Eroottinen joululahja naiselle – näin panet muita pukkeja paremmaksi

Rianne S Heart Vibe on elegantti ja seksikäs lahja naiselle, joka arvostaa tyyliä.

’Tis the season! Joululahjan hankkiminen naiselle ei suinkaan ole helppo tehtävä. Sen tietää jokainen, joka on yrittänyt ja erehtynyt. Epäonnisesta lahjasta saattaa joutua maksamaan henkistä hintaa vielä reilusti joulunpyhien jälkeen. Vaikka olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä virheistä muistuttelu ei ole oikein eikä suinkaan paranna kenenkään parisuhdetta, tiedän että oikein mönkään mennyt joululahja voi kaikua kumppanin korvissa pitkään.

Sisältö

Veikkaan, että suurimmat vikatikit syntyvät itse asiassa liiallisesta yrittämisestä. Tarkoitus on hyvä, mutta aivot käyvät ylikierroksilla, kun paine onnistumisesta on niin kova. Silloin tulee helposti tehtyä impulsiivinen valinta, kun mieli tahtoo saada kuormittavan asian pois mielestä ja asian vain hoidettua pois alta.

Paras joululahja on pakattu kauniisti ja sisältää hemmottelua. ZALO Baby Heart on todellista silmäkarkkia!

Ihminen on toki myös mestari selittämään itselleen, että ihan hyvä se on. Kyllä se kelpaa. No, minä olen täällä antamassa oman osani pohdintaan ja toivon oikeasti, että tänä vuonna – ja tulevinakin jouluina – onnistut. Tässä artikkelissa neuvon Sinulle, miten vuoden 2019 joululahja naiselle tulee herättämään ihastusta vastaanottajassa!

Näin hankitaan joululahja naiselle:

  1. Kodinkone voi oikeasti olla hyvä joululahja. Mutta vain, jos nainen on sitä erikseen joululahjaksi toivonut.Ei siis riitä, että on ollut puhetta uudesta imurista, vaan naisen on ilmaistava halunsa saada se joululahjana. Ja silloinkin kodinkoneen lisäksi tulee antaa toinen, pienempi joululahja, joka on vain hemmottelua varten. Vähintään alitajuisesti nainen haluaa tulla nähdyksi myös ekstraa, ei vain arjen pakollisia tarvikkeita ansaitsevana olentona.
  2. Aloita lahjatoiveen kuuntelu syksyllä. Lähes jokainen nainen ilmaisee, mitä toivoo saavansa kumppanilta lahjaksi. Joulukuussa kuuntelun aloittaminen voi olla liian myöhäistä, sillä nainen on toiveensa kertonut eikä hänen tarvitse enää tuoda sitä erityisesti esiin. Onhan jo melkein joulu! Erikseen kysyminen voi tuntua loukkaavalta, sillä se kertoo (kenties totuudenmukaisesti) siitä, ettet ole ennen loppukiriä tullut ajatelleeksi koko asiaa. Autsista. Lahjatoive on usein jotain sellaista, mitä nainen voisi kyllä hankkia myös itse, mutta tuntuu merkitykselliseltä, että hänelle annetaan se. Tällaista on erityinen hemmottelu, kuten spa-hoito, naisen toivoma koru, kenkäpari tai laukku ja järjestämäsi matka naisen toivomaan kohteeseen. Älä ikinä väitä, ettei nainen ole kertonut mistä pitää – silloin et vain ole kuunnellut. Kuuntelu kuulostaa työläältä, mutta on itse asiassa tosi helppoa: tartu naisen kertomiin toiveisiin arkisessa hetkessä ja kirjoita se vaivihkaa puhelimen muistiinpanoihin. Joululahjan hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi Sinulla on useita vaihtoehtoja ja ideoita valmiina kännykässäsi. Helppoa!
  3. Eroottinen joululahja, joka on HÄNTÄ varten. Seksikäs asu, seksilelu tai muuten eroottinen joululahja on erinomainen lahjaidea naiselle. Tässä moni kumppani kuitenkin astuu sivupolulle, sillä katsellessa tuotevalikoimaa omat tarpeet hyppäävät naisen toiveiden edelle. Ja siinä sitä taas ollaan. Pidä siis katse pallossa (ei omissa palloissa) ja keskity hänen nautintoonsa. Valitse joululahja, josta huokuu naisen nautinto, ei Sinun. Toki parasta on se, että Sinä nautit siitä, että naisesi nauttii, mutta omien fantasioiden toteuttaminen ei kuulu rakkaalle annettavaan lahjapakettiin. Nih. Tässä asiassa minä olen auttamassa Sinua!
Rianne S Heart Vibe on elegantti ja seksikäs lahja naiselle, joka arvostaa tyyliä.
Rianne S Heart Vibe on naisten oma suosikki. Herkkä ja rakkaudellinen lahja kätkee sisäänsä tehokkaan vibraattorin.

Eroottinen joululahja vaimolle tai tyttöystävälle

Mikä sitten olisi sovelias eroottinen joululahja, josta selviää voittajana? Onnekkaita ovat he, jotka tuntevat oman kumppaninsa niin hyvin, että voivat itsevarmasti pistää pakettiin juuri tietyn hieromasauvan tai vaikkapa bondage-välineitä. Useimmiten kuitenkin lahjan valintaan kaivataan hieman ammattilaisenkin apua ja kenties sitä kuuluisaa naisnäkökulmaa. Tässäpä Sinulle siis sitä! Luonnollisesti moni muukin lahja voi olla erinomainen juuri Sinun kumppanillesi. Kun haluat helliä naista, tarjoamillani ideoilla pääset varmasti ainakin vauhtiin.

Seksiväline ei suinkaan ole mauton lahja, vaan erittäin suositeltava hankinta, mikäli tiedät, että nainen suhtautuu yleisesti ottaen seksileluihin positiivisesti. Olen valinnut vuoden 2019 parhaat lahjaideat, joiden avulla saat omat joululahjaostoksesi edistymään.

Tässä omat suosikkini joululahjaksi ihanalle vaimolle tai rakkaalle tyttöystävälle:

  • Teatiamo Arctic Dildo: suomalainen, koivusta valmistettu design-dildo on upea ilmestys, joka hehkuu syvissä sävyissä. Arctic Dildo on ilo niin silmälle kuin jalkovälillekin.
  • Rianne S Heart Vibe: Suloinen ja pieni, mutta kappas miten tehokas vibraattori taitaa olla hienovaraisin tapa lahjoa naista erotiikalla. Tyylikäs sydämenmuotoinen kiihotin ei näytä seksivälineeltä, vaan pikemminkin korulta. Ja sehän sopii jouluun se.
  • ZALO Momoko G-pistevibraattori: Romanttinen lelu vielä romanttisemmassa paketissa! 24 karaatin kultaa, upea viktoriaaninen lahjapakkaus sekä tehokas sauva, jolla orgasmit tulevat yhä useammin. Olisipa joulu useammin. No toisaalta sitten on ystävänpäivä…ja synttärit…ja vuosipäivä…ja sitten on taas joulu.
  • ZALO Baby Heart Massager: Tämäkin värisevä kiihotin on sydämen muotoon valettu ja lisäksi hempeän vaaleanpunainen. Aidolla kullalla koristeltu seksilelu sopii elämäsi eliittinaiselle! Tässä lahjassa ei ole tehty kompromisseja, vaan panostettu naiseen.
  • Bijoux Horoscope Pleasure Box: Pitääkö nainen arvossa horoskooppiaan ja yhteyttä universumiin? Lahjapaketti sisältää henkilökohtaisen kaulakorun, orgasmivoiteen ja värisevän kiihottimen persoonallisessa boksissa. Sinun tarvitsee tietää vain naisen horoskooppi ja saat hänelle personoidun eroottisen joululahjan. Tällä lahjalla erotut eduksesi!
ZALO Momoko on G-pistevibraattori, jota kelpaa esitellä!
ZALO Momoko -hieromasauva on sekä laadukas, tehokas että kaunis. Kantaosa on arvokasta 24 karaatin kultaa!

Yksi hyväksi havaitsemani vinkki on valita seksilelu, joka on ulkonäöltään erityisen kaunis. Joululahjassa nimittäin estetiikka nousee erityiseen arvoon. Ulkonäkö ja jopa tuotteen pakkaus ovat paljon merkityksellisempiä jouluna kuin muulloin huvikseen hankituissa yhteisen nautinnon seksivälineissä. Valmiiksi upea lahjarasia myös säästää vaivannäköä, sillä kaikki on tehty puolestasi.

Kaikki tähän artikkeliin valitsemani lahjaideat ovat paitsi itsessään erityisen kauniita, myös ihanissa pakkauksissa, joita ei sen kummemmin tarvitse kääriä lahjapaperiin. Olepa hyvä!

Suomalaista designia suoraan Korvatunturilta: Teatiamo Arctic Dildo

Herkän kauniissa ja luksustunnelmaa luovissa paketeissa saa niin elegantteja klitoriskiihottimia kuin tehokkaita hieromasauvojakin. Yksi erityinen kunniahuuto täytyy antaa kotimaiselle Teatiamon puusta valmistetulle Arctic Dildolle, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista muotoiluhistoriaa. Moni muistaa Mr Rosewood-dildon ja sitä seuranneet pyökistä ja muista puumateriaaleista valmistetut hieromasauvat pakattuina näyttäviin puisiin pakkauksiin, joissa on saranalla varustettu kansi.

Nyt Teatiamo on kääntänyt uuden lehden ja sauvoissa on värejä, jotka saavat muotoilun todella esiin. Koivusta valmistettu puudildo ei voi olla ilahduttamatta saajaansa! Puinen laatikko tosin on jätetty uusista Arctic Dildoista pois ja tilalla on moderni, valkoinen laatikko, jossa dildo lepää näyttävästi tummalla alustalla. Haluat takuulla nähdä naisen ilmeen, kun hän avaa tämän lahjan!

Teatiamo Arctic Dildo on kotimaista käsityötä suoraan Rovaniemeltä.
Suomalainen design sopii myös seksileluun! Näyttävä Teatiamo Arctic Dildo valmistetaan luonnollisesti koivusta Rovaniemellä – ihan Korvatunturin naapurissa. Hyvää joulua!

Jos vaimosi rakastaa kotimaista tai ylipäätään skandinaavista designia ja luonnonmateriaaleja, Arctic Dildo on taattu menestys! Se on näyttävä esine, joka tunnetaan maailmallakin, ja se tulee takuulla päätymään joko makuuhuoneeseen tai kunniapaikalle muiden design-helmien rinnalle olohuoneeseen. Arctic Dildo valmistetaan muuten Rovaniemellä Suomessa alusta loppuun, joten se tuo henkilökohtaisen jouluisen tervehdyksen aivan Korvatunturin kupeesta! Ihanaa!

Teatiamo Arctic Dildoon pääset tutustumaan tästä >>

Sydämellinen joululahja, joka saa myös klitoriksen sykkimään: Rianne S Heart Vibe

Rianne S on naisten keskuudessa erittäin suosittu brändi. Rianne S -seksivälineet ovat korkealaatuisia, mutta niiden hintataso on pysynyt koko ajan hyvin maltillisena. Ihanat värit ja naisellinen muotoilu houkuttelevat naisia näiden tehokkaiden seksilelujen luo.

Heart Vibe on aivan erityinen ja täydellisesti omalle rakkaalle lahjaksi sopiva eroottinen yllätys, sillä se saapuu valmiiksi kauniissa lahjapaketissa. Sydämenmuotoinen vibraattori on elegantti valinta ja tyylikäs tapa tuoda erotiikkaa elämään.

Heart Vibe on pieni, mutta siinä on voimaa – olen testannut! Se sopii niin naisen omaan, yksityiseen nautiskeluun kuin yhteiseen kivaan. Valinnan vaikeus voi tulla ainoastaan värin kanssa: pitääkö naisesi enemmän violetista vai pinkistä paketista?

Rianne S Heart Vibeen pääset tutustumaan tästä >>

ZALO Momoko ja Baby Heart – täydellinen joulu sisältää aidon kullan kimallusta

Romantiikan ystävä ihastuu päätäpahkaa ZALO-sarjan korkealaatuisiin naisten seksileluihin. Sarjassa on useita erilaisia hieromasauvoja, kuten tässä artikkelissa esiintyvä Momoko, sekä ihastuttava ja herkkä Baby Heart Massager, jotka on pakattu yksityiskohtaisiin viktoriaanisiin laatikoihin. Värimaailma ja kuvioinnit vievät suoraan Marie Antoinetten aikaan ja päästävät herkän tyttömäisyyden valloilleen.

Sen lisäksi, että ZALO pelastaa lahjan hankkijan paketointiyrityksiltä, on jokaisen kiihottimen kantaosa tottakai valmistettu oikeasta 24 karaatin kullasta! Haluaisinpa tavata sen naisen, joka voi tällaisen lahjan edessä väittää, ettei häntä ole yritetty helliä ja hemmotella…

ZALO Baby Heart Massager on täydellinen joululahja elämäsi naiselle!
ZALO Baby Heart Massager on hempeän herkkä ja koristeltu 24 karaatin kullalla. Orgasmeja ja kultaa – mitä muuta nainen voisi jouluksi toivoa?

ZALO Momoko hieromasauvaan pääset tutustumaan tästä >>

ZALO Baby Heart Massageriin pääset tutustumaan tästä >>

Universumin värähtelevä lahja naiselle: Bijoux Horoscope Pleasure Box

Naiselle, joka ylläpitää yhteyttään maailmankaikkeuteen! Henkilökohtainen joululahja naiselle, joka ymmärtää horoskooppien ja astrologian päälle. On mahtava idea antaa joululahjaksi näin henkilökohtainen paketti.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää muuta kuin lahjansaajan horoskooppi. Sen perusteella toimitetaan tyylikäs kolmion muotoinen pakkaus horoskooppimerkkiä vastaavalla korukivellä sekä horoskoopille kuuluvaa elementtiä (tuli, vesi, maa tai ilma) vastaava orgasmivoide. Varsinainen seksiväline Bijoux-paketissa on kätevän kokoinen sormivibraattori, jossa on useita asetusvaihtoehtoja.

Bijoux Horoscope Pleasure Box on henkilökohtainen joululahja naiselle.
Bijoux Horoscope Pleasure Box tarjoaa naiselle jotain ainutlaatuista joululahjaksi! Juuri hänelle valittu koru, orgasmivoide ja vibraattori kauniissa paketissa.

En osaa itse sanoa brändistä tai vibran voimakkuudesta sen enempää, sillä en ole ikäväkseni päässyt tätä kyseistä tuotemerkkiä koskaan testaamaan. Idea ja pakkaus ovat kuitenkin niin persoonallisia, että uskon naisen todella innostuvan tästä lahjasta jouluna! On hieno yksityiskohta, että paketti on huipputyylikäs kolmio, jossa on kultainen painatus. Vinkki: lisää pakkauksen ympärille yksinkertainen, leveä lahjanauha, joka saa lahjapaketin näyttämään elegantilta ja todella erityiseltä – aivan kuten nainenkin on.

Bijoux Horoscope Pleasure Boxiin pääset tutustumaan tästä >>

Näillä vinkeillä toivotan hyvää lahjanmetsästystä ja, jos ei nyt ihan stressitöntä, niin ainakin vähemmän stressaavaa joulunodotusta!

Rate this post

You may also like