Linda neuvoo: näin löydät seksiseuraa netistä

Seksiseuraa netistä löytyy helposti, kun seuraat Lindan neuvoja!

Seksiseuraa netistä löytyy helposti, kun seuraat Lindan neuvoja!

Lähes jokainen tietää sen tunteen, kun kaipaa seksiä ja intiimiä läheisyyttä jonkun toisen kanssa, mutta läheltä ei ehkä löydy oikeanlaista ihmistä. Ja jos et halua parisuhdetta, vaan  kaipaat pelkkää seksiseuraa, voi tuntua hankalalta lähestyä liian liki olevaa ihmistä.

Sisältö

Jos olet kuten suuri osa suomalaisista miehistä ja naisista, tunnet helposti olosi yksinäiseksi. Vaikka meillä olisi ystäviä ja perhe, kaipaamme tietynlaista läheisyyttä toisen ihmisen kanssa. Joskus myös parisuhteessa voi tuntea itsensä todella yksinäiseksi. Se ei ole mitenkään harvinaista tai outoa, vaan täysin normaalia. Ja yleistä. Kaikki ihmiset tuntevat itsensä joskus yksinäisiksi.

Voin vain sanoa, että onneksi on olemassa netin seuranhakusivustot.

Viime vuosina uusia seksiseurasivustoja on ilmestynyt useita, ja ne ovat yllättäneet positiivisesti. Eri sivustoilla ihmiset hakevat yleensä vähän erilaista seuraa. Jos haet nimenomaan seksiseuraa etkä pitkää parisuhdetta, suosittelen kokeilemaan:

Osalla sivustoista on tarjolla maksullista seksiseuraa

Monet seksiseurasivustot tuottavat kuitenkin pettymyksen. Usein ne seuranhakupalstat, jotka mainostavat itseään vain seksillä, sisältävät feikkiprofiileja ja kuvien takaa löytyy myös maksullisia palveluja. Joillekin tämä on täysin ok ja maksullisen seuran käyttäminen ei ole mikään ongelma. Mutta kyselytutkimukset osoittavat, että valtaosa ihmisistä haluaa yhden illan juttujen olevan molemmille osapuolille nautinnollista ja sisältävän jonkinlaista läheisyyttä. Tasapuoliseen vuorovaikutukseen ei pääse, jos toinen on asiakas ja toinen tarjoaa palvelun.

Tätä et tiennyt seksiseuran etsimisestä

Tätä et ehkä tiennyt, kun etsit seksiseuraa netistä: paras tapa löytää hyvää seksiseuraa ovat suuret ja hyvämaineiset deittisivustot. Moni seksiseuran etsimiseen tarkoitettu sivusto on toteutettu kehnosti ja niissä on tolkuttomasti mainoksia ja tekaistuja profiileja, tai ne pursuavat maksullisia palveluja tarjoavia henkilöitä. Tämä ei toki päde kaikkiin sivustoihin, mutta kerron tässä artikkelissa, millä sivustoilla on todennäköistä löytää hyvää seksiseuraa.

Victoria Milan

On selvää, että tällä listalla on Victoria Milan. Tämä sivusto onkin jo lähtökohtaisesti suunnattu seksiä ja jännitystä etsiville ihmisille, eikä tosirakkauden kaipuuseen. Victoria Milan on erittäin hyvässä maineessa ja se onkin mielestäni kolmen parhaan deitti- ja seksisivuston joukossa – ellei jopa ihan ykkönen!

Jos kaipaat seksiseuraltasi laatua ja luotettavuutta, todennäköisyydet VictoriaMilan sivustolla ovat nähdäkseni varsin hyvät. Luotettavuudella tarkoitan nyt sitä, että seurasi on yhteisymmärryksessä kanssasi siitä, että kyseessä on seksi, eikä pitkän parisuhteen rakentaminen. Seksiseuran hakeminen varattuna on hyvin luotettavaa ja nopeaa Victoria Milan sivustolla.

Luo itsellesi tili Victoria Milan -sivulle.

Onko Victoria Milan pelkkä pettämissivusto?

Victoria Milaniin viitataan usein sanalla pettämissivusto, sillä sen käyttäjiä ovat usein varatut miehet ja naiset, jotka etsivät seksikumppania tai muuta seuraa oman parisuhteensa ulkopuolelta. Victoria Milan huolehtii hyvin jäsenten yksityisyydestä ja siksi se soveltuukin, kun mielessä on seksiseuran hakeminen varattuna – silloin et välttämättä halua muiden tietävän asiasta.

Sivuston jäsenissä on myös paljon sinkkuja, jotka etsivät kevyttä seuraa, sekä esimerkiksi avoimessa suhteessa olevia miehiä ja naisia. Jotkut etsivät myös osallistujia ryhmäseksiin. Victoria Milan on niin suosittu siksi, että se on laadukas ja hyvin toimiva sivusto, joten se houkuttelee monia, ei ainoastaan varattuja ihmisiä. Eli myös seksiseuran hakeminen sinkkuna on tyypillistä tällä niin sanotulla pettämissivustolla.

Seksiseuran hakeminen varattuna

Victoria Milan pääsee parhaiden listalleni senkin vuoksi, että siellä on paljon jäseniä, joiden sukupuolijakauma on erittäin hyvä. Jäsenissä on myös suurimmaksi osaksi täysijärkisiä aikuisia ihmisiä, joiden kanssa voi sopia fiksusti siitä, mitä tehdään. Jos seksiseuraa etsii oman parisuhteen ulkopuolelta, en suosittele tarttumaan mihin tahansa tilaisuuteen. Mikäli päädyt seksiin toisen kanssa kumppanisi tietämättä, ole huolellinen valitessasi seksiseurasi. Usko pois, ettet halua jännittää, tuleeko suhdetta haluava yhden illan juttu soittelemaan ovikelloa jonain päivänä mustasukkaisena. Victoria Milan on hyvä paikka löytää seksiseuraa, joka myös pysyy seksiseurana eikä etene väärään suuntaan.

Seksiseuran etsiminen tuo mukanaan jännitystä ja uutuudenviehätystä.

Onko pettäminen ok?

En voi sanoa, että kannustan tai suosittelen touhuamaan kumppanin selän takana, mutta en myöskään tuomitse sitä.  Oman suhteen ulkopuolella häärää tutkimusten mukaan suomalaisista reippaasti yli puolet. Se on melkoinen määrä ihmisiä ja kertoo minusta ennen kaikkea seksuaalisista ja emotionaalisista perustarpeistamme. On myös hölmöä yksioikoisesti tuomita tai kannattaa jotakin, joka on niinkin herkkää ja monisyistä kuin ihmisen seksuaalisuus ja hyvinvointi.

Pettäminen voi jopa lisätä hyvinvointia

Seksuaalisuus on monitasoinen asia, eikä sivusuhteesta aina ole mitään haittaa. Se saattaa itse asiassa joskus viedä paljon lähemmäs omaa seksuaalisuutta ja lisätä omaa hyvinvointia. Sovittujen sääntöjen rikkominen ei ole tietenkään totaalisen ok, mutta pystyn ymmärtämään erilaisia elämäntilanteita.

Aikuisena teet valintasi itse ja arvioit oman tilanteesi. Ei siinä muiden moralisoinnit paljon auta tai sinua palvele. Kannat myös vastuun valinnoistasi ihan itse. Olemme todella erilaisia ihmisiä, ja on aivan totta, kun sanotaan, että joskus pettäminen on pettäjälle itselleen pahempaa kuin petetylle. Joskus taas  mitään tunnontuskia ei tule lainkaan. Kaikki riippuu siitä, kuka olet, millaisessa parisuhteessa olet ja miten päädyt valintaasi. Kun olet valintasi tehnyt, kannat seurauksetkin.

Sinulla on oikeus seksuaaliseen hyvinvointiin

Itse ajattelen, että jokaisella on oikeus seksuaaliseen hyvinvointiin. Kannustan keskustelemaan kumppanin kanssa, mutta jos olette umpikujassa etkä voi seksuaalisesti hyvin, olet vapaa tekemään itseäsi koskevia päätöksiä. Valinnat eivät missään tapauksessa ole aina helppoja tai yksioikoisia, mutta eipä tämä maailma ole milloinkaan ollut mustavalkoinen.

Sivusuhde voi tehdä hyvää

Joskus oma parisuhde ei vain anna sitä mitä tarvitset. Et ole asian kanssa yksin, todella moni muukin kokee samaa tunnetta kuin sinä. Yhdelle vieraissa käyminen tuo kauan kaivattua jännitystä ja uutuudenviehätystä, toiselle sivusuhde on mielialaa parantava piristys muutoin vaikeassa tilanteessa. Joskus seksiseura helpottaa masennuksen oireita, mutta ole tarkkana tässä: jatkuva ja muuta elämää häiritsevä irtoseksin tarve on itsessään joskus merkki masennuksesta tai seksiriippuvuudesta.

Tutki omaa seksuaalisuuttasi

Ole rehellinen itsellesi, vaikket aina voisi olla rehellinen kumppanillesi: löydä se, mistä nautit todella ja tutki omaa seksuaalisuuttasi avoimin mielin. Kokeilu ja hauskanpito uuden seksikumppanin kanssa voi avata aivan uusia ulottuvuuksia seksuaalisuuteesi! Onko sinulla jokin fantasia, jota et voi toteuttaa kumppanisi kanssa mutta jonka haluaisit saada toteuttaa? Vai oletko jo pitkään miettinyt, miltä tuntuisi seksi ihmisen kanssa, joka on ehkä hyvin erilainen kuin oma kumppanisi? Olet juuri nyt siinä kohdassa, jossa sinun täytyy antaa itsellesi tilaa ja mahdollisuuksia. Sinun elämäsi on sinun. Sinun seksuaalisuutesi on sinun.

Seksikumppanin kanssa voit kokea jotain aivan uutta ja tutkia seksuaalisuuttasi!

Parisuhde tiensä päässä – miten pääsen takaisin markkinoille?

Onko parisuhteesi siinä tilanteessa, että se on kulkenut tiensä loppuun? Mahdollisuuksien kartoittaminen ja oman seksuaalisuuden haltuunotto voi tehdä todella hyvää. Saat tuntea itsesi halutuksi ja pääset hahmottamaan sitä, kuka oikeastaan seksuaalisuuden suhteen oletkaan.

Tämä voi olla todella merkityksellinen tutkimusmatka sinulle ja auttaa näkemään joissain tilanteissa jopa sen, onko omalla parisuhteella vielä mahdollisuuksia vai onko aika siirtyä eteenpäin. Nykytutkimuksen valossa miehet pysyvät helpommin pitkissä parisuhteissaan ja ovat ikään kuin ”vähempään tyytyväisiä” kuin naiset, mitä tulee parisuhteen eri osa-alueisiin. Tutkimuksissa on noussut esiin selittävänä tekijänä se, että miehet pitävät naisia tiukemmin kiinni siitä, että seksiä on saatavilla parisuhteessa säännöllisesti ja varmemmin kuin sinkkumarkkinoilla. Siksi eroaminen ja sinkuksi siirtyminen koetaan ehkä hyvinkin vaikeana asiana. Sinkkunaisten todella onkin usein helpompi saada seksiseuraa kuin sinkkumiesten.

Turvallisuushakuisuus on ihmiselle luontaista, mutta parisuhteessa pysyminen sen pelossa, ettei saa seksiä enää muualta, kuulostaa aika ikävältä! Mitä jos edes katsoisit, miltä parisuhteen ulkopuolinen maailma näyttää? Päätät joka kerta itse, miten pitkälle menet. Jotkut liikkuvat Victoria Milan tyylisillä sivustoilla flirttailemassa ja tapaavat uusia ihmisiä tietäen ja tehden muillekin selväksi, ettei sänkyyn asti mennä. On kutkuttavaa ja kiihottavaa tietää, että on haluttu ja kelpaa kyllä monelle muullekin kuin omalle kumppanille. Toki suurin osa jäsenistä hakee seksiä. Ja hyvä niin!

Löydä seksiseuraa netistä ja toteuta fantasiasi

Omia fantasioita ja erilaisia rooleja voi myös testata seuranhakusivustolla. Sinun ei tarvitse suostua yhteenkään ehdotukseen, joka ei todella houkuttele. Seuranhaussa on kyse juuri siitä, että saat vapaan areenan tutkia omia halujasi ja löytää samanhenkistä seuraa. En voi luvata, että saat juuri haluamasi viikon sisällä, mutta voin luvata, että tulet yllättymään siitä, kuinka paljon saat huomiota ja kuinka helposti löydät ihmisiä, jotka haluavat seksissä samaa kuin sinä – kunhan kerrot mitä haluat. Voit toteuttaa vaikka dominoivaa tai alistuvaa roolia helposti, kun seksikumppani ei ole oma kumppanisi.

Ravistele rooliasi

Meillä on usein parisuhteessamme ikään kuin yksi rooli, jota kumppani odottaa meidän olevan joka tilanteessa. Jos parisuhteen dynamiikka on tällainen, voi olla aivan mahdotonta yrittää muuttaa asioita makuuhuoneessa! Jos kumppani ei suostu näkemään sinussa muuta kuin hellän perheenisän, kuinka voisit ottaa rajumman seksin edes puheeksi? Toki voit… mutta tiedän hyvin, että ihmisten mielikuvia omista läheisistä on joskus hyvin vaikea muuttaa. Onnekkaita ovat ne pariskunnat, joilla moniulotteisuus kukoistaa ja jotka osaavat leikkiä ja vaihdella rooleja. Moni sen sijaan jumiutuu yhteen näkökulmaan ja pelkää muuttaa asioita. Varsin moni parisuhderiita on ytimeltään toisen pelkoa siitä, että asioiden muuttuessa hänen elämänsä perustaa horjutetaan. Painostus tai uhkavaatimukset eivät tässä auta, vaan pikemminkin pahentavat pelkoja entisestään.

Voitko pyytää hyväksyntää irtoseksille omalta kumppaniltasi?

Kannustan aina puhumaan kumppanille omista toiveista, sillä se tuottaa usein parhaat tulokset. Suurin osa ihmisistä ajattelee, että kumppani suuttuu tai tyrmää täysin ehdotukset esimerkiksi seksistä jonkun muun kanssa. Tutkitusti kuitenkin noin puolet ihmisistä on avoimia sille, että parisuhteen seksi muuttaa muotoaan tai erilaisia kokeiluja tehdään yhteisymmärryksessä. Oma parisuhteeni on avoin seksille muiden kanssa, ja kumppanini on löytänyt itselleen seuraa juuri Victoria Milan sivustolta. Tiedän, ettei avoin suhde ole se kaikkein yleisin ja monilla on tunnelukkoja seksuaalisuutensa kanssa. Lukkiutuneen ihmisen on myös vaikeampi ottaa vastaan kumppanin toiveita ja ehdotuksia.

Säilyykö salaisuutesi?

Kun olet tilanteessa, jossa parisuhteesi ei anna sinulle seksuaalista hyvinvointia ja olet päättänyt etsiä sitä muualta, suosittelen rekisteröitymään Victoria Milan sivustolle. Rekisteröityminen maksaa jonkin verran, mutta on hintansa arvoinen. Jäseniä on kiitettävän paljon, niin miehiä kuin naisia, ja Victoria Milanissa on oikeita ihmisiä, jotka etsivät samaa kuin sinäkin. Mainoksia tai feikkiprofiileja ei ole käytännössä lainkaan, ja sivusto pitää hyvää huolta yksityisyydestäsi.

Salaisuutesi ei vuoda ainakaan sivustolta ja käyttäjien keskuudessa vallitsee hyvä henki, jossa muiden parisuhteisiin ei puututa. Kiinni jääminen on käytännössä kiinni vain sinusta itsestäsi – eli valitsetko kertoa kumppanillesi asiasta itse vai pidätkö seikkailusi omana tietonasi.

Olet olemassa tässä maailmassa kehollisena olentona, jotta voit ilmaista itseäsi sen kautta ja nauttia yhteydestä muihin ihmisiin. Et ole olemassa siksi, että rajoitat itseäsi tai uhraat tärkeän osan itsestäsi kuvitelmalle siitä, millaista elämää muka kuuluu elää. Ota askel eteenpäin ja valitse minne jatkat siitä.

Luo itsellesi tili Victoria Milan -sivulle.