava barbara tarkoitti lähes poikkeuksetta vaaleaa povipomminukkea. Se oli puhallettava nukke, joka ei parhaalla tahdollakaan ollut kovin aidon tuntuinen seksinukke.

Yhä edelleen klassinen pumpattava barbara tekee kauppansa, ja ihan syystä, mutta sen muotoilu on onneksi hieman uudistunut ajan saatossa. Tämän päivän tyypillinen puhallettava nukke on vähintäänkin käyttäjäystävällisempi ja hygieenisempi kuin jotkut varhaiset seksinuket.

Voit siis unohtaa ikävän mielikuvasi, jonka on aiheuttanut jokin nuorena näkemäsi pumpattava barbara. Netistä löydät erinomaisen valikoiman seksinukkeja, jotka ovat laadukkaita ja ulkonäöltään monenlaisia.

Paras seksinukke netistä

Ei ole väliä, onko kiikarissasi miesnukke vai naisseksinukke. Molemmista löytyy suuri valikoima sekä simppeleitä perusnukkeja hommien hoitamiseen, että huolella suunniteltuja luksusseksinukkeja, jotka sopivat laatutietoiselle ja vaativalle käyttäjälle. Luonnollisesti paras veto on katsastaa seksinukketarjonta netistä.

Aito seksinukke valmistetaan erikoismateriaalista

Paras seksinukke on materiaaliltaan aidon ihon tuntuinen. Esimerkiksi cyberskin-materiaali on parhaita keksintöjä, mitä seksileluissa on otettu käyttöön. Koskaan ennen aidot seksilelut ja aidot seksinuket eivät ole voineet tuntua niin todellisilta kuin Cyberskin-materiaalin keksimisen myötä! Olen tästä aivan innoissani!

Joskus lelu voi olla vain lelu, mutta aidon asian kaipaaminen ei poistu pelkällä muovipinnalla. Siksi minusta on ihanaa, että seksileluissa on yhä enemmän aidon ihon tuntuista pintaa! Erityisen tärkeäksi tämä seikka nousee seksinukkien kohdalla. Seksinuken hiukset ovat myös todella aidon oloiset ja voit valita itse, haluatko seksinuken olevan blondi, brunetti, mustatukkainen tai mitä vain. Laadukas seksinukke antaa luvan unohtaa myytti siitä, että puhallettava nukke tuntuisi uimapatjan panemiselta.

Real doll seksinukke on kaikkein aidoimman näköinen seksinukke, johon voit valita monia eri ominaisuuksia. Seksinuken rinnat ja hiukset ovat aivan oikean tuntuiset.
Aidon näköinen seksinukke on kuuma seksilelutrendi!

Paras seksinukke on oikeassa asennossa

Seksinukke on tietysti myös aina jossakin asennossa. Seksinuken asento kannattaa valita sen mukaan, millaista seksiä haluat sen kanssa harrastaa eniten.

Pääsääntöisesti seksinuket myydään kahdessa eri asennossa. Perinteisin versio on makaava seksinukke, jonka raajat ovat suorina. Tällaista nukkea on helppo käyttää makuuasennossa joko vatsallaan, kyljellään tai selällään.

Usein perusasennossa oleva seksinukke ei juuri taivu mihinkään, mutta joissain malleissa pystyt liikuttamaan seksinuken käsiä hieman eri asentoihin, jolloin seksinukke on miellyttävämpi käyttää.

Toinen yleinen seksinuken asento on kontallaan oleva seksinukke. Tällainen nukke tunnetaan doggy style-nimellä. Doggy style asento on seksinukella aika kätevä, sillä se taipuu moneen. Tietenkin nimensä mukaisesti takaapäin paneminen sujuu tällaisen seksinuken kanssa loistavasti.

Doggy style seksinukke istuu myös hyvin syliin ja soveltuu mainiosti myös suihinottoon. Kontallaan oleva seksinukke taipuu hyvin myös syliisi istumaan, jolloin voit upottaa kullisi seksinuken sisään samalla, kun sex doll tarjoaa rintansa käsiteltäviksesi.

Kolmas, hieman harvinaisempi seksinuken asento on polvillaan istuva seksinukke. Tämä asento on tietenkin erinomainen suuseksiä varten. Seksinuken pää on juuri oikeassa asennossa suuseksiä varten ja sen hiuksista sekä rinnoista on helppo ottaa kiinni samalla, kun kullisi on seksinuken suun hoideltavana.

Aina seksinukke ei ole varsinaisesti nelinkontin, vaan se voi olla kevyesti kumartuneena. Tämä on melko luonnollinen asento, joka jäljittelee seinään tai pöydän reunaan nojaavaa naista. Lattialle asetettuna tässä asennossa oleva seksinukke tarjoaa melkoisen hyvät näkymät.

Doggy Style Diva

 • Kauniskasvoinen brunette
 • Suuret, pyöreät rinnat
 • Nuken asento sopii monenlaiseen seksiin

Faye Love Doll

 • Klassinen blondi seksinukke
 • Sopii moneen eri asentoon
 • Erittäin hyvä seksinukke suuseksiin

Faye seksinukke on Love Doll sarjan klassikkonukke. Faye sopii doggy style seksiin, suuseksiin sekä ratsastamiseen.

Seksinuken rinnat

Rinnoista puheen ollen, on melko helppoa löytää seksinukke netistä, jolle saat valita juuri haluamaasi kokoiset rinnat. Nykyisin seksinukke ei välttämättä ole jättirintainen povipommi – muistathan kun puheeksi nousi pumpattava barbara – vaan voit valita sporttisemman ulkoasun juuri oman mieltymyksesi mukaan.

Joissain seksinukkemalleissa voit jopa pumpata rintoja eri kokoisiksi sen mukaan, millä tuulella satut olemaan. Tämä on kätevä ominaisuus, sillä vaikka vallitseva kauneusihanne on usein vain yhdenlainen, todellisuudessa makuja on aina monia!

Seksinuken materiaali ja laatu

Kaikkein tärkein tekijä silloin, kun sinun on vihdoinkin aika hankkia itsellesi seksinukke netistä, on päättää sen materiaali ja laatu. Kaikkein edullisimmat seksinuket ovat, myönnettäköön, materiaaliltaan saman tuntuista muovia kuin uimalelut.

Seksinuken korjaussarja – voiko seksinukke mennä rikki?

Halpa seksinukke muovipintoineen voi olla ihan käypä materiaali tarpeisiisi, mutta ota huomioon ainakin seksinuken saumat. Saumakohdat voivat olla häiritseviä käytössä tai joskus huonosti kiinnitettyjä.

On mahdollista, että seksinukke menee rikki, jos sauma ratkeaa vaikkapa kovan paineen takia. Näin voi käydä, jos vaikka hyppäät äkisti seksinuken päälle. Toinen mahdollinen, joskin harvinainen, tilanne on, että syystä tai toisesta nukkeen tulee pieni reikä tai repeämä, josta ilma vuotaa ulos. Erinomainen käyttöohje seksinukelle löytyy täältä.

Hyvä seksinukke tulee pakkauksessa, jonka mukana on seksinuken korjaussarja. Sillä voit paikata mahdollisesti käytössä rikki menevän nuken helposti. Korjaussarja on yleensä tosi kätevä: leikkaat vain sopivan kokoisen palan levystä ja painat sen huolellisesti reiän päälle. Ja taas mennään!

Seksinuken käyttöohjeet

Seksinuken käyttäminen on helppoa. Jotta puhallettava nukke säilyy ehjänä ja hyväkuntoisena, kannattaa muistaa pari ohjetta.

Yksi hyvä ohje on olla asettamatta liikaa painetta nukkeen. Yhtäkkinen kova paine vaikkapa hyppäämällä nuken päälle voi aiheuttaa nuken rikkoontumisen. Vaikka seksinuken korjaaminen on yleensä helppoa, ei turhia riskejä kannata ottaa. On joka tapauksessa kurjaa joutua keskeyttämään mehukas tilanne siksi, että seksinukke alkaa pihistä ja tyhjentyä ilmasta.

Liukuvoide on hyvä ottaa käyttöön seksinuken kanssa. Nykyäänhän liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi aina missä tahansa seksissä. Erityisen suositeltavaa se on silloin, kun käytössäsi on puhallettava nukke. Käytä seksinuken kanssa aina vesipohjaista liukastetta. Silikoni- tai öljypohjainen liukaste kuluttaa ja voi pysyvästi vahingoittaa seksinukkea. Varsinkin jos seksinukke on valmistettu silikonista, silikonipohjaisen liukuvoiteen käyttö vahingoittaa nuken materiaalia.

Seksinuken puhdistaminen

Lue aina nuken mukana tulevat ohjeet, joissa kerrotaan hankkimasi nuken ominaisuuksista. Siten tiedät, mitä kaikkea seksinukke sinulle tarjoaa. Seksinuket eroavat toisistaan ulkonäön lisäksi siinä, onko niissä irrotettavia osia.

Seksinuken puhdistaminen tai pesu ei vaadi erityisiä puhdistusaineita. Suihkussa lämpimällä vedellä huuhtelu riittää useimmiten pitämään puhallettavan nuken puhtaana ja raikkaana.

Myös tässä kohtaa tulee tärkeäksi oikean liukuvoiteen käyttö: vesipohjainen liukaste lähtee helposti pois huuhtelemalla, mutta silikoni- tai öljypohjaista liukkaria ei noin vain voikaan suihkutella pois.

Erilasiet saippuat voivat kuluttaa nuken pintaa tai masturbaattoriosan sisäpuolta. Käytä siis puhdistamiseen vain vettä tai sellaista puhdistusainetta, jota suositellaan seksinukkesi mukana tulevissa ohjeissa.

Pihistä tai panosta – mitä seksinukke maksaa?

Paras seksinukke on hyvin aidon tuntuinen materiaaliltaan. Sen pinta on kuin oikea iho, ja myös hiusten materiaali luo aidon vaikutelman. Luonnollisesti luksus seksinukke on hintavampi, mutta erittäin hyvä seksinukke löytyy myös keskihintaisena.

Kaikki eivät myöskään tarvitse erityisiä lisäominaisuuksia. Perusmallinen seksinukke voi toimia hyvänä hupina ja lisäkiihokkeena tuoden vaihtelua masturbointiin.Paras seksinukke muistuttaa erehdyttävästi oikeaa ihmistä. Voit asettaa seksinuken katsomaan ja masturboimaan, kun itse runkkaat.

Kuvia katsomalla ja tsekkaamalla mitä jokin seksinukke sisältää, huomaat hyvin nopeasti mistä innostut ja mikä ei ehkä riitä täyttämään toiveitasi.

Ehdotan, että jätät vaatimattomuutesi ja kaiken vähättelyn taaksesi, kun tehtäväsi on löytää paras seksinukke netistä. Älä kuvittele, että seksinuken pitäisi näyttää tietynlaiselta tai olla samanlainen kuin yleinen naismakusi tai miesmakusi.

Kyseessä on mahtava seksilelu. Seksinuken tarkoitus on tuottaa suurta nautintoa juuri sinulle, ei kellekään muulle.

Kiinnitä siis huomiota aitoon reaktioosi, kun katsot kuvaa, jossa on tietty seksinukke, tai luet kuvausta sen ominaisuuksista. Anna itsellesi lupa nauttia juuri niin kuin itse haluat. Meitä on moneksi, siksihän seksinukkevalikoima onkin niin suuri!

Edulliset seksinuket sopivat satunnaiseen huviin

Jos olet budjetilla liikkeellä tai haluat vain perusseksinuken, joka auttaa hoitamaan homman tarpeen vaatiessa, voit valita useista vaihtoehdoista. Miellyttääkö vaaleahiuksinen kaunotar tai Afrikan kuningatar? Miltä kuulostaa hentai-tyylinen seksinukke tai pimeässä hohtava Valentine Doll?

Scarlet Creame

 • Pimeässä hohtava seksinukke
 • Nuken pinta on kuvioitu stay up sukilla
 • Edullisten seksinukkien helmi
 • Kauniit kasvot

Dishy dyanne

 • Dyannen erinomainen eteenpäin nojautuva asento tarjoaa hyvät näkymät
 • Ulkonäöltään virkistävän erilainen muihin edullisiin nukkeihin verrattuna
 • Hyvä hinta-laatusuhde

Pimeässä hohtava Scarlet Creame seksinukke tuo jotain ekstraa seksileikkeihin. Kaunis seksinukke taipuu moneen ja viehättää ulkoasullaan.

Seksinukke vaativaan makuun

Ymmärrän kuitenkin hyvin myös heitä, joita halpa seksinukke ei kiihota tai jotka haluavat monipuolisia toimintoja seksinukkeensa. Olen itse yksi heistä! Olen melko vaihtelunhaluinen, ja vaikka minulla on hyvä mielikuvitus, haluan aina myös laatua ja luksusta seksileluiltani. Seksinukke ei tee tässä asiassa poikkeusta. Kerron omasta supersuosikistani, Real Doll seksinukesta, lisää omassa kappaleessaan.

Suurin osa seksinukeista on kohtuuhintaisia ja silti erittäin hyvälaatuisia. Suosittelen tutustumaan valikoimaan ja päättämään sitten, haluatko panostaa seksinukkeesi pari kymppiä vai pari sataa. Hinnat vaihtelevat paljon, mikä kertoo ennen kaikkea siitä, että on mahdollista hankkia seksinukke netistä juuri niillä ominaisuuksilla kuin itse haluat.

Seksinukke lisävarusteilla

Kun perustarpeesi on huomioitu, mieti vielä, haluatko, että makuuhuoneessasi odottaa valmiudessa imevällä suulla tai hierovalla pillulla varustettu seksinukke. Jos tavanomainen seksinukke ei riitä, vaan haluat jotain todella järisyttävää ja huikeita kokemuksia seksinuken kanssa, suosittelen katsastamaan luksusseksinuket, jotka tarjoavat ennen kokemattomia orgasmeja.

Life Size Love Doll-seksinuket ovat vertaansa vailla, kun kiikarissasi on täydellinen seksinukke, joka ei kuitenkaan maksa tähtitieteellisiä summia. Näitä erittäin realistisia seksinukkeja voi ensinnäkin taivutella moniin eri asentoihin. Tämä tekee niistä monikäyttöisiä.

Niiden aukot on muotoiltu aidon näköisiksi ja tuntuisiksi niin ulkoa kuin sisältäkin. Huomaat eron muihin seksinukkeihin heti työntyessäsi Life Size Love Dollin sisään. Lisäksi näissä seksinukeissa voit lisätä nautintoasi vibraattoreilla, jotka hierovat ja värisyttävät juuri oikeita paikkoja.

 

Upea Maria Sin on aidon kokoinen ja tuntuinen seksinukke. Maria on luksus seksinukke, joka tyydyttää vaativankin omistajan tarpeet.

Maria Sin Life Size Love Doll

 • Laadukas seksinukke
 • Aidon tuntuiset hiukset
 • Realistinen vagina
 • Liikuteltavat kädet

Pornotähden näköinen seksinukke

Useampikin pornotähti on lainannut kasvonsa ja vartalonsa seksinukelle. Hyvin aidon oloisia pornotähden näköisiä seksinukkeja on tarjolla monia.

Tiesitkö, että sellaiset supertähdet kuin ihana Katie Cougar ja seksiä tihkuva Carmen Luvana ovat kätesi ulottuvilla myös seksinukkeina? CyberSkin seksinukeissa voit käyttää huippulaadukasta masturbaattoria myös erikseen, jos et aina halua pumpata nukkea nussimista varten.

Pornotähtien seksinuket eivät jäljittele mallejaan vain kasvonpiirteiltään, vaan seksinukke on kopioitu viimeistä piirtoa myöten. Esimerkiksi Carmen Luvana seksinukke on täydellinen kopio tämän kuuman pornotähden oikeasta pillusta. Kun kokeilet Carmenia ensimmäistä kertaa, saat tietää, miltä hän oikeasti tuntuu. Seksinukke on nimittäin tehty tarkkaan Carmenin mittojen mukaan myös sisäpuolelta!

Toisaalta, klassikot eivät petä koskaan. Aina on tarjolla maailman ikonisin Pamela Andersson seksinukke!

Pamela Andersson seksinukke

 • Klassikkojen klassikko
 • Perinteinen seksinukke

Katie Cougar

 • Supersuosittu pornotähti-seksinukke
 • Aidon kokoinen seksinukke
 • Realistinen vagina ja anaali
 • Tiukka muotoilu

Carmen Luvana CyberSkin Love Doll

 • Upea muotoilu
 • Erittäin realistinen niin sisältä kuin ulkoa
 • Jäljittelee yksityiskohtia myöten Carmen Luvanan vartaloa ja aukkoja

Ikuinen klassikko, povipommi Pamela Andersson antaa sinun nauttia itsestään seksinuken muodossa. Perinteinen seksinukke, joka tyylittelee maailman tunnetuimpiin kuuluvaa naista.

Kenties aidoin seksinukke! Carmen Luvana seksinukke on tarkka kopio esikuvastaan niin sisältä kuin ulkoa. Mukana tuleva masturbaattori lisää nautintoa.

Miesnukke

Parhaat verkkokaupat tarjoavat valikoiman, joissa on useampikin miesnukke. Älä sekoita polttareihin tarkoitettuja nukkeja kunnon seksinukkeen – nämä nuket tyydyttävät aidosti.

Esimerkiksi Meet Your Massive Man -merkkinen miesnukke antaa sinun valita, haluatko kovin harteikkaan vai kenties siromman miehen sänkyysi. Monissa miesseksinukeissa on kunnon vibraattorilla toimiva penis.

Eri malleissa miesnukke omaa eri kokoisen kullin, joten voit valita juuri itsellesi sopivan. Jokin miesnukke on nimenomaan jättikullilla varustettu, kun taas jokin toinen on maltillisempi.

Edullisissakin versioissa miesseksinukeilla on lähes aina kolme reikää, joita kaikkia voi käyttää – onhan seksinuken tehtävä täyttää kaikki toiveesi.

Miesseksinukeista voit myös valita useista ulkonäkövaihtoehdoista ja kullin koosta. Kaikkein edullisin miesnukke ei sisällä vibraattoria, mutta jo hyvin edullisesti seksinuken mukana tulee paristokäyttöinen kulli, joka osaa asiansa.

Mike L. miesnukke

 • Tummapiirteinen Mike L. on aidon kokoinen miesnukke
 • Sisältää suu- ja anaalireiät

Tyler Knight -miesnukke

 • Tumma ja komea miesnukke
 • Suurikokoinen kulli: yli 20 cm pitkä kalu

Klassinen miesseksinukke Mike L. sopii paitsi kainaloon myös suorittamaan palveluksia. Puhallettava seksinukke on helppo ottaa käyttöönja varastoida huomaamattomasti.

Tumma ja tulinen miesseksinukke tuo sänkyysi pienen lelun sijaan kokonaisen miehen - ja 20 cm pitkän peniksen.

Real Doll seksinukke

Nyt tulee oma suosikkini.

Kaikkien aikojen paras seksinukke maksaa jo nelinumeroisen summan. Tosin nyt puhutaan seksinukkien Bentleystä: Real Doll seksinukke on jotain häikäisevää. Kun tutustuin Real Doll seksinukkeihin ensimmäistä kertaa, olin aivan myyty – on upeaa nähdä, miten kaunis ja aito seksinukke voikaan olla.

Real Doll seksinukke on ehkä jo enemmän seksirobotti kuin pelkkä nukke. Ja se on mielestäni vain hyvä asia.

Real Doll seksinukkeen voit valita juuri ne mitat, jotka haluat nukellesi. Mieti, kuinka mahtavaa on kopioida oma kumppani tai joku himoitsemasi julkisuuden henkilö ikiomaan seksinukkeen! Nuken koon ja muodon lisäksi Real Doll antaa valita sen, millaisia aukot ovat ja millaiset imutehot tai vibraattorit niissä on.

Kaiken teknisen hienouden lisäksi Real Doll seksinukke on silikonista valmistettu ja niin aidon näköinen ja tuntuinen, että tuotekuvia pitää monesti katsoa uudemman kerran, ennen kuin tajuaa kyseessä olevan robotin eikä oikean ihmisen.

Hienoa on mielestäni myös se, että jos et halua kokonaista nukkea, voit ostaa täysin aidon näköisen ja tuntuisen pyllyn tai vaikka rinnat. Tällaisissa tuotteissa on paljon enemmän koettavaa ja kosketeltavaa kuin missään tavallisissa suihinottokoneissa ja masturbaattoreissa. Silti ne ovat kätevän kokoisia ja sopivat sellaiselle, joka vierastaa kokonaisen nuken hankkimista.

Olen luvannut, että jos jonain päivänä kylven rahassa, ostan itselleni Male Real Doll nuken. Koska puolisoni matkustaa paljon, Male Real Doll tyydyttäisi seksuaalisten toiveitteni lisäksi myös läheisyyden kaipuuni. Se suostuisi varmasti myös joihinkin likaisiin asioihin, joita en kumppanini kanssa pääse tekemään…

5/5 - (2 votes)

You may also like