Eroottinen joulukalenteri 2020 – aikuisten tuhma salaisuus

Naughty & Nice eroottinen joulukalenteri 2020
Laadun ystäville Naughty & Nice on eroottisten joulukalentereiden napakymppi!

VUODEN 2020 TUHMAT JOULUKALENTERIT OVAT OLLEET SUOSITUMPIA KUIN KOSKAAN – MONI EROOTTINEN JOULUKALENTERI ON LOPPUUNMYYTY. KATSO TÄSTÄ SAATAVILLA OLEVAT AIKUISTEN JOULUKALENTERIT:

Niin Sinful, Kaalimato kuin moni muu on myynyt tänä vuonna tuhmien aikuisten joulukalenterit kokonaan loppuun varastosta. Harmillista heille, jotka vielä haluaisivat ostaa omansa! Viime hetken shoppailijalle on kuitenkin vielä jotain saatavilla: Kaalimadosta löydät yhä vaihtoehtoja eroottisista kalentereista, jotka viihdyttävät tuhmien tehtävien muodossa.

Eroottinen joulukalenteri alkaa olla jo käsite! Aikuisille tarkoitettu seksijoulukalenteri on tullut suomalaisille tutuksi viime vuosina, kun erityisesti Sinful on saanut ansaittuja kehuja ja mainetta joulukalentereistaan.

Haastava vuosi 2020 – eroottinen kalenteri tuo valoa loppuvuoteen

Vuosi 2020 on ollut aikamoinen meille kaikille – tuskin juuri kukaan meistä on elänyt sellaista vuotta kuin suunnitteli, ja joka tapauksessa kuluneessa vuodessa on ollut pureskeltavaa itse kullekin. Kalenterivuotta on kuitenkin vielä jäljellä ja loppuvuosi vaikuttaa päivän lyhenemisestä huolimatta alkuvuotta valoisammalta!

Monelle tämä vuosi on tuonut mukanaan yksinäisyyden tunteita, myös parisuhteessa ollessa: stressi ja huolet vaikuttavat merkittävästi parisuhteen hyvinvointiin ja toden totta erotiikkaan. Perheelliset aikuiset tietävät myös, kuinka harrastustoiminnan katkeaminen, sosiaalisen kanssakäymisen väheneminen ja vaikkapa etäkoulu ovat vaatineet syvään hengittämistä ja joustavuutta kaikilta osapuolilta.

Ei kannata potea syyllisyyttä seksielämän muutoksista olosuhteiden muuttuessa. Se on täysin normaalia. Mutta olisiko nyt aika palkita itseään ja kiittää omaa kumppaniaan erikoisen vuoden haasteista selviytymisestä? Eroottinen joulukalenteri on täysillä parisuhdetta ja seksuaalisuutta vaaliva ilo, joka virkistää ja ilahduttaa koko joulukuun.

Mainitsin jo kuuluisan Sinful-joulukalenterin, josta on ihan oma artikkelinsa, mutta sehän ei suinkaan ole ainoa tuhma joulukalenteri verkkokauppojen valikoimissa! Niin eroottisen joulukalenterin ulkonäössä, sisällössä kuin hintaluokassa on eroja. Edullisimmillaan tuhman joulukalenterin saa parillakympillä, kun taas luksusversioon voi panostaa parisataa euroa.

Panosta tai pihistä – tuhmat joulukalenterit on luotu virittämään tunnelmaa

All I Want for X-MAS on tuhma joulukalenteri aikuisille
Ei leluja, vaan eroottisia tehtäviä! All I Want for Christmas 2020 sisältää jokaiselle päivälle tuhmaa tekemistä.

Pihistä: edullinen tuhma joulukalenteri vuodelle 2020 on All I Want for X-MAS, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu tehtävä. Tässä eroottisessa joulukalenterissa ei siis mässäillä leluilla, suristimilla ja pitsipöksyillä, vaan annetaan ideoita yhteiseen tekemiseen. Tehtävät ovat tottakai eroottisia, kuten ”Koristele kumppanisi kermavaahdolla mahdollisimman luovasti ja nauti ’ateria’ sen jälkeen kumppanisi iholta”.

Ehkä nautitte viime vuonna välinekalenterista eikä lisäleluille ole niinkään tarvetta. Onhan toki totta, että jos sormivibraattori löytyy sekä his että her -toilettilaukusta, ei uusi samanmoinen, vaikkakin eri värisenä, välttämättä innosta ihan valtavasti. Uusia ideoita sen sijaan ei voi olla liikaa! Kekseliäs tekemiseen keskittyvä joulukalenteri sopii erityisesti pariskunnalle, jolla on materiaa kylliksi sekä niille, joita erilaiset seksilelut eivät jaksa kiinnostaa.

Make love it's Christmas 2020 on laadukas eroottinen joulukalenteri aikuisille
Sylin täydeltä paketteja jo ennen joulua! Make love, it’s Christmas on luksusta pullollaan oleva eroottinen joulukalenteri parisuhteen piristykseksi.

Panosta: tyylikkäästi toteutettu Naughty & Nice -seksilelujoulukalenteri on täpösen täynnä tavaraa! Hoksasin nopeasti, että myös viime vuonna tämä yksilö oli suosikkini kaikista kalenteri-vaihtoehdoista. Jotain taikaa tässä on… Vuoden 2020 versio on vielä entistä kauniimpi ja sisältää niin meheviä tuotteita, etten voi kuin aplodeerata!

Jos olet tänä vuonna satsaamassa eroottiseen joulukalenteriin, olet takuulla kiinnostunut siitä mitä rahalla saa. Naughty & Nice -kalenterissa on laadukkaita tuotteita noin 500 €:n edestä, mutta itse joulukalenterin saa vain 159 €:lla. Hyvä diili. Kalenterin hinta on huomattavan edullinen, kun miettii mitä kaikkea sen mukana saa.

Hyvä tietää: jos et halua yllättyä vaan tietää mitä ostat, Naughty & Nice -joulukalenterin kohdalla voit halutessasi katsoa etukäteen mitä kaikkea ihanaa kalenterista löytyy – et siis osta joulusikaa säkissä! Koko kalenterin sisältö on esitelty tuotekuvissa, joista voit yhdellä silmäyksellä lukea kaikki 24 tuotetta, joita joulukuulle on luvassa. Toimikoon tämä siis myöskin varoituksena niille, jotka ehdottomasti eivät halua tietää, mitä luukkujen takaa paljastuu!

Valitse vuoden 2020 erotiikka-joulukalenteri näistä vaihtoehdoista:

  • Naughty & Nice: *LOPPUUNMYYTY* upean näköinen tuhma joulukalenteri on esteetikon unelma myös sisältönsä puolesta! Tänäkin vuonna tämä on oma suosikkini kaikista julkaissuista seksilelukalentereista. Ai miksikö? No katsokaa nyt sitä! Kauniit tuotteet kauniissa paketissa.
  • Sinful Classic, Deluxe sekä Advent -joulukalenterit : *LOPPUUNMYYTY* klassikon aseman saavuttaneet Sinfulin tuhmat kalenterit sopivat monelle. Jokin Sinfulin vaihtoehdoista on oikea valinta, jos musta värimaailma, monipuolinen sisältö ja bondage-henkisyys ovat lähellä sydäntäsi.
  • All I Want for X-MAS: jos seksilelutarpeesi on jo tyydytetty, kaipaat ehkä mielikuvitusta etkä lisää tavaraa. Tämä hauska joulukalenteri tuo lisää läheisyyttä välillenne.
  • Make love, it’s Christmas: *LOPPUUNMYYTY* laadukas eroottinen adventtikalenteri, joka on täynnä tuotteita muun muassa Womanizer, Pjur sekä Bad Kitty -brändeiltä. Kun haluatte kartuttaa kodin seksivälinevalikoimaa, tässä on varteenotettava vaihtoehto vuoden 2020 joulukalenteriksi.

Muista antaa parisuhteelle aikaa

Muista antaa itsellesi ja parisuhteellesi aikaa. Hyvin usein laitamme aikaa ja rahaa kaikkialle muualle kuin itseemme ja kaikkein tärkeimpään ihmissuhteeseemme – vaikka juuri se olisi tärkeää. Eroottiset joulukalenterit ovat sitä paitsi jaettava ilo, joten itselleen voi tarvittaessa ainakin kertoa, että kumppania ja tämän parastahan tässä vain ajatellaan.

Vuoden kulkiessa kohti yhä lyhyempää päivää ja usein matalampaa lämpötilaa (ja monilla myös mielialaa), on olennaista huolehtia itsestään ja kumppanistaan. Läheisyys, koskettaminen ja uusien asioiden kokeilu auttavat todistetusti jaksamaan vaativaakin arkea paremmin. Yhteinen aika, erotiikan vaaliminen sekä hyvinvoiva seksuaalisuus antavat runsaasti voimavaroja kaikille elämänalueille!

5/5 - (1 vote)

You may also like