Fistaus ja sen perussäännöt

Belladonna's magic hand

Fistaus saattaa herättää ensikertalaisessa epävarmuutta ja kysymyksiä siitä, että miten ihmeessä koko käden laittaminen vaginaan tai anaaliin onnistuu.

Fistaus ei ole hätäilijöiden puuhaa, vaan se täytyy tehdä rauhallisesti edeten ja muutamaa yksinkertaista sääntöä noudattaen. Jos vaginan tai anaalin nyrkkinainti houkuttaa, voit nauttia siitä täysillä yksin tai kumppanin kanssa. Tässä artikkelissa kerron, miten se onnistuu!

Sisältö

Vaginan fistaus

Jotkut naiset rakastavat fistaamista. Nyrkkinainti vaatii kuitenkin muutaman perusasian, ennen kuin se onnistuu ilman harmeja.

Pillun fistaus onnistuu parhaiten ja oikeastaan ainoastaan silloin, kun nainen on riittävän kiihottunut. Kiihottumisen myötä nainen kostuu yhä enemmän ja emätin laajenee paljonkin. Pidä siis huoli, että kumppanisi on mahdollisimman kiihottunut ja kostea, jotta fistaus onnistuu hyvin.

Muista liukaste, vaikka naisesi olisi kuinka märkänä. Fistaus on tarkkaa puuhaa ja sisäinen kosteus ei vielä tarkoita, että nyrkin sisään viemisen voisi tehdä ilman erillistä liukuvoidetta. Pillun suuaukko on herkkä ja koko kämmenen sisään laittaminen vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja takuuvarmaa liukkautta.

Fistaus vaatii onnistuakseen vain muutaman tarvikkeen. Ainoa ihan pakollinen tarvike on liukuvoide, mutta nauttiaksesi kunnolla ja vaikka ilman partneria, tutustu myös näihin:

Liukuvoiteet fistaukseen

  • Mr B FIST hybridi-jellyvoide: Tämä liukkari on hybridi eli vesipohjaisen ja silikonipohjaisen liukuvoiteen yhdistelmä. Se sisältää siis hieman silikonia, joten muista olla käyttämättä sitä silikonista valmistetun seksilelun kanssa.
  • Fist It Numbing Fisting Lube: Tämä fistaamiseen soveltuva liukaste on kevyesti puuduttava, mutta ei vie tuntoa. Raikas, viilentävä tuntu ja tuoksu tuovat miellyttävyyttä käyttöön. Tämä tuote on vesipohjainen eli se sopii myös silikonisten seksilelujen kanssa käytettäväksi.
Mr. B Fist hybridi-jellyvoide fistaukseen
Mr B FIST on hybridiliukuvoide, jolla fistaus sujuu turvallisesti.
Fist It numbing fisting lube puuduttava liukuvoide nyrkkinaintiin
Fist It Numbing Fisting Lube puuduttaa kevyesti auttaen rentoutumaan.

Fistaus hansikkaat tuovat tyyliä ja tunnelmaa

  • Nitriili-hanskat: Lateksittomat nitriilihansikkaat sopivat kaikkiin seksileikkeihin! Kokovaihtoehtojakin löytyy, joten isokätisemmälle urokselle suosittelen large-kokoisia kertakäyttökäsineitä.
  • Latex käsine: Mustat latex-käsineet ovat tyylikkäät ja sopivan tähän homman kuin, no, hansikas käteen. Kertakäyttöiset lateksikäsineet ovat hygieeninen ja siisti tapa harrastaa nyrkkinaintia. Pakkauksessa on hansikkaita 10 kappaletta.
  • Lyhyet käsineet : Kiiltävät ja kestävät kumikäsineet ovat dramaattisempi tapa lähteä nyrkkipuuhiin! Näiden kumihansikkaiden voimakkaat värivaihtoehdot ovat musta, punainen tai smoke eli savunharmaa.
Nitriili hanskat fistaukseen
Nitriili-hansikkaat eivät sisällä lateksia ja heität ne kätevästi roskiin käytön jälkeen.
Lyhyet kumikäsineet
Kumikäsineet tuovat lisää tunnelmaa seksiin! Punaiset seksikäsineet tekevät vaikutuksen kehen tahansa.

Kuinka vaginan fistaus aloitetaan?

Kun kosteus on hanskassa (heh heh), kiinnitä huomiota kätesi asentoon. Fistauksessa on yksi oikea asento, jota kutsutaan nimellä silent duck eli suomeksi hiljainen ankka. Nimitys tulee käden asennosta, jossa peukalo asetetaan kirjaimellisesti keskelle kämmentä ja muut sormet tiiviisti kiinni toisiinsa siten, että keskisormi muodostaa kapean kärjen ja kämmen levenee kärjestä pikku hiljaa.  Sormet ovat siis hieman päällekkäin, jotta ne muodostavat kärjestä hillitysti levenevän muodon. Kyseessä on varjokuvaleikistä tuttu ankan muoto, jonka suu on supussa.

Luonnollisesti levein kohta on rystysten kohdalla, jolloin kannattaa olla malttia käden sisään työntämisessä. Etene hitaasti ja rauhallisesti ja aina sen mukaan, mitä kumppanisi sanoo. On ehdottoman tärkeää, että se, jota fistataan, määrää tahdin alusta loppuun saakka. Jokainen tietää itse, mikä on sopivasti ja mikä ei enää tunnu hyvältä. Sitä täytyy myös kunnioittaa ehdoitta.

Kun olet saanut käden sisälle, aloita liikuttaminen varovasti. Emätin on äärimmäisen herkkätuntoinen alue ja kätesi täyttää sen. Sopikaa yhdessä tai kuuntele kumppanisi ohjetta siitä, miten voit kättäsi liikuttaa. On hyvä idea pitää sormet yhä kiinni toisissaan ja liikuttaa ensin kättä vain rystysistä ylöspäin. Jos kumppanisi haluaa, voit varovasti sulkea kätesi nyrkkiin. Siitä varsinainen nyrkkipano saa hienon nimensä.

Sitten kun oikea tuntuma löytyy, voitte tietenkin jatkaa fistausta tekemällä juuri niin kuin hyvältä tuntuu. Fistaus on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!

Anaalin fistaus

Edellä kerrottujen yleisten ohjeiden lisäksi anaalin fistauksessa on hyvä muistaa, että anaalissa ei ole minkäänlaista luontaista liukastetta. Eli liukuvoide on vieläkin tärkeämpää kuin kyseen ollessa vaginan nyrkkinainnista. Myös hansikkaat ovat suositeltavat anaalin nyrkkipanoon, sillä se suojaa paitsi ulostemassan bakteereilta myös tautitartunnoilta.

Anaalin fistaus noudattaa samaa silent duck -asentoa kuin pillun fistaus. Nyrkkipano alkaa aina samalla tavalla, mutta kun olet päässyt sisään, voit tietenkin tehdä sitä mitä kumppanisi ikinä haluaa.

Anaalin fistaus voi myös tuntua epämiellyttävältä ajatukselta, koska ulostemassan tarttuminen sormiin tai kynsien alle epäilyttää. Nyrkkinainti ei ole menetetty siinäkään tapauksessa, vaan kertakäyttöiset käsineet ovat tässäkin hyvä apu. Homma on siistiä, kun ulos vedetyn käden päältä voi vain rullata hansikkaan pois kääntäen sen nurinpäin ja heittää roskiin. Helppoa!

Ennen anaaliin työntymistä voi halutessaan myös suorittaa pienen sisäisen puhdistusoperaation. Intiimisuihkut ja peräruiskeet ovat käteviä ja hellävaraisia tapoja tyhjentää peräsuoli ennen fistausta tai muuta anaaliseksiä.

Käsidildo tai fistausdildo taipuu vaan ei taitu

  • Belladonna’s Magic Hand: Naisen käden näköinen fistausdildo on sirompi kuin tuhdeimmat nyrkkidildot. Taipuisa käsidildo näyttää monipuolisuutensa silent duck -asennossa, joten se tuo erittäin realistisen fiiliksen!
  • RealRock – Realistic Fist: Tätä tiukasti paikoillaan pysyvää fistausdildoa saa sekä vaaleana että tummana versiona. Imukuppi kiinnittää seksilelun tukevasti kaikille tasaisille pinnoille, kuten kaakeliin tai parkettiin. RealRock on nimensä mukaisesti hyvin aidon tuntuinen!
  • Basix Fist Of Fury: Raivokas nyrkki antaa kyytiä sen ansaitsevalle reiälle! Valitse suosikkisävysi eri vaihtoehdoista. Kiiltävän mustassa pinnassa on kyllä sitä jotain! Tämä seksilelu on lateksiton ja se on valmistettu luonnonkumista.
Belladonna's magic hand
Belladonna’s Magic Hand on naisen käden mallinen fistausdildo.

 

Basix Fist of Fury musta nyrkkidildo
Basix Fist Of Furyn kiiltävän musta pinta houkuttelee litiseviin leikkeihin.

Fistaus puhtain ottein

On selvää, että mitä ikinä vaginaan laitetaankaan, sen tulee olla puhdasta. Kaikki epäpuhtaudet, lika tai vaikka saippuajäämät seksileluissa tai käsissä voivat aiheuttaa tulehduksia. Ole siis erittäin huolellinen hyvän hygienian kanssa, kun fistaus on mielessä.

Pese kätesi ensin huolellisesti käsisaippualla. Pelkkä vesi ei riitä pesuun, siksi sitä sanotaan käsien kastelemiseksi eikä pesemiseksi. Pidä samoin huoli siitä, että jos fistaukseen käytetään seksilelua, joka on tässä tapauksessa fistausdildo tai käsidildo, se on puhdas.

Fistaus onnistuu hyvin myös siten, että käytät laadukasta lateksi- tai kumihansikasta. Kertakäyttöinen käsine voi olla miellyttävä käyttää ja sen lisäksi paketista otettu kertakäyttökäsine on hygieeninen.  Käytä myös fistauksessa liukuvoiteena aina oikeaa liukuvoidetta, äläkä mitään keittiön kaapista löytyvää öljyä tai rasvaa. Emättimeen eikä anaaliinkaan kuulu laittaa mitään sellaista ainetta, jota ei ole sinne erikseen tarkoitettu laitettavaksi.

Yleisenä sääntönä pidetään, että fistaus tehdään kynnet lyhyiksi ja siisteiksi leikattuina. Lyhyiden kynsien alle pääsee vähemmän epäpuhtauksia ja kun kynsien reuna mukailee sormenpäätä, ei nyrkkinainti muutu raapimiseksi. Limakalvot ovat herkkiä eikä niitä todellakaan saa raapia kynsillä, olivat ne sitten kuinka puhtaat tahansa.

Lopuksi tiivistettynä fistauksen maailman lyhyin oppimäärä: mitä ikinä teetkin, ota mukaan kolme parasta fistauskaveria eli liukuvoide, puhtaat tassut ja silent duck. Siitä vaan sukeltamaan!

4.8/5 - (6 votes)

You may also like