Nänninipistimet ja nännipumput

Tyylikkät nännipumput, joissa on erilliset vibraattorit. Stimuloivat nännejä sekä imulla että värinällä.

Nännit ovat todella erogeeninen alue kehossa ja suuri osa sekä miehistä että naisista nauttii nännien stimuloimisesta jollakin tavoin. Jollekin hierominen, nuoleminen tai sively ovat ihanimpia tapoja kiihottaa nännejä. Nännien imeminen ja nuoleminen onkin monelle todella nautinnollista.

Sisältö

Nänninipistimet ja nännipumput ovat loistavia seksileluja monesta syystä:

 • Tehokas stimulaatio
 • Kestävät käytössä pitkään
 • Sopii miehille ja naisille
 • Helppo käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa

Nänninipistimet ja nännipumput ovat suurelle osalle miehistä ja naisista nautintoa lisääviä seksileluja! Itse rakastan nännien puristamista ja venytystä todella paljon. Nautin tehdä sitä myös muille, sillä tiedän kuinka moni saa uusia ulottuvuuksia seksiin nännien stimuloimisen avulla. Ei ole mitään väliä, kiihottaako sinua silkinpehmeä sively, venyttäminen vai näykkiminen – jokaisella on oma tapansa saada mielihyvää kehostaan.

Nänninipistimet ja -pumput ovat erinomainen lisäapu nautinnon maksimoimiseen! Muistathan, että et tarvitse kumppania nauttiaksesi seksileluista, vaan voit pukeutua, virittäytyä ja nipistellä omaa kehoasi masturboinnin yhteydessä tai muulloinkin juuri niin kuin itse haluat.

Nänninipistimet

Kuten nimi kertoo, nänninipistimet ovat erityisesti nännien nipistämiseen tarkoitettuja ihania pikku välineitä. Ne ovat usein metallista valmistettuja, mutta ulkomuoto voi olla jotain aina pienestä korkkiruuvista nahkavaljaisiin. Omaa silmää miellyttävät nänninipistimet on helppo löytää netistä, kun voit yhdellä silmäyksellä nähdä koko valikoiman ja valita mieleisesi.

Nänninipistimet voivat olla ihan perusmallia, jolloin ne ovat kauniit ja kätevät nipsut, jotka auttavat sinua nauttimaan seksistä enemmän. Lisäominaisuuksia sisältävät nänninipistimet ovat mahtavia: nänninipistimet painoilla tai vibraattorilla stimuloivat nännejä niin, ettet varmasti ole ennen tuntenut mitään samanlaista. Siinä jää pieni sormilla hiplaaminen kakkoseksi.

Nänninipistimet ovat yleensä kromia, terästä tai muuta kestävää metallia, mutta niiden nipistysosa on pehmennetty kumilla tai silikonilla. Siten nänni ei vahingoitu kovassakaan puristuksessa tai venytyksessä. Metallit ja silikoni ovat myös erinomaisen hygieenisiä materiaaleja ja oikein huollettuina laadukkaat nänninipistimet kestävät käytössä vuosikausia.

Itse olen niin sanottujen klassisten, painoilla varustettujen nänninipistimien rakastaja, joskin nännipumput ovat myös ihania. Olen toisaalta huomannut, että monet miehet menevät kiimasta sekaisin, kun heille kiinnittää nänninipistimet vibraattorilla. Eli makunsa kullakin, kuten aina. Esittelen tässä artikkelissa muutamat erilaiset nänninipistimet ja nännipumput, joista voit valita omat suosikkisi.

fifty shades of grey säädettävät nänninipistimet

Fifty Shades Of Grey – Adjustable Nipple Clamps

 • Aloittelijalle ja muutoin simppelistä nipistyksestä nauttivalle
 • Kauniit ja helppokäyttöiset
 • Säädettävä puristusvoima, joten ei liian kevyttä tai rajua
 • Katso lisää tuotteesta>>

Rimba metalliset nänninipistimet kiristysruuveilla

Rimba – Nipple Stretchers

 • supertyylikkäät ja laadukkaat nänninipistimet
 • Ei painoja, vaan kiristysmekanismi, jolla voi puristaa ja venyttää nännejä
 • Sopii myös rajuihin leikkeihin
 • Katso lisää tuotteesta>>

Painoilla varustetut nänninipistimet

Venyttäminen on upea tunne nänneissä. Siksi painoilla varustetut nänninipistimet ovat suosittuja. Koska ihmisten kipukynnykset ja mieltymykset venytyksen suhteen ovat moninaiset, ovat useimmat painoilla varustetut nänninipistimet säädettäviä. Niissä on siis pari-kolme painoa, joita voit lisätä tai ottaa pois nipistimestä ja siten säätää painon juuri itsellesi tai kumppanillesi sopivaksi.

Tom Of Finland nänninipistimet irrotettavilla painoilla. Sopivat myös penispainoiksi.

Tom Of Finland Nänninipistimet

Metalliset nänninipistimet painoilla. Säädettävät painot ja kuminen nipistinosa.

Nipple Weights

Vibraattorilla varustetut nänninipistimet

Jos olet jo leikkinyt nipistimillä tai tiedät rakastavasi värinää, voit valita myös värisevät nänninipistimet. Saatavilla on useita erilaisia vibraattorilla varustettuja nänninipistimiä, joissa jotkut ovat kevyempiä versioita, jotkut taas varsin tehokkaita. Vibraattori voi olla tasainen tai säädettävä, ja se voi toimia vaikka USB-liitännällä. Vibraattorin vaihtoehtona ovat myös sähköimpulsseja tuottavat nänninipistimet.  Anna säädin kumppanillesi tai pidä nautinto omassa hallussasi!

Ouch mustat nänninipistimet vibraattorilla. Molemmissa nänninipistimissä oma vibraattori.

Ouch Vibrating Nipple Clamps

Pinkit nänninipistimet vibraattorilla. Tasainen on/off-vibraattori. Säädettävät lenkit sopivat myös sormen ympärille.

Vibrating Nipple Belts, pinkki

 • Ehdottomasti suloisimmat nänninipistimet
 • 100% silikonipinta
 • Säädettävä puristus ja yksinkertainen on/off-värinä
 • Lenkit voi kiinnittää myös sormen ympärille
 • Katso lisää tuotteesta>>

Shock therapy nänninipistimet. Sähköimpulssit stimuloivat nännejä tehokkaasti ja nautinnollisesti. Säädä sähköimpulsseja itse tai anna säädin kumppanille.

 

Shock Therapy Nipple Clamps

 • Ei vibraattoria, vaan sähköimpulsseja nänneihin
 • Tehokas
 • Sopii myös klitoriksen tai kivesten kiihottamiseen
 • Katso lisää tuotteesta>>

Nännipumput

Toisenlaista stimulaatiota nänneihin saat ottamalla käyttöön nänninipistimien sijaan nännipumput. Nännipumppujen tarkoitus on tuottaa imua, joka kiihottaa nännejä. Pumppaaminen tuottaa nännin ja nännipumpun väliin alipaineen, joka tuntuu ihanan venyttävältä imulta. Eri nännipumput ovat luonnollisesti teholtaan ja muotoilultaan hieman erilaisia.

Multisucker nännipumppu. Käsipumpulla varustettu läpinäkyvä nännipumppu, jonka pumppuosan voi painelukon ansiosta irrottaa.

Multisucker

 • Painelukko mahdollistaa pumpun irrottamisen imuosista, joten voit nauttia imusta helpommin
 • Sopii myös klitorispumpuksi
 • Katso lisää tuotteesta>>

Mustat nännipumput, joiden mukana tulee useita eri kokoisia renkaita. Renkaat auttavat paisuttamaan nännejä ja pitämään ne paisuneina. Kätevä käsin pumpattava nännipumppu.

Nännipumput

 • Perusmalliset nännipumput
 • Tarkoitus pääasiassa paisuttaa nännejä
 • Mukana erikokoisia renkaita, jotka helpottavat nännien paisumista
 • Katso lisää tuotteesta>>

Helppokäyttöiset nännipumput, joiden imua voit säädellä kiertämällä pumppuja käsin. Nämä nännipumput pysyvät hyvin paikoillaan!

Twist And Suck Nännipumput

 • Käsin pyöritettävä nännipumppu
 • Säädä juuri oikea paine mieltymyksesi mukaan ja jätä paikoilleen
 • Katso lisää tuotteesta>>

Nännipumput vibraattorilla

Jos pelkkä imu ja venytyksen tunne tuntuu tylsältä, on nännipumpuissakin mahdollista valita vibraattorilla varustettu nännipumppu. Värisevät nännipumput voivat olla pienikokoisia, joissa kummassakin on oma erillinen vibraattorinsa. Joissain malleissa taas pumppu ja vibraattori yhdistyvät toisiinsa ja voit säädellä tehoa kätevästi yhdellä säätimellä.

Ultraviolet nännipumppu vibraattorilla. Herkullisen värinen violetti nännipumppu stimuloi nännejä monella tavalla.

Ultraviolet Nipple Sucker Nännipumput

https://www.sexshop.fi/tuote/ultraviolet-nipple-sucker-nannipumput-v-1854/4024144559671/

Tyylikkät nännipumput, joissa on erilliset vibraattorit. Stimuloivat nännejä sekä imulla että värinällä.

Vibrating Nipple Suckers

Nännien stimulointi – näykkiminen, nipistely ja imeminen

Joskus törmään vieläkin tilanteisiin, joissa henkilö on kyllä saanut osakseen nännien hyväilyä käsin tai korkeintaan niiden pehmeää suutelua, mutta se jää siihen. Ihmettelen miksi. Jos alueella kerran ollaan, kokeillaan monia asioita ja katsotaan mikä toimii, eikö niin? Jos kumppanisi ei älyä testata nännien imemistä tai näykkimistä, pyydä sitä häneltä! Pureva tunne nänneissä on kokeilemisen arvoinen – moni nauttii nipistyksestä ja kunnon imusta! Nännit ovat erittäin herkät niin miehillä kuin naisillakin, tässä asiassa ollaan samalla viivalla.

Ja samalla olemme yksilöinä hyvin erilaisia. Itse en ole kovin innostunut siitä, että nännejäni sivellään sormin tai muutoin kevyesti ohimennen hierotaan. Eikä rintojen puristelu ole minun juttuni. Ajatus siitä, että joku sivelee silkkihuivilla rintojani, on lähinnä ahdistava. Ei kiitos. Sen sijaan… kunnon imu tai nipistys on mahtavaa!

Nännien stimulointi ja BDSM

Nännien näykkiminen, nipistely ja imeminen kuuluvat monenlaiseen seksiin eikä sitä siis tarvitse pitää mitenkään erityisen kinkynä touhuna. Toisaalta, kun ottaa askeleen pidemmälle ja tutustuu seksilelujen maailman ihanaan tarjontaan, voivat nänninipistimet viedä halutessasi aika dungeon ja BDSM- tunnelmaan.

Kun itse aloin leikkiä kunnolla nännien kanssa, silloinen domini kiinnitti paremman puutteessa jopa pyykkipoikia nänneihini. Ollessani muutoin bondage köydellä sidottu, paikoilleen jätetyt pyykkipojat nänneissä täyttivät kyllä tehtävänsä ihan kelvollisesti, mutta ne eivät missään nimessä ole ihanteelliset välineet nännien stimulointiin. Tästä on kuitenkin jo aikaa, enkä enää hyväksyisi muuta kuin kunnon nänninipistimet tai nännipumput mukaan leikkeihin.

Nänninipistimien puristusta voi lähes kaikissa nipistimissä säädellä, minkä lisäksi puristusosa on muotoiltu huomattavasti miellyttävämmin kuin kotikutoiset nipistimet. Lisäksi nänninipistimet ovat ehdottomasti esteettisemmät kuin mikään väline, jota ei varsinaisesti ole tarkoitettu nännien puristamiseen tai venytykseen. Jos ehdotat kumppanillesi uutta ideaa heiluttamalla kädessäsi joko puista pyykkipoikaa tai kultaista nänninipistintä, arvaa kumpi innostaa häntä enemmän? Niinpä.

4.5/5 - (4 votes)

You may also like