Naisten tonttuasu on paras valinta joulun roolileikkeihin

Obsessive naisten tonttuasu

Marraskuu on alkanut! Siksi olen sallinut itseni uppoutua intohimooni, joka nostaa päätään jostain syystä erityisesti talvella: seksiasuihin. Ehkä se johtuu siitä, että vietän enemmän aikaa sisätiloissa ja kotonakin valaistus pidetään hämyisämpänä hyvän tunnelman aikaansaamiseksi.

Illat lasten nukkumaanmenon jälkeen ovat rauhallisia ja läheisiä, eikä niitä vietetä tietokoneen vaan kynttilän valossa. Tällainen arjen muutos saa minut kaivamaan vaatekaapista esiin seksiasuni, joita kieltämättä siellä muutama onkin. Ainoa vaan, että olen alkanut hinkua seksiasuksi jouluista rooliasua. Sellaista tosi punaista, valkoreunuksista tonttuneidon asua, tiedäthän? Niistä puhutaankin tässä kirjoituksessa niin, että kilisee kilisee kulkuset!

Hyppää heti tutustumaan henkilökohtaisiin suosikkeihini joulun 2019 rooliasuista:

  • LivCo Corsetti Meredith tonttuasu: Vuoden klassisin naisten tonttumekko! Kellohelma, musta vyö ja perinteiset valkoreunukset. Täydellistä laadun ja perinteen ystävälle.
  • LivCo Corsetti Shyamala tonttuasu: Näyttävä korsetti täynnä harkittuja yksityiskohtia. Sukkanauhoihin voi kiinnittää mitkä tahansa sukat, mutta suosittelen saman sarjan ihania punavalkoisia uutuuksia. Tässä sukkanauhaliivissä on runsaasti tukiluita, joten asu sopii etenkin korseteista innostuville tonttuneidoille.
  • LivCo Corsetti Snowflake tonttuasu: Olen rakastunut tämän tonttumekon herkkyyteen ja etenkin suloiseen huppuun! Kangas laskeutuu täydellisesti. Kellomainen helma ja syvään uurrettu kaula-aukko tuovat kurvit esiin!
  • LivCo Corsetti Catriona tonttuasu: Tämä catsuit on niin mukava, että siinä voi viettää koko jouluyön, juhlayön. Asu on yhtenäinen ja se on kauttaaltaan punaista, pehmeää pitsiä. Parasta Catriona-asussa ovat joustavuus sekä seksikkäät pörröreunaiset sukat!
Jouluun kuuluu aikuisten tonttuasu, jota kelpaa esitellä pukille.
Snowflake on herkkä ja kaunis naisten tonttuasu, jossa on ihastuttava huppu.

Asut vaihtuvat, roolileikit pysyvät

Tunnustan: olin vuosikausia sitä mieltä, että ylipäätään johonkin rooliasuun pukeutuminen ei ole minun juttuni ja pidin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta seksikkäiksi tarkoitettuja naamiaisasuja mauttomina. Edelleen sellaiset naamiaisasut, jotka ovat muka julkiseen käyttöön, mutta pyrkivät noudattamaan seksiasun vetovoimaa, aiheuttavat usein minussa väristyksiä – eikä siis sillä kivalla tavalla.

Sen sijaan varsinaiset seksiasut, jotka toteuttavat fantasioita liittyen eri hahmoihin, ovat todella sulattaneet sydämeni! Kappas vain.

Ensin ajattelin, että markkinoille on tullut viime vuosien aikana aivan uudella tavalla laadukkaita ja tyylikkäitä rooliasuja, ja siksi mieleni on muuttunut. Mutta ehkäpä on niin, että minä itse olen kypsynyt asialle. Roolileikit ovat aina olleet mielestäni mahtavia – vain idea vaikkapa punahilkaksi pukeutumisesta ei ole houkuttanut minua.

Hmm, itse asiassa molemmat puolet asiasta taitavat pitää paikkansa. On tässä sen verran alaa seurattu, että tiedän, ettei näin upeita ja huolella valmistettuja asuja ollut tarjolla ennen. Etenkin nämä jouluaiheiset seksiasut, joihin olen iskenyt kiiluvat silmäni, nostattavat jopa liikuttuneen kiitollisuudentunteen: ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Naisten tonttuasu voi olla mekko, korsetti tai catsuit

Parasta mitä tällä hetkellä tiedän, ovat siis seksikkäät naisten tonttuasut! Siis kaikki eroottiset tonttupuvut, kuten mekot, catsuit-haalarit, bodyt ja sukkanauhaliivit. Ai että! En olisi uskonut, että innostun pukeutumaan tontuksi aikuiseen makuun, mutta näin vain kävi. Seksikäs tonttuasu on tietenkin väriltään punainen, mikä vetää minua puoleensa kuin kissanminttu. Miau.

Klassinen chemise muuttuu tonttuasuksi vyön ja karvareunuksen avulla.
Yksinkertaista eleganssia parisuhteen pikkujouluun! Saint Kiss on tyylikäs tonttumekko naiselle.

Kun ihailemani seksiasubrändit, kuten LivCo Corsetti, ovat tuoneet markkinoille upean näköisiä tonttuasuja, joissa on valkoiset pörröyksityiskohdat, olen uskaltanut hypätä kelkkaan (hih).  Ymmärrän, mikä rooliasuissa on tuntunut itselleni vieraalta: halpa materiaali ja kehno istuvuus. Eikö ole hassua, että vaikka muita seksiasuja on ollut jonkin aikaa tarjolla korkealaatuisina, ne rooliasut jämähtivät pitkäksi aikaa halpistasolle?

Nyt meillä on LivCon lisäksi Leg Avenue ja muutama muu huikea brändi, jotka saavat tällaisen kaltaiseni himottelijan ihan herkistymään. Ja jos nyt aletaan hiuksia halkoa, niin ainahan sitä on isolla rahalla ja ulkomailta saanut, mutta helppo saatavuus Suomesta ja aidosti hyvä hinta-laatusuhde ovat kumartamisen arvoisia asioita. Ei mitenkään itsestäänselvää. Asujen kohdalla myös mahdolliset palautukset ja koon vaihtaminen sopivampaan sujuvat omalla äidinkielellä parhaiten.

Kun nyt tiedän, että kuuman tonttupuvun kangas on laadukasta ja tuntuu ihanalta päällä, ja että asun leikkaukset ovat oikeasti imartelevia, voin ilolla osallistua tähän roolileikkiin. On turha pelätä, että netistä hankittu jouluinen rooliasu näyttää yllä aivan erilaiselta kuin tuotekuvassa – laadukas naisten tonttuasu muotoutuu kauniisti monille vartaloille.

Tottakai kaikkein edullisimmat puvut ovat samaa kamaa kuin aina ennenkin. Niillekin on oma paikkansa, tosin ei enää minun makuuhuoneessani. Kuulostaa elitistiseltä, mutta voin kertoa, että minulla on useita kokemuksia heikkolaatuisista seksiasuista pitkältä ajalta, enkä vain halua palata siihen maailmaan. Tiedäthän, kun pääsee hyvän makuun…

Meredith-tonttumekko edustaa klassista kellohelma-tyyliä. Huippulaadukas kangas ja elegantti koristelu vetävät puoleensa.

Ostan siis mieluummin harvemmin uutta virikettä asustepuolella ja sujautan vähän enemmän euroja tuotteisiin, joiden pukeminen ja pitäminen vaikka useita tunteja kerrallaan on suuri nautinto. Hengityksen pidättely, rahiseva kangas tai kutittava sauma eivät palaa vaatekaappini valikoimaan. Tai odotas, tuohon hengityksen pidättämiseen voidaan palata joskus uudestaan.

Jouluinen rooliasu on paras veto kahdenkeskisiin pikkujouluihin

Jaan mielelläni löytämäni ihanuudet, joista valitsen omaan kaappiini lisää täytettä! Kenties vähän hurahdin tänä vuonna, mutta on niin mahtavaa, että vaihtoehtoja on runsaasti.

Obsessive Santastic on jouluinen alusasu naiselle.
Obsessive Santastic -alusasu saa pukin posket punoittamaan – eikä se johdu tällä kertaa glögistä!

Voit pukeutua niin muhkeaan röyhelöhelmaan tai paksuun valkoiseen karvareunukseen kuin ikinä haluat, tai valita virtaviivaisemman tyylisuunnan ja nauttia ihonmyötäisestä, kevyesti koristellusta punaisesta korsettisetistä. Somistaisiko sitä asua sitten tonttulakilla, punaisilla hansikkailla vai pelkillä pikku stringeillä? Oijoi, kun olisi jo pikkujoulu…

Tonttumekon helman alle voi pukkikin kurkistaa

Aloitetaan klassisimmasta vaihtoehdosta eli tonttumekosta! Erilaisia tonttumekkoja, jotka on suunniteltu aikuiselle naiselle, löytyy niin alleviivatun seksikkäänä kuin hienovaraisemman suloisenakin. Tykkään molemmista!

Naisten tonttumekko on käytännössä aina lyhythelmainen. Hameosa voi olla varsin ihoa myötäilevä tai vaikka tyllillä kohotetun muhkea.

Makuuhuoneeseen tai pikkujouluihin

Koko pituudeltaan kapea joulumekko muistuttaa enemmän perinteistä eroottista yöasua eli chemiseä, ja se sopiikin parhaiten makuuhuonekäyttöön. Hulmuavammat helmat taas antavat enemmän joustavuutta siihen, missä tilanteessa seksikästä minimekkoa voi käyttää: joissain aikuisten pikkujouluissa on mahdollisuus esiintyä erityisen seksikkäänä Korvatunturin työntekijänä.

Paljastava seksiasu aikuisten jouluun.
Niukka Christmas Bell -tonttuasu paljastaa pakarat valmiiksi, kun tiedät varsin hyvin olleesi tuhma tänä vuonna.

Kun tonttumekkoon yhdistää vaikka peittävät punaiset tai valkoiset sukkahousut, jolloin ihan paljasta pintaa ei jää pakaroiden alarajoille, asu noudattaa heti paremmin julkiseen tilaisuuteen sopivaa pukukoodia. Asusteilla on paljon merkitystä, ja siksi itse mekko voi sopia pikkujouluihin asuksi, kun sukkahousut, kenkävalinta ja laittautuminen pidetään maltillisena. Tällainen tonttumekko tuo paljon itsevarmuutta ja varmasti kääntää ihailevat (ja kateelliset) päät. Hyvin istuva jouluinen asu nyt vain on kadehdittavan kaunis!

Naisten seksikkäässä tonttumekossa on etenkin kellomallissa kapea vyötärö, joka useimmissa seksiasuissa luodaan paitsi mekon taitavilla leikkauksilla, myös jouluiseen asuun sopivalla vyöllä. Joulupukin muori tai iloinen tonttuneito kantaa tietenkin mekossaan tummaa ja ihan kuin vahingossa kurveja korostavaa vyötä. Mekon vyö voi olla melko kapoinen, mutta joissain malleissa olen törmännyt myös upeisiin leveisiin vöihin, jotka toimivat kuin korsetti – kuitenkaan näyttämättä siltä.

Obsessive naisten tonttuasu
Jouluinen Obsessive Merrily rooliasu sisältää tyylikkään tonttulakin ja seksikkäät stringit.

Omaan makuuni näyttävät jouluisat seksiasut ovat joko selkeästi myös julkisempaan tilaisuuteen sopiva tiimalasivaikutelman antava ja suloisen viaton tonttumekko, tai sitten (useimmiten) erittäin niukka ja chemise-tyylinen asu, jossa ei sitten vöitä tarvitakaan, kun koko mekko on riittävän ihoa nuoleva sellaisenaan.

Vuoden 2019 parhaat naisten tonttumekot:

Kaikissa kunnon tonttumekoissa on tietysti valkoista reunusta ja mekon väri on punainen. Olen niin tyytyväinen, että erotiikan verkkokaupoista saa esimerkiksi LivCo Corsetti -brändin seksiasuja, sillä olen todennut yhä uudelleen merkin olevan todella laadukas. Kankaat, ompeleet ja istuvuus ovat aivan omaa luokkaansa. LivCo Corsetti on yksi niistä parhaista merkeistä, joilta seksiasuja kannattaa mielestäni ostaa. Ne oikeasti myös istuvat monen muotoisille vartaloille eikä niitä ole tehty vain mallinukeille.

Onko naisten joulumekon mukana asusteita?

Olennaista jouluisen rooliasun hankinnassa on tottakai myös katsoa tarkkaan, mitä asusteita tonttumekko tuo tullessaan. Suurin osa mekoista, joita myydään naamiaisasuina, sisältää asuun täydellisesti sopivan tonttulakin, koska no duh.

Seksiasuihin tonttulakki ei kuitenkaan automaattisesti kuulu, joten kannattaa aina lukea tuoteteksti. Ja oikeastaan ehdotan, että siirrät katseen päälaelta sinne toiseen päähän, sillä jouluisen seksiasun mukana tulee yleensä stringit – ei mitään seksikiharoita litistävää hattua. Silloin kun mekon mukana saa tonttulakin, on se valmistettu samasta materiaalista kuin mekkokin ja se on kokemukseni mukaan miellyttävän kevyt. Sen uskaltaa siis toki asettaa päähän pientä esitystä varten…

Seksikäs joulubody saa katsojansa kuolaamaan. Huikea seksiasu aikuisten jouluun!

Luotettavissa erotiikan verkkokaupoissa kerrotaan selkeästi, kuuluuko vaikkapa tuotekuvassa näkyvä asuste tuotteen mukaan vai ei.

Tonttumekkoon on helppo yhdistää seksikkäät sukat

Sama pätee muuten kaikkiin asusteisiin: tonttuasua hankkiessa mekkoon sopivat stay up – tai muut sukat valitaan yleensä erikseen. Tämä on minusta hyvä asia, sillä sukat muuttavat helposti koko seksiasun tyyliä ja niitä onkin hauska vaihdella. Tonttuasun kohdalla haluankin tehdä itse valinnan siitä, valitsenko mekon kaveriksi punaiset vai valkoiset – no miksei ihonsävyisetkin – sukat.

Usein sukkia ei tarvita ollenkaan, kun kyse on hyvin niukasta ja yöasumaisesta seksimekosta. Ainakin omat suosikkini ovat sellaisia, ettei niiden kanssa ihan kaupungille lähdetä, vaikka olisi pari glögiä alla.

Monen jouluaiheisen seksimekon alle sopii myös sukkanauhaliivi, joten sekin vaikuttaa sukkien valintaan. Ja kuten sanottu, vaikkapa firman pikkujouluihin pukeuduttaessa lienee parasta pukea kiltisti (!) peittävät sukkahousut jalkaan. Voit luottaa siihen, että mekko itsessään on tarpeeksi kuumaa kamaa. Eikö ole ihanaa näyttää siltä, että on vähän niin kuin vahingossa ihan älyttömän seksikäs jossain tonttupuvussa? Sitä minäkin.

Jouluaiheinen seksiasu on katseenvangitsija

Mekkojen lisäksi jouluisia seksiasuja löytää myös ihoa myötäilevien catsuitien ja sukkanauhaliivisettien muodossa. Superseksikkäät punaiset sukkanauhaliivit lämmittävät varmasti tunnelman. Jouluteemaan kuuluu, että seksiasussa on valkoisia somisteita, kuten höyhen- tai karvareunusta tai vaikkapa valkoiset nyöritykset.

LivCo Corsetti on laadukas brändi, jonka Shivali catsuit sulattaisi Grinchinkin sydämen.

Kun tonttuasusta poistetaan hame, päästään ajattelemaan lahjapaketin ulkopuolelta! Klassikoissa on puolensa, mutta napakampiin asuihin jouluisat yksityiskohdat voidaan tuoda melko mielikuvituksellisesti. Kaunis lopputulos kysyy suunnittelulta huolellisuutta ja todellista esteettistä silmää. Onneksi sitä joiltain löytyy!

Catsuit sopii jouluun kuin pipari suuhun

Catsuit on yleensä ensisijainen valintani seksiasuissa, joten on kiinnostavaa perehtyä sen jouluversioihin. Olen iloisesti yllättynyt siitä, miten hienosti suurin osa catsuit-asuista kantaa talvista teemaa! Korsettiosaan yhdistetty punavalkoisuus on oikea katseenvangitsija – joulun taikaa voi luoda erittäin elegantisti. Ihastuin muutamassa sukkanauhaliivisetissä siihen, että joulun iloa on tuotu sukkien yläreunaan esimerkiksi kimaltavien rusettien ja suloisen valkoisen pörröreunuksen keinoin.

Korsettiasuissa näkyy vahvemmin se, mikä joissain mekkomalleissakin tuo asuun luksusta: kangas on joissain kohti peittävää ja strategisiin paikkoihin on laitettu kaunista pitsiä, joka tuo seksiasuun läpikuultavuutta. Näyttävimmissä body stocking -asuissa koko asu on kauttaaltaan pitsikuvioitu. Korsettinyörit, pienet rusetit, napit ja kaikki ihanat yksityiskohdat tekevät modernin tonttutytön esiintymisasusta täydellisen tähän jouluun!

Jouluinen catsuit on moderni rooliasu.
Shyamala on korsettien ystävän unelma-asu! Monet yksityiskohdat tekevät tästä seksiasusta yhden vuoden 2019 kiinnostavimmista.

Vuoden 2019 parhaat naisten tonttuasut:

Joulussa on kyse ennen kaikkea yhdessäolosta. Parisuhteesta kannattaa tottakai aina pitää hyvää huolta – vaikkei siitä mitään varsinaista työtä tule tehdä. Yhteinen aika ja oman rakkaan yllättäminen eroottisella asulla on loistava tapa osoittaa rakkautta ja virittää ilmapiiriä.

Minulta on joskus kysytty, että ketkä niitä naisten seksiasuja yleensä ostavat, miehet vai naiset. Senkin uhalla, että vastaus on tylsä, vastaan että molemmat. Seksiasu yleisesti on huippusuosittu hankinta etenkin pariskunnilla. Naiset ostavat itselleen asuja, joista toki nauttivat itse, mutta joilla on ihanaa vietellä omaa kumppania.

Punainen pitsinen jouluseksiasu naiselle
Catriona-rooliasu on kauttaaltaan pehmeää pitsiä – ei tukiluita tai kaaritukia, vain ihoa hellivää pehmeyttä!

Miehet taas ostavat usein naiskumppanilleen seksiasuja ja haluavat näin osoittaa, että pitävät rakastaan seksikkäänä ja että he toivovat yhteistä nautintoa. Joulunaikaan sopivat rooliasut houkuttelevat kenet tahansa nautiskelemaan aikuisten omasta ajasta ja eroottisista illoista.

Tutustuttuani tämän vuoden valikoimaan eri verkkokaupoissa olen varma, että paitsi itselleni, myös Sinulle löytyy unelmien tonttuasu!

Rate this post

You may also like