Sinful joulukalenteri 2022 – 6 x joulun taikaa

Lokakuu etenee, joulu lähenee! Muutama lehti on Etelä-Suomessakin ehtinyt pudota maahan, joten onko aikaa parempaa kuin asettautua tutkimaan juuri ilmestyneitä Sinful-joulukalentereita? Tänä vuonna onkin syytä istua kunnolla analysoimaan, sillä uusia aikuisten joulukalentereita on julkaistu Sinfulin verkkokauppaan jopa kuusi (6) erilaista. Vou! Pohjoismaisten hyvinvointivaltioiden runsaudenpula-aika se tässä tervehtii heipat vaan itse kullekin säädylle.

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-premium-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Osta Sinful joulukalenteri täältä[/button]

Kipaisen läpi pari olennaista nippelifaktaa vielä ennen kuin syvennymme vuoden 2022 Sinful-joulukalentereihin. Tietyt detaljit kun ovat tärkeitä eri yksilöille. Ilokseni voin kertoa, että kaikki Sinfulin joulukalenterit ovat lateksittomia, joten ne sopivat mainiosti myös henkilöille, joilla on lateksiallergia.

Toiseksi, vaikka jok’ikinen joulukalenteri tällä listalla ei suostu ryhtymään vegaaniksi, uudesta kalenterivalikoimasta täysvegaanisia ovat neljän luukun ihmeet eli Four Weeks of Playful Christmas -kalenterit sekä miehille suunnattu 12 Days of Christmas Adventures For Men -kalenteri. Että näin.

Kun tilaat aikuisten joulukalenterin Sinfulilta, voit olla varma, että toimitus on huomiota herättämätön, joten pakettia noutaessa ei tarvitse nolostella. Ei siinä toisaalta Posti-Patelle pröystäilemäänkään pääse, joten tämäkin lienee niitä fifty-sixty-tilanteita. Plussaa on ehdottomasti kuitenkin se, että kaikkiin yli 59 €:n tilauksiin saat myös ilmaisen toimituksen.

Kalenterin saamasta huomiosta puheen ollen, missä te muut säilytätte eroottista joulukalenteria? Lapsiperheissä, kuten meillä, ei oikein voinut aikanaan jättää seksijoulukalenteria yhteiseen tilaan, vaikka se niin tunnelmalliselta siinä pianon päällä olisi näyttänytkin. Todellisuudessa aikuisten oma adventtikalenteri päätyi helposti esimerkiksi vaatekaappiin hyllyn päälle, jossa se oli piilossa uteliaiden lasten näpeiltä ja nappisilmiltä. Vanhempien oma talvinen Narnia kutsui seikkailuun siellä Ikean taka-Paxissa.

Tuhma Sinful joulukalenteri 2022 – Original on jo klassikko

Joulun klassikko eli Sinful Original joulukalenteri sisältää 24 bestseller-tuotetta, jotka sopivat erityisesti pariskunnille. Tämä eroottinen joulukalenteri on koottu harkiten niin, että 24 luukun takaa löytyy sekä naiselle että miehelle sopivia tuotteita monipuoliseen käyttöön ja yhteiseen nautintoon.

On ihan hämmästyttävää, miten Sinful on onnistunut tekemään mustasta, nimeään kantavasta aikuisten joulukalenterista niin ikonisen, että se myydään joka vuosi yhä nopeammin loppuun ja hitaimmat jäävät nuolemaan näppejään. Se kertoo jotain onnistuneesta suunnittelusta.

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Lue lisää Sinful joulukalentereista 2022 [/button]

Helppo tapa aloittaa seksileluihin tutustuminen

Sinful original joulukalenteri 2022
Klassikon asemaan noussut Sinful Original on varma valinta virittämään tunnelmaa. Original on loistava valinta aloittelijalle tai pariskunnalle jonka budjetti on energiansäästötalkoissa tiukempi.

Original on eroottinen joulukalenteri, joka sopii parhaiten pareille, jotka tutustuvat seksileluihin ja joilla ei ehkä ole vielä paljon kokemusta välineistä. Sinfulin kalenterin sisältö on harkittu kokonaisuus, jonka eri osat sopivat saumattomasti yhteen. Esimerkiksi kevyen bondagen eli sidontaleikkien kokeilu on helppo aloittaa tällä paketilla.

Aikuisten joulukalenteri on paitsi hauska ja kepeä myös matalan kynnyksen keino lähteä kokeilemaan uusia juttuja. Se sopii leikkisyytensä ja virtaviivaisen estetiikkansa ansiosta lähes kenelle tahansa (pari/monisuhteen) ikään ja mieltymyksiin katsomatta.

Sinful Original -kalenterissa on paljon edellisiltä vuosilta tuttuja suosikkeja sekä muutama päivitetty versio suosituista tuotteista. Jokunen upouusikin yllätys luukuista löytyy. Sanoisin kuitenkin, että jos olet aiempina vuosina jo kokeillut Sinful Original -kalenteria, kannattaa tänä vuonna kokeilla jotakin toista versiota. Muutoin saattaa käydä niin, että lelulaatikkoon päätyy enemmän tai vähemmän kaksoiskappaleita, tai voi tulla pieniä pettymyksiä luukun avatessa.

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-original-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Tilaa Sinful Original joulukalenteri täältä[/button]

Entä jos olemme nauttineet Original-kalenterista jo viime vuonna?

Original on noviisin nappivalinta, jonka myötä on helppo tutustua Sinfulin maailmaan kauniiden, sulavalinjaisten seksivälineiden avulla. Klassikon jo kokeneille suosittelen joko Premium-versiota tai reipasta hyppäystä vuoden 2022 uutuuksien pariin, joissa koko prosessi on ajateltu uusiksi ja luukkuja saa availla reilusti jouluaaton jälkeenkin. Tykkään itse virkistävästä ideasta, että saan avata luukun, josta syliini kaatuu koko joukko samaan teemaan sopivia ihanuuksia, kuten Four Weeks of Playful Christmas -kalenterit tekevät.

Sinful Original joulukalenteri:

 • Yhteensä 350 € arvosta tuotteita
 • Inspiraatiovihko mukana
 • 13 seksilelua, 5 eroottista tarviketta, 6 matalan kynnyksen bondage-tuotetta
 • Värimaailma musta/hopea
 • Hinta 99€ – rajoitettu erä!

Sinful Premium – astetta laadukkaampi aikuisten joulukalenteri

Premium on nimensä mukaisesti prameampi luksusversio Sinfulin jo perinteeksi muodostuneesta joulukalenterista. Premium on aikuisten joulukalenteri, joka sopii etenkin parille, joka arvostaa korkeaa laatua ja haluaa panostaa mieluummin kuin pihistää. Perusversiosta poiketen Premiumin ulkoasu ja tuotteet ovat myös värimaailmaltaan korkeaan tasoon viittaavat – se kun siirtyy mustan ja hopean yhdistelmästä mustan ja arvokkuutta ilmentävän kullan sävyihin.

Jos eroottisen joulukalenterin hinta ei ole merkittävin tekijä päätöksenteolle, valinta hopean ja kullan välillä saattaa merkitä tässä enemmän. Joillekin värin perusteella valitseminen tuntuu hullunkuriselta, mutta itseä miellyttävillä väreillä on itse asiassa ihan tutkitusti paljon merkitystä: kylmä tai lämmin sävy, tuttu tai vieraalta tuntuva väri vaikuttaa kykyymme rentoutua, luottamuksen tunteeseen tilanteessa ja jopa siihen, miltä esine tuntuu koskettaa.

Yhdelle nämä tekijät ovat tärkeämpiä kuin toiselle, mutta en voi omaan makuuni liikaa painottaa, kuinka näitä yksilöllisiä eroja on hyvä kunnioittaa. Luota siihen, mistä innostut! Sillä pääsee jo pitkälle ja todennäköisimmin oikeaan valintaan juuri oman parisuhteen kohdalla.

Sinful Premium 2022 sisältää lukuisia kokonaan uusia tuotteita. Sisältö on siis erilainen kuin aiempina vuosina. Mukana on toki myös muutama päivitetty versio edellisvuosien suosikeista, joskaan Sinful ei paljasta mitä nämä tuotteet ovat. Tämä aikuiseen hupiin suunniteltu adventtikalenteri soveltuu valmistajan mukaan parhaiten jo hieman kokeneemmille pariskunnille, joille seksivälineiden käyttö ei ole aivan vierasta. Toisaalta omien kokemusteni perusteella

Sinful Premium eroottinen joulukalenteri 2022
Luksusta huokuva Sinful Premium värittää kaamoksen kultaiseksi upeilla tuotteilla ja jännittävillä ideoilla. Premium on loistovalinta kokeneelle parille, joka haluaa löytää uusia ideoita.

uskallan sanoa, että Premium sopii aivan hyvin aloittelijalle, jos vain omaa kiinnostusta ja intoa sukeltaa seksilelujen maailmaan löytyy. Kun luksus tuntuu ihanalta, poimi ostoskoriin 24 luukun klassinen Premium aikuisten joulukalenteri.

Sinful Premium aikuisten joulukalenteri:

 • Yhteensä 590 € arvosta tuotteita
 • Mukana inspiraatiovihko
 • 14 seksilelua, 4 eroottista tarviketta, 6 hellää bondage-tuotetta
 • Värimaailma musta/kulta
 • Hinta 169 € – rajoitettu erä!

[button color=”pink” size=”medium” link=”/sinful-premium-joulukalenteri-2022″ target=”blank” ]Osta Sinful Premium joulukalenteri[/button]

Miesten ja naisten ikioma eroottinen joulukalenteri: 12 Days of Christmas Adventures

Tänä vuonna Sinful on panostanut myös sinkkuihin. Kiitos allekirjoittaneen nykystatuksen puolesta kaikille, jotka ovat antaneet Sinfulille asiakaspalautetta ja saaneet tämän joulun ihmeen aikaan! Kaksi upouutta tuhmaa joulukalenteria on kohdennettu suoraan vain naisille ja vain miehille.

Kahdentoista päivän eroottinen joulukalenteri, 12 Days of Christmas Adventures, on näppärä tuoteidea, joka on lainattu jenkeistä. Itse ajatus on kristillistä perinnettä: ’joulun kaksitoista päivää’ alkaa joulukuun 25. päivästä ja jatkuu aina tammikuun 6. päivään asti. Tätä edeltävä aika eli adventti kulkee neljä viikkoa ennen joulua eli joulukuun ajan. Siksi sitä suomalaisille tutuinta joulukalenteria kutsutaan adventtikalenteriksi, ja 12 päivän versiolla voi ihanasti pitkittää nautintoa.

Onhan se vähän ihme, ettei tähän mennessä Suomessa olla juuri tartuttu mahdollisuuteen todella nautiskella joulunajasta jatkamalla eri teemoilla juhlimista ja pienten lahjojen antamista aattoa pidemmälle. Joulun ja loppiaisen välinen aika kun on usein, no, aika synkeää. Monessa taloudessa joulukuusi viedään pihalle vasta loppiaisena, mikä merkitsee joulunajan varsinaista, melko virallista päättymistä. Eikös siihen asti voisi ihan luvan kanssa ottaa kaikki ilo irti ja kesyttää kaamos tuomalla iloa elämään!

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.lindaleikkii.com/sinful-12-days-of-christmas-for-women” target=”blank” ]Osta 12 Days of Christmas Adventures joulukalenteri[/button]

Hänelle, hänelle ja hänelle – Sinful huomioi moninaisuuden aiempaa paremmin

Nyt kun kuitenkin kysytte sitä Muut-kategoriaa miesten ja naisten omien tuotteiden lisäksi, niin sillähän sitten mennään tuonne 24 luukun puolelle, jossa luukkujen takaa löytyy jotain jokaiselle. Kekseliäät 12 Days of Christmas -kalenterit on suunniteltu valikoiden huolellisesti koko kalenteri täyteen joko vulvallisen tai peniksellisen henkilön, parin tai porukan eroottiseen nautintoon sopivia tuotteita. Suomeksi sanottuna: tämä eroottinen joulukalenteri sopii sinkkujen lisäksi nimenomaan naisparille tai miesparille.

Jotta norminmukaisuus ei täysin unohtuisi, on naisten kalenteri totta tosiaan hempeän vaaleanpunainen – tai oikeammin ihastuttavan pinkki, joka itse asiassa näyttää ihan tolkuttoman herkulliselta promokuvien perusteella. Tätä pinkkiyttä korostaa kauniisti hopean väri. Miesten kalenterissa taas on pitäydytty suosituiksi havaituissa sinisen ja mustan sävyissä. Tuhman kalenterin kaikki 12 yllätystä on siis tarkoitettu ilahduttamaan juuri vastaanottajaa itseään tai jakamaan tuhmuudet yhdessä samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa. Eli nallekarkkeja ei tarvitse edes jakaa!

Sinful on toteuttanut mielestäni nämä kohdennetut kalenterit aika tyylikkäästi ja hyvällä maulla. Kimmokkeena miesten ja naisten omiin seksilelukalentereihin on ollut ennen kaikkea asiakaspalaute, jossa on toivottu samaa sukupuolta oleville pareille tai sinkuille sopivia joulunajan hemmottelutuotteita. On mahtavaa, että Sinful vastaa tähän kysyntään jouluna 2022.

12 Days of Christmas Adventures miehille
Miesten ikioma eroottinen joulukalenteri on nyt totta! Innovatiivinen 12 Days- joulukalenteri sisältää 12 eroottista tuotetta. Sopii niin sinkkumiehelle kuin miesparille!

Täytyy sanoa, että vaikka olen helposti skeptinen niin sanottujen tyttötuotteiden suhteen, 12 Days of Christmas Adventures for Women on minusta ihan supersöötti ja kaunis, enkä todellakaan pistä pahakseni jos sellaisen saan lahjaksi! Eikä tässä ole pink taxia mukana, vaan sekä miesten että naisten versio on hinnoiteltu samaan 79 € hintaan.

Sinful Early Bird -tarjous on voimassa vain hetken aikaa

Sinfulin kaikista kalentereista saa alennuksen kun olet ajoissa liikenteessä, joten nopeus on valttia. En yleensä suosittele seksiasioissa luottamaan nopeuteen muiden asioiden kustannuksella, mutta nyt voin tehdä poikkeuksen. Tiedän todeksi ensinnäkin, että edullisimmillaan tuhma joulukalenteri on hyvissä ajoin ennen joulukuuta. Toiseksi, pariskunnille suunnatut aikuisten joulukalenterit viedään käsistä joka vuosi.

Panosta parisuhteeseen ja seksuaaliseen hyvinvointiin tuomalla kaamoskauteen todellista lempeä ja lämpöä kätevässä paketissa. Muistutan vielä verkkaisemmille early birdeille, että aamukaste matosineen ei ikuisuutta kestä, joten kun tiedät millaisen piristyksen joulukuun pimeyteen haluat, kannattaa toimia heti.

Lahjaidea, jolla pitkität nautintoa

Jos ei vielä idea tärpännyt, niin tässäpä ehdotus: 12 Days of Christmas -joulukalenteri sopii erinomaisesti joululahjaksi, koska se on tarkoituskin korkata vasta 25.12. ja nautiskella sitten pari viikkoa eteenpäin. Tämä on siis loistava lahjaidea esimerkiksi omille sinkkukavereille. Voisin kuvitella antavani miesten version omalle kumppanille, jotta hän saa keksittyä omaan nautintoonsa. Olisi myös hauskaa nauttia yhdessä Sinfulin luksusjoulukalenterista aattoon saakka, ja sitten yllättyä iloisesti eroottisen juhlan jatkumisesta vielä tammikuulle, kun paketista paljastuu uusi kalenteri täynnä kauniita seksivälineitä!

Tiedän hyvin, että joulukuu ei ole kaikille syystä tai toisesta ihanteellisin aika ottaa tilaa seksuaalisuudelle. Syitä voivat olla esimerkiksi työkuviot tai joulunaluskiireet. Lomafiilistä ja pysähtymisen mahdollisuutta voi löytyä enemmän siellä joulun ja loppiaisen välillä, joten 12 Days -kalenterilla on paikkansa tällaisessakin tilanteessa. Aika kiva idea aloittaa ja ylittää uusivuosi antamalla tilaa tärkeälle osa-alueelle omassa elämässään.

12 Days of Christmas Adventures for Men:

 • 12 tuotetta 12 luukun takana: 10 seksivälinettä, 2 hellää bondage-tuotetta
 • Välineitä sooloiluun tai yhteiseen iloon, miehille ja miesparille
 • Vähän bondagea, myös väriseviä leluja
 • Yhteensä 200 € arvosta tuotteita
 • Mukana inspiraatiovihkonen
 • Värimaailma sininen/musta
 • 79 € – rajoitettu erä!

  Naiselle sopiva Sinful aikuisten joulukalenteri
  Herkullinen eroottinen joulukalenteri on suunniteltu vain naisille. Nauti yksin tai yhdessä kumppanin kanssa – 12 sensuellia välinettä naisen nautintoon.

12 Days of Christmas Adventures for Women:

 • 12 tuotetta 12 luukun takana: 8 seksilelua, 3 hellää bondage-tuotetta, 1 eroottinen tarvike
 • Nautintoa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, suunnattu naisille ja naispareille
 • Yhteensä 200 € arvosta tuotteita
 • Inspiraatiovihko mukana
 • Vähän bondagea, myös surinaa
 • Värimaailma pinkki/hopea
 • 79 € – rajoitettu erä!

Neljän luukun adventtikalenteri 2022: Four Weeks of Playful Christmas

Sinfulin vuoden 2022 innovaatio on mielestäni ehdottomasti Four Weeks of Playful Christmas! Kyseessä on eroottinen adventtikalenteri, jossa on vain neljä luukkua. Jokaisella luukulla on oma teema ja luukun takaa paljastuu iso kasa seksivälineitä ja tarvikkeita, joista etenkin pariskunta tai moniskunta nauttii varmasti.

Aikuisten adventtikalenteri soveltuu hienosti viikonloppuihin tai muuhun yhteiseen viikoittaiseen nautintohetkeen. On virkistävää, ettei joka päivä saada yhtä tuotetta, vaan kerralla tulee aimo kasa uutta ja hauskaa tutkittavaa, jolla leikkiä koko viikko. Ja toki vielä paljon pidempään, koska ihanuudet saa laittaa omaan lelulaatikkoon tulevia seikkailuja odottamaan.

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.lindaleikkii.com/sinful-four-weeks-playful-christmas-premium” target=”blank” ]Tilaa Four Weeks of Playful Christmas joulukalenteri[/button]

Neljän luukun taktiikka on erinomainen keksintö

Sinfulin erilaisia leluja on helppo ja hauska käyttää yhdessä toistensa kanssa ja luoda aivan omanlaisia leikkejä, joista kaikki osallistujat nauttivat. Jos syystä tai toisesta päivittäinen seksiluukun avaaminen aiheuttaa paineita, kiireen tuntua tai muuta tunnelmaa haittaavaa fiilistä, suosittelen ehdottomasti valitsemaan neljän luukun taktiikan!

Minusta tämä keksintö on Sinfulilta erinomainen veto. Asiaa hetken pohdittuani totean rehellisesti, että sunnuntaisessioihin sopiva tuhma adventtikalenteri voi tässä kohtaa olla itselleni kaikkein toimivin ratkaisu.

Neliovinen Sinful adventtikalenteri tulee kahtena versiona: Deluxe ja Premium. Deluxe on näistä kahdesta aloittelijaystävällisempi. Se soveltuu parhaiten pareille tai moniskunnille, jotka ovat ottamassa ensimmäisiä askeleitaan seksivälineiden maailmassa. Hintavampi Premium sen sijaan on suunniteltu heille, joille seksilelut ovat jo jokseenkin tuttuja ja jotka haluavat nauttia erinomaisesta laadusta ja ehkä hieman yllättävämmistäkin ideoista.

Four Weeks of Playful Christmas Deluxe:

 • Helposti lähestyttävä kokoelma aloittelijallekin sopivia välineitä ja ideoita
 • Jokaisella luukulla on oma innostava teema
 • Tuotteiden arvo yhteensä 380 €
 • Värimaailma ruusukulta/musta
 • 8 seksilelua, 4 bondage-tuotetta, 2 eroottista tarviketta
 • Deluxe 129 € – rajoitettu erä!

Four Weeks of Playful Christmas Premium:

 • Suositellaan kokeneemmille, yhteisiin leikkeihin heille joille seksivälineet ovat jo tuttuja
 • Neljä luukkua, neljä inspiroivaa teemaa
 • Tuotteiden arvo yhteensä 560 €
 • Värimaailma kulta/musta
 • 9 seksivälinettä, 4 bondage-tuotetta, 2 tarviketta eroottisiin leikkeihin
 • 239 € – rajoitettu erä!

  Sinful Four Weeks of Playful Christmas 2022
  Neljä luukkua täynnä seksileluja! Four Weeks of Playful Christmas on seksikäs runsauden sarvi, josta pariskunta ammentaa iloa koko joulukuun!

Mikä Sinful joulukalenteri on paras pariskunnalle?

Suosittelen (hetero)pariskunnille lämpimästi tänä vuonna Sinfulin Four Weeks of Christmas -kalentereita, joista voitte valita Premium tai Deluxe-version. Tämä kekseliäs eroottinen joulukalenteri sisältää neljä luukkua, joista jokaisella on oma teema. Yhden luukun takaa paljastuu koko joukko erilaisia seksileluja ja tarvikkeita yhteiseen hauskanpitoon. Kerran viikossa avattava Sinful joulukalenteri tuo takuulla vipinää viikonloppuihin!

Sopiiko seksijoulukalenteri sinkulle?

Kyllä! Sinful on tuonut jouluksi 2022 valikoimaan mahtavat 12 Days of Christmas Adventures -joulukalenterit. Näistä löytyy sekä naisten että miesten oma versio, eli kaikki 12 tuotetta on suunniteltu juuri sinun käyttöösi. Sinkkujen lisäksi tämä uutuus sopii täydellisesti samaa sukupuolta oleville pareille.

Lisävinkki: 12 Days -seksijoulukalenteri sopii joululahjaksi niin itselle kuin sinkkukaverille, sillä ’joulun 12 päivää’ alkaa virallisesti 25.12. ja luukkuja saa avata päivittäin aina tammikuun 6. päivään asti. Erotiikannälkäiselle tämä tarkoittaa tietenkin, että koko joulukuun voi ahmia Sinfulin 24 tai 4 luukun joulukalenteria, ja sen jälkeen jatkaa pervoja pitoja aina ensi vuoteen asti. Rakastan tällaista himon, nautinnon ja hekuman ilotulitusta! Lisää lämpöä ja lempeä kaameaan kaamokseen, kiitos!

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.lindaleikkii.com/sinful-12-days-of-christmas-for-women” target=”blank” ]Osta sinkulle sopiva Sinful kalenteri täältä[/button]

Mitä muuta tarvitaan tuhmasta joulukalenterista nauttimiseen?

Sinful joulukalenterin yllätysten käytöstä on paljon enemmän iloa, kun varaudut vesipohjaisella liukkarilla ja seksivälineiden puhdistusaineella. Virallinen seksilelujen puhdistusaine ei ole ihan pakollinen hankinta kun tutustuu leluihin, mutta suosittelen niitä niiden hellävaraisuuden vuoksi. Etenkin, jos panostat lelujen laatuun ja hintaluokka on korkeampi, on syytä poimia ostoskoriin myös laadukas puhdistustuote, ellei sellaista jo kotoa löydy.
Haluat varmasti pitää erityistä huolta uusista lempileluistasi etkä vahingossakaan vahingoittaa niiden pintaa esimerkiksi turhan hankaavilla pesuaineilla.

Sinfulin tuotteet on helppo pitää puhtaana, koska niiden materiaalit ovat turvallisia ja laatu hyvä. Siispä simppeli käytön jälkeinen pesu sopivalla pesutuotteella ja hyvä huuhtelu takaavat hyvän hygienian seksivälineillesi.

 

 

 

Continue Reading

Eroottinen joulukalenteri 2020 – aikuisten tuhma salaisuus

Naughty & Nice eroottinen joulukalenteri 2020
Laadun ystäville Naughty & Nice on eroottisten joulukalentereiden napakymppi!

VUODEN 2020 TUHMAT JOULUKALENTERIT OVAT OLLEET SUOSITUMPIA KUIN KOSKAAN – MONI EROOTTINEN JOULUKALENTERI ON LOPPUUNMYYTY. KATSO TÄSTÄ SAATAVILLA OLEVAT AIKUISTEN JOULUKALENTERIT:

Niin Sinful, Kaalimato kuin moni muu on myynyt tänä vuonna tuhmien aikuisten joulukalenterit kokonaan loppuun varastosta. Harmillista heille, jotka vielä haluaisivat ostaa omansa! Viime hetken shoppailijalle on kuitenkin vielä jotain saatavilla: Kaalimadosta löydät yhä vaihtoehtoja eroottisista kalentereista, jotka viihdyttävät tuhmien tehtävien muodossa.

Eroottinen joulukalenteri alkaa olla jo käsite! Aikuisille tarkoitettu seksijoulukalenteri on tullut suomalaisille tutuksi viime vuosina, kun erityisesti Sinful on saanut ansaittuja kehuja ja mainetta joulukalentereistaan.

Haastava vuosi 2020 – eroottinen kalenteri tuo valoa loppuvuoteen

Vuosi 2020 on ollut aikamoinen meille kaikille – tuskin juuri kukaan meistä on elänyt sellaista vuotta kuin suunnitteli, ja joka tapauksessa kuluneessa vuodessa on ollut pureskeltavaa itse kullekin. Kalenterivuotta on kuitenkin vielä jäljellä ja loppuvuosi vaikuttaa päivän lyhenemisestä huolimatta alkuvuotta valoisammalta!

Monelle tämä vuosi on tuonut mukanaan yksinäisyyden tunteita, myös parisuhteessa ollessa: stressi ja huolet vaikuttavat merkittävästi parisuhteen hyvinvointiin ja toden totta erotiikkaan. Perheelliset aikuiset tietävät myös, kuinka harrastustoiminnan katkeaminen, sosiaalisen kanssakäymisen väheneminen ja vaikkapa etäkoulu ovat vaatineet syvään hengittämistä ja joustavuutta kaikilta osapuolilta.

Ei kannata potea syyllisyyttä seksielämän muutoksista olosuhteiden muuttuessa. Se on täysin normaalia. Mutta olisiko nyt aika palkita itseään ja kiittää omaa kumppaniaan erikoisen vuoden haasteista selviytymisestä? Eroottinen joulukalenteri on täysillä parisuhdetta ja seksuaalisuutta vaaliva ilo, joka virkistää ja ilahduttaa koko joulukuun.

Mainitsin jo kuuluisan Sinful-joulukalenterin, josta on ihan oma artikkelinsa, mutta sehän ei suinkaan ole ainoa tuhma joulukalenteri verkkokauppojen valikoimissa! Niin eroottisen joulukalenterin ulkonäössä, sisällössä kuin hintaluokassa on eroja. Edullisimmillaan tuhman joulukalenterin saa parillakympillä, kun taas luksusversioon voi panostaa parisataa euroa.

Panosta tai pihistä – tuhmat joulukalenterit on luotu virittämään tunnelmaa

All I Want for X-MAS on tuhma joulukalenteri aikuisille
Ei leluja, vaan eroottisia tehtäviä! All I Want for Christmas 2020 sisältää jokaiselle päivälle tuhmaa tekemistä.

Pihistä: edullinen tuhma joulukalenteri vuodelle 2020 on All I Want for X-MAS, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu tehtävä. Tässä eroottisessa joulukalenterissa ei siis mässäillä leluilla, suristimilla ja pitsipöksyillä, vaan annetaan ideoita yhteiseen tekemiseen. Tehtävät ovat tottakai eroottisia, kuten ”Koristele kumppanisi kermavaahdolla mahdollisimman luovasti ja nauti ’ateria’ sen jälkeen kumppanisi iholta”.

Ehkä nautitte viime vuonna välinekalenterista eikä lisäleluille ole niinkään tarvetta. Onhan toki totta, että jos sormivibraattori löytyy sekä his että her -toilettilaukusta, ei uusi samanmoinen, vaikkakin eri värisenä, välttämättä innosta ihan valtavasti. Uusia ideoita sen sijaan ei voi olla liikaa! Kekseliäs tekemiseen keskittyvä joulukalenteri sopii erityisesti pariskunnalle, jolla on materiaa kylliksi sekä niille, joita erilaiset seksilelut eivät jaksa kiinnostaa.

Make love it's Christmas 2020 on laadukas eroottinen joulukalenteri aikuisille
Sylin täydeltä paketteja jo ennen joulua! Make love, it’s Christmas on luksusta pullollaan oleva eroottinen joulukalenteri parisuhteen piristykseksi.

Panosta: tyylikkäästi toteutettu Naughty & Nice -seksilelujoulukalenteri on täpösen täynnä tavaraa! Hoksasin nopeasti, että myös viime vuonna tämä yksilö oli suosikkini kaikista kalenteri-vaihtoehdoista. Jotain taikaa tässä on… Vuoden 2020 versio on vielä entistä kauniimpi ja sisältää niin meheviä tuotteita, etten voi kuin aplodeerata!

Jos olet tänä vuonna satsaamassa eroottiseen joulukalenteriin, olet takuulla kiinnostunut siitä mitä rahalla saa. Naughty & Nice -kalenterissa on laadukkaita tuotteita noin 500 €:n edestä, mutta itse joulukalenterin saa vain 159 €:lla. Hyvä diili. Kalenterin hinta on huomattavan edullinen, kun miettii mitä kaikkea sen mukana saa.

Hyvä tietää: jos et halua yllättyä vaan tietää mitä ostat, Naughty & Nice -joulukalenterin kohdalla voit halutessasi katsoa etukäteen mitä kaikkea ihanaa kalenterista löytyy – et siis osta joulusikaa säkissä! Koko kalenterin sisältö on esitelty tuotekuvissa, joista voit yhdellä silmäyksellä lukea kaikki 24 tuotetta, joita joulukuulle on luvassa. Toimikoon tämä siis myöskin varoituksena niille, jotka ehdottomasti eivät halua tietää, mitä luukkujen takaa paljastuu!

Valitse vuoden 2020 erotiikka-joulukalenteri näistä vaihtoehdoista:

 • Naughty & Nice: *LOPPUUNMYYTY* upean näköinen tuhma joulukalenteri on esteetikon unelma myös sisältönsä puolesta! Tänäkin vuonna tämä on oma suosikkini kaikista julkaissuista seksilelukalentereista. Ai miksikö? No katsokaa nyt sitä! Kauniit tuotteet kauniissa paketissa.
 • Sinful Classic, Deluxe sekä Advent -joulukalenterit : *LOPPUUNMYYTY* klassikon aseman saavuttaneet Sinfulin tuhmat kalenterit sopivat monelle. Jokin Sinfulin vaihtoehdoista on oikea valinta, jos musta värimaailma, monipuolinen sisältö ja bondage-henkisyys ovat lähellä sydäntäsi.
 • All I Want for X-MAS: jos seksilelutarpeesi on jo tyydytetty, kaipaat ehkä mielikuvitusta etkä lisää tavaraa. Tämä hauska joulukalenteri tuo lisää läheisyyttä välillenne.
 • Make love, it’s Christmas: *LOPPUUNMYYTY* laadukas eroottinen adventtikalenteri, joka on täynnä tuotteita muun muassa Womanizer, Pjur sekä Bad Kitty -brändeiltä. Kun haluatte kartuttaa kodin seksivälinevalikoimaa, tässä on varteenotettava vaihtoehto vuoden 2020 joulukalenteriksi.

Muista antaa parisuhteelle aikaa

Muista antaa itsellesi ja parisuhteellesi aikaa. Hyvin usein laitamme aikaa ja rahaa kaikkialle muualle kuin itseemme ja kaikkein tärkeimpään ihmissuhteeseemme – vaikka juuri se olisi tärkeää. Eroottiset joulukalenterit ovat sitä paitsi jaettava ilo, joten itselleen voi tarvittaessa ainakin kertoa, että kumppania ja tämän parastahan tässä vain ajatellaan.

Vuoden kulkiessa kohti yhä lyhyempää päivää ja usein matalampaa lämpötilaa (ja monilla myös mielialaa), on olennaista huolehtia itsestään ja kumppanistaan. Läheisyys, koskettaminen ja uusien asioiden kokeilu auttavat todistetusti jaksamaan vaativaakin arkea paremmin. Yhteinen aika, erotiikan vaaliminen sekä hyvinvoiva seksuaalisuus antavat runsaasti voimavaroja kaikille elämänalueille!

Continue Reading

Hierontaliukaste on sensuellin hieronnan salainen ase

Swede Fruity Love on loistava hierontaliukaste! Sen maku ja tuoksu ovat hämmästyttävän luonnollisia. Vinkki: kokeile tätä tuotetta antaessasi suuseksiä!

Kirjoitin aiemmin eroottisesta hieronnasta ja siinä tarvittavista hierontaöljyistä. Öljy ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto sensuelliin hierontahetkeen, vaan öljyn sijaan voit valita hierontaliukasteen. Nimi voi olla vieras, koska sitä ei kovin usein kuule käytettävän. Kyseessä on siis oikeastaan vesipohjainen liukuvoide, jonka erityinen koostumus tekee sen sopivaksi myös koko vartalon sensuelliin hierontaan. Se on joskus parempi valinta kuin vanha kunnon öljy, ja kerron miksi!

Hierontaliukaste tuo monipuolisuutta aistikkaaseen hierontaan

Hierontaliukaste on vesipohjainen intiimituote. Siksi sitä voi huoletta levittää limakalvoille ja käyttää yhdynnässä, kondomin kanssa sekä seksilelujen kanssa. Öljyssä on aina oma tuntunsa ja joskus minäkin haluan nimenomaan tuntea hierontaöljyn pehmeyden iholla. Öljy kun jättää jälkeensä pitkäksi aikaa omanlaistaan sileyttä iholle. Tämän sanottuani haluan kehua hierontaliukasteita, koska minulle aukesi niiden kanssa pari vuotta sitten aivan uusi maailma!

Olen löytänyt hierontaliukasteista useita hyviä puolia, joista selkeimmät ovat:

 1. Peseytyvyys: toisin kuin öljy, vesipohjainen hierontatuote lähtee tosi helposti pois iholta. Hotellireissulla ei ole edes välttämätöntä käydä suihkun kautta, jos tulee kiire, sillä liukaste ei tahraa vaatteita eikä jätä samaa paljastavaa öljymäistä tuoksua jälkeensä kuin varsinainen hierontaöljy.
 2. Monikäyttöisyys: ensin pitkä, ihana hieronta, jossa käydään läpi kaikki alueet, ja hups, halutaankin edetä sisätiloihin. Kun käytössä on öljy, sen pitää varoa kulkeutumasta limakalvoille. Tilanteen edetessä on haettava myös erikseen liukuvoide. Mutta hierontaliukasteen ansiosta yhdellä ja samalla tuotteella voi nautiskella täysin keskeytyksettä! Mitään ei tavallaan tarvitse varoa ja hieronnassa saa olla luova. Itse tykkään käydä välillä uppoutumassa suuseksiin ja palata sitten kehon hieromiseen. Voin kiusata ja kiihottaa hierottavaa seksikumppaniani tällä tavoin pitkän aikaa – se on kuulemma aivan ihanaa.
 3. Tuoksu: kuten sanottu, öljyissä on aina oma ominaistuoksunsa. Hierontaliukasteet ovat kevyempiä. Niissä on toki voimakkaitakin tuoksuvaihtoehtoja, mutta sellaista öljyn hajua niissä ei tietenkään ole, ja joillekin tämä on erityinen plussa. Välillä olen lopen kyllästynyt öljyyn ja siksi on hienoa, että sille on näin toimiva vaihtoehto!
 4. Stimuloivat ominaisuudet: moni hierontaliukaste sisältää lämmittävän vaikutuksen, joka tuntuu mahtavalta! Öljyissä luontainen lämmön tuntu on erilainen ja molemmissa efekteissä on puolensa. Hierontaliukasteet eivät siis missään nimessä ole tylsiä tai yksioikoisia, vaan niissä riittää tutkittavaa ja koettavaa.
 5. Suuseksin kuningastuote: Miksen sanonut tätä heti ensimmäisenä?! Olen todennut, että kaikkein parasta suuseksiä syntyy juuri hierontaliukasteen avulla. Kun annan suuseksiä miehelle, mikään ei voita hierontaliukastetta, jolla on lämmittävä vaikutus. Se on ihanaa itselleni, sillä koostumus on aivan huippu: maku, suutuntuma ja kosteus ovat tehty pidempikestoiseen nautinnon tuottamiseen. Tuotteen tarkoitushan on kestää kuivahtamatta pitkääkin hierontaa. Pitkä ja hartaasti suoritettu tantrinen suihinotto ja peniksen palvontasessio onnistuu täydellisesti! Vastaanottavalta osapuolelta olen saanut parhaat palautteet juuri silloin kun olen käyttänyt hierontaliukastetta. Kyse on varmasti sekä siitä, että se vaikuttaa omaan ”työskentelyyni”, myös siitä, miltä lämmittävä ja liukuva hierontatuote tuntuu peniksen varressa (ja muuallakin).

  Shunga hierontaliukasteet sisältävät klassisia tuoksuja, kuten vihreä tee, vanilja ja mansikkaviini.

Swede – aitoja makuja joka tilanteeseen

Henkilökohtainen suosikkini on aivan rehellisesti ja pohdintaa kaipaamatta Swede Fruity Love Massage -sarja. Swede on mielestäni muutoinkin hieno brändi ja olen käyttänyt sarjasta myös useita liukuvoiteita.

Ihastumiseni alkoi, kun pääsin töissä haistelemaan ja maistelemaan useita liukuvoiteita ja hierontaliukasteita. Olin ihmeissäni siitä, miten tämän merkin tuoksut ja maut voivat olla niin aitoja! Siitä alkoi matkani Sweden kanssa kokeillen aina uusia makuja – rakastuin nimittäin myös koostumukseen.

Makuuhuoneeni kaapissa seisoo nykyisin tyylikäs rivi Swedeä. Tuosta rivistä olen valinnut kulloiseenkin tilanteeseen tai reissuun juuri sen, mikä sillä hetkellä houkuttaa. Ja joo joo, eihän niitä purkkeja tarvitsisi olla niin kovin monta…mutta nautin niistä aidosti ja paljon! Joten se siitä himmailusta. I’m in love.

Klassinen Shunga tuo tyyliä ja erotiikkaa hierontaan

Myös Shunga tarjoaa nykyisin hierontaliukasteita. Eroottisen hieronnan mestarina tunnettu Shunga on sekin oikein hyvä valinta ensimmäiseksi hierontaliukasteeksi! Maut ja tuoksut ovat klassisia: löydät kauniista pakkauksista muun muassa eksoottisia hedelmiä, vadelmaa, mansikkaviiniä, vaniljaa sekä kookosta.

I Love You on riittoisa ja makeiden makujen hierontaliukaste!

Huomaan taas, että omat lempparini nousevat hintahaarukan kalliimmasta päästä. Hyvin edullisiakin vaihtoehtoja on, kuten I Love You -sarja. Tässä hierontaliukasteessa tuoksut ovat enimmäkseen makeita, joten makean ystävä voi testata niitä. Hierontaliukasteet ovat yleisesti hyvin riittoisia, joten nautit niistä pitkään. Niillä, kuten liukuvoiteella ja hierontaöljylläkin, saa ja kannattaa läträtä!

Hieronnassa enemmän on enemmän

Koska pääsääntöisesti tuotteita käytetään pikemminkin liian säästeliäästi kuin tuhlaillen, olen aina mielelläni toistamassa tätä: kun olet puristanut sen teelusikallisen tuotetta kämmenellesi tai suoraan kumppanin selälle, tee se vielä muutaman kerran uudestaan. Ja sitten vielä muutaman kerran.

En tiedä, kaikuuko meissä vielä pula-ajan säästeliäisyys vai muu kulttuurinen pihistelyn pakko, mutta liukastetta ja hierontatuotteita tavataan käyttää turhan vähän. Niitä voi ja saa ja oikeasti kannattaa käyttää ihan reilulla kädellä. Kokemus on aivan erilainen, jos liukastetta on juuri ja juuri viemässä kitkaa, kuin jos liukastetta on reilusti niin, että lämpö ja pehmeys valtaavat koko kehon! Anna palaa ja nauti!

Continue Reading

Aistikas eroottinen hieronta lisää läheisyyttä

Eroottinen hieronta rentouttaa ja voimistaa libidoa tehokkaasti.

Eroottinen hieronta on täydellinen tapa viettää aikaa rakkaan kanssa – tai tehdä lähtemätön vaikutus satunnaisempaankin seksikumppaniin. Hieronta voi tietenkin olla ‘vain’ hieronta, joten mikä tekee hieronnasta eroottisen?

Kaikkein tärkeintä on tietenkin tunnelma. Erotiikka on ennen kaikkea aistien leikkiä: kokemukseen ja ilmapiiriin vaikuttavat kosketus ja materiaalien tuntu ihoa vasten, ilmassa leijuvat tuoksut, valaistus, lämpötila, äänimaailma sekä silmänilo eli se miltä kaikki näyttää. Aika monta elementtiä, mutta älä anna sen pelästyttää! Tässä artikkelissa käydään läpi, miten saat helposti luotua puitteet unohtumattomalle eroottiselle hieronnalle.

Eroottisesti latautunut hieronta voi olla täydellinen kokemus sellaisenaan, mutta se toimii myös loistavana esileikkinä seksille. Sensuelli hieronta on yksi parhaita asioita, joita itse rakastan tehdä ja toki myös vastaanottaa! Se on kaunis tapa osoittaa, miten paljon toinen merkitsee ja myös tehokas keino saada (uusi) kumppani rentoutumaan, kun intiimiys ei vielä ole täysin varauksetonta.

Hieronta on toisen palvelemista ja hyvänä pitämistä. Tunnelman luominen herkulliseksi kaikille aisteille saa hermoston rentoutumaan, ymmärtämään olevansa turvassa ja luo tilan, jossa nautintoa on helppo tuntea.

LELO on luksusluokan hierontakynttilä, joka tuntuu ihanan lämpimältä iholla.
LELO hierontakynttilät ovat korkealaatuisia ja tuoksut tyylikkäitä. Sulanut hierontaöljy tuntuu ihanan lämpimältä iholla.

Eri aistit ovat tärkeitä eri yksilöille. Jollekin se miltä asiat näyttävät, tuo eniten nautintoa, jollekin taas ensisijaista on hajumaailman harmonia.

Jos tunnet kumppanisi erittäin hyvin, osaat varmasti panostaa etenkin hänen vaalimaansa osa-alueeseen. Kuitenkin omasta mielestäni parasta on huomioida ainakin jollain tavalla kaikki aistit. Onneksi eroottisessa hieronnassa tulee usein hoidettua monta osa-aluetta yhdellä tarvikkeella!

Sensuelli hieronta alkaa hierontaöljyn valinnalla

Aloitetaan alusta eli itse hieronnasta: hyvässä hieronnassa käytetään aina hierontaöljyä (tai hierontavoidetta). Öljy vähentää miellyttävästi kitkaa, joka hieronnassa syntyy. Ihon hankautuminen ja hiertyminen kun eivät todellakaan tunnu hyvältä tai kuulu nautinnolliseen hierontaan.

Hierontaöljy on itse asiassa useiden eri pohjaöljyjen sekoitus, johon on yleensä lisätty tuoksuaineita. Hyvä hierontaöljy voi sisältää esimerkiksi manteliöljyä, avokadoöljyä ja seesamiöljyä. Erilaiset kosteuttavat ainesosat löytyvät monen hierontaöljyn ainesosaluettelosta ja öljyt tuntuvatkin ihanan pehmeältä iholla.

Herkän ihon hierontaöljy on hajusteeton

Kaerlig luonnonmukainen hierontaöljy sopii myös allergikolle.
Kaerlig on Joutsenmerkillä varustettu hellävarainen öljy eroottiseen hierontaan. Se on hajusteeton ja jopa allergiasertifioitu. Tätä tuoksuherkän kannattaa kokeilla!

Suuri osa hierontaöljyistä sopii herkällekin iholle, mutta kuten tunnettua, erityisesti tuoksuaineet saattavat aiheuttaa ärsytystä kaikkein herkimmillä. Tuoksuherkille hajusteet ovat luonnollisesti riskivalinta. Kun tuotteen ainesosalistassa mainitaan hajusteeksi sana ’parfym’, voi tuo yksi sana sisältää jopa sata erilaista yhdistettä sen kummemmin erittelemättä. Laadukkaita hierontaöljyjä saa onneksi myös hajusteettomina!

Tällaisiin hajusteettomiin öljyihin on usein mahdollista lisätä oman maun mukaan vaikkapa eteeristä öljyä, jolla saat ihanan hieronnan tuoksumaailmasta juuri toivomasi. Vinkki: Sinful-verkkokaupan valikoimasta löytyy hajusteeettomia hierontaöljyjä, kuten Joutsenmerkillä varustettu ja allergiasertifioitu Kaerlig Massage Oil sekä Sinfulin oma manteliöljypohjainen hierontaöljy. Kannattaa siis kokeilla rohkeasti ihania öljyjä eroottiseen hierontaan, vaikka sinä tai kumppanisi olisi allergikko tai jollekin ainesosalle herkkä.

Tiedän, että kookosöljy on trendikäs valinta, joka tuntuu myös ekologiselta, mutta eihän sen ominaistuoksun kanssa aina jaksa. Ja moni muukin luonnonöljy on niin ympäristöä, luonnollisuutta ja terveyttä ajatellen erinomainen valinta.

Kookos on muutenkin tuoksu, josta joku pitää ja joku ei. Ei se kuitenkaan missään nimessä kaikkein sensuellein tuoksu ole. Mielestäni esimerkiksi manteliöljy omaa kookosöljyä miellyttävämmän tuoksun, joka saa hierontatilanteen tuntumaan eroottiselta eikä siltä, että olen tekemässä ruokaa. Aah, kookosöljy-popcornit! Ymmärtänette yskän.

Hierontaöljy eroottiseen iltaan – Lindan vinkit

Öljyjen maailmassa on jos jonkinlaista hiihtäjää ja verkkokauppojen valikoimista onkin hyvä osata poimia oikeasti hyvät vaihtoehdot. On hyvä muistaa, että varsinaisten hierontaöljyjen rinnalla kulkevat hierontaliukasteet. Ne sopivat loistavasti eroottiseen hierontaan, ja niitä saa myös levittää jalkoväliin ja käyttää yhdynnässä. Koska hierontaliukaste ei ole öljypohjainen, sitä voi huoletta käyttää kondominkin kanssa.

Suosittelen kokeiltavaksi näitä hierontaöljyjä ja brändejä, jotka olen itse todennut toimiviksi niin ammattilaisena kuin henkilökohtaisella kokemuksella:

 • Shunga Erotic Massage Oil: kenties tunnetuin hierontaöljy sensuelliin hierontahetkeen! Erittäin riittoisaa, laadukas pohjaöljy ja lukuisia tuoksuvaihtoehtoja. Miinusta tulee runsaasta ainesosalistasta, jossa on myös keinotekoiset hajusteet (INCI-listassa kaiken peittävällä nimellä Parfym). Jotkut tuoksut ovat myös vahvoja eivätkä mielestäni niitä kaikkein, tuota, tyylikkäimpiä tai hienovaraisimpia. Mutta kokonaisuutena olen ollut hyvin tyytyväinen Shungan hierontaöljyihin.
 • Swede Senze Massage Oil: oma suosikkini sekä ainesosien että tuoksumaailman puolesta! Swede on ilahduttanut minua pitkään liukuvoiteiden ja hierontaliukasteiden muodossa ja tämä tuotemerkki onkin saanut minusta fanin. Esimerkiksi suuseksiä antaessani valitsen a i n a Sweden tuotteen. Olen niin tohkeissani, että sarjan hierontaöljyt ovat ilmestyneet Kaalimato.comiin. Jes!
 • YESForLOV: ranskalaisen kosmetiikkabrändin intiimituotteet ovat sanalla sanoen ylellisiä. Lempiliukuvoiteeni numero yksi löytyy YESForLOVilta, ja se on aika paljon sanottu se. Sarjan hierontaliukaste on kevyt, herkkä ja pehmeä tyylikkäällä frangipanin* tuoksulla höystettynä. Se toimii siis myös limakalvoilla, toisin kuin varsinaiset öljyt.

*frangipani kääntyy suomeksi myös temppelipuuksi, jonka valkoisissa kukissa on uskomattoman kaunis, makea tuoksu.

Muita testattuja ja hyväksi havaittuja hierontaöljyjä:

 • RFSU: suomalaisille RFSU tuntuu olevan “se perushyvä” tuotemerkki, johon voi luottaa. Itse en ole koskaan erityisesti innostunut mistään brändin tuotteesta, mutta plussaa annan niiden helppokäyttöisyydestä sekä edullisesta hintatasosta.
 • DONA: klassiset tuoksut, kuten vanilja, suklaa ja mansikka, ovat DONAn vahvuus. Miellyttävän tuntuiset öljyt tuovat lisämaustetta ja iloa aisteille.
 • Kaerlig: tällä sarjalla on Joutsenmerkki! Kaerlig-hierontaöljy on hajusteeton ja allergiaystävällinen, joten sitä kannattaa herkkähipiäisen tai tuoksuherkän kokeilla. Olen tästä tuotteesta hyvin iloinen, koska nyt on huomioitu ympäristö ja allergiat sekä herkkyydet mainiosti. En kuitenkaan ole kokeillut sitä itse, joten se päätyy tällä kertaa tähän ’muut’-listaan.
 • Kama Sutra: monipuolinen tuotesarja, jossa on kiinnostavia tapauksia, kuten Weekender Kit, joka sopii juurikin viikonlopun virkistykseen ja romanttiseksi yllätykseksi. Kama Sutrassa on runsautta ja elämää, mistä tykkään, vaikkakaan se ei ole itselleni joka kerran juttu. Ekskursiona ja ehkä enemmän kunnon hurjasteluihin yhdistettynä tämä tuotesarja saa pisteitä. Kama Sutrassa on kokeiltavaa ja, hmm, seikkailua. Käyttäisin itse tätä villitsemiseen pikemmin kuin rauhoittamiseen. No kappas, sehän sopii seksinnälkään.

Nämä ovat muutamia esimerkkejä hyvistä vaihtoehdoista. Mielipiteeni ei tietenkään ole koko totuus, vaan verkkokaupoissa on muutakin kuin nämä poiminnat – ja jotkut tuotemerkit ovat vain jääneet minulle vielä vieraiksi. Joidenkin tuotteiden kohdalla odotan kovasti, että pääsisin kokeilemaan niitä käytännössä.

Yksittäisiä huipputuotteita, jotka haluan esitellä:

 • LELO hierontakynttilä: aaaah! Haluaisin, että minulla olisi näitä aina kaapissa. LELOn hintataso on kuitenkin siellä köh köh korkeammalla. Erittäin laadukas ja tyylikäs tuoksukynttilä, joka palaessaan sulattaa vahan hierontaöljyksi, jota voit valuttaa kumppanin päälle. Vinkki: valuta lämmintä, sulaa hierontaöljyä tipoittain tai pienenä norona selkärankaa pitkin ylhäältä alas. Toimii.
 • Slube kylpygeeli: hauska ja mielikuvitusta kiihottava idea! Lorauta Slubea ammeeseen ja nauti nurunuru-tyylisestä kylvystä. Tämä tekee koko kehosta lipevän ja liukkaan! Aivan loistava idea, en malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä käytännössä…
 • JimmyJane Afterglow hierontaöljykynttilä: minimalistinen ja tyylikäs, erittäin sensuelli hierontaöljy, jonka kaadat lämpimänä virtana kumppanin iholle ilman sotkuja – tämän takaa kaatamiseen soveltuva muotoiltu reuna. Kaunis valkoinen pakkaus, eroottinen tuoksu.  Tyyliä ja selkeyttä – jotenkin aivan ihanaa luksuksen tuntua. Tämän sarjan tuoksut ovat minua houkuttavia: miten olisi bourbon-viski, kurkkuvesi, kirsikankukka tai vanilja-santelipuu? Ai että. Tässä taitaa jäädä Shunga kakkoseksi.

 

Continue Reading

Eroottinen joululahja naiselle – näin panet muita pukkeja paremmaksi

Rianne S Heart Vibe on elegantti ja seksikäs lahja naiselle, joka arvostaa tyyliä.

’Tis the season! Joululahjan hankkiminen naiselle ei suinkaan ole helppo tehtävä. Sen tietää jokainen, joka on yrittänyt ja erehtynyt. Epäonnisesta lahjasta saattaa joutua maksamaan henkistä hintaa vielä reilusti joulunpyhien jälkeen. Vaikka olen sitä koulukuntaa, jonka mielestä virheistä muistuttelu ei ole oikein eikä suinkaan paranna kenenkään parisuhdetta, tiedän että oikein mönkään mennyt joululahja voi kaikua kumppanin korvissa pitkään.

Sisältö

Veikkaan, että suurimmat vikatikit syntyvät itse asiassa liiallisesta yrittämisestä. Tarkoitus on hyvä, mutta aivot käyvät ylikierroksilla, kun paine onnistumisesta on niin kova. Silloin tulee helposti tehtyä impulsiivinen valinta, kun mieli tahtoo saada kuormittavan asian pois mielestä ja asian vain hoidettua pois alta.

Paras joululahja on pakattu kauniisti ja sisältää hemmottelua. ZALO Baby Heart on todellista silmäkarkkia!

Ihminen on toki myös mestari selittämään itselleen, että ihan hyvä se on. Kyllä se kelpaa. No, minä olen täällä antamassa oman osani pohdintaan ja toivon oikeasti, että tänä vuonna – ja tulevinakin jouluina – onnistut. Tässä artikkelissa neuvon Sinulle, miten vuoden 2019 joululahja naiselle tulee herättämään ihastusta vastaanottajassa!

Näin hankitaan joululahja naiselle:

 1. Kodinkone voi oikeasti olla hyvä joululahja. Mutta vain, jos nainen on sitä erikseen joululahjaksi toivonut.Ei siis riitä, että on ollut puhetta uudesta imurista, vaan naisen on ilmaistava halunsa saada se joululahjana. Ja silloinkin kodinkoneen lisäksi tulee antaa toinen, pienempi joululahja, joka on vain hemmottelua varten. Vähintään alitajuisesti nainen haluaa tulla nähdyksi myös ekstraa, ei vain arjen pakollisia tarvikkeita ansaitsevana olentona.
 2. Aloita lahjatoiveen kuuntelu syksyllä. Lähes jokainen nainen ilmaisee, mitä toivoo saavansa kumppanilta lahjaksi. Joulukuussa kuuntelun aloittaminen voi olla liian myöhäistä, sillä nainen on toiveensa kertonut eikä hänen tarvitse enää tuoda sitä erityisesti esiin. Onhan jo melkein joulu! Erikseen kysyminen voi tuntua loukkaavalta, sillä se kertoo (kenties totuudenmukaisesti) siitä, ettet ole ennen loppukiriä tullut ajatelleeksi koko asiaa. Autsista. Lahjatoive on usein jotain sellaista, mitä nainen voisi kyllä hankkia myös itse, mutta tuntuu merkitykselliseltä, että hänelle annetaan se. Tällaista on erityinen hemmottelu, kuten spa-hoito, naisen toivoma koru, kenkäpari tai laukku ja järjestämäsi matka naisen toivomaan kohteeseen. Älä ikinä väitä, ettei nainen ole kertonut mistä pitää – silloin et vain ole kuunnellut. Kuuntelu kuulostaa työläältä, mutta on itse asiassa tosi helppoa: tartu naisen kertomiin toiveisiin arkisessa hetkessä ja kirjoita se vaivihkaa puhelimen muistiinpanoihin. Joululahjan hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi Sinulla on useita vaihtoehtoja ja ideoita valmiina kännykässäsi. Helppoa!
 3. Eroottinen joululahja, joka on HÄNTÄ varten. Seksikäs asu, seksilelu tai muuten eroottinen joululahja on erinomainen lahjaidea naiselle. Tässä moni kumppani kuitenkin astuu sivupolulle, sillä katsellessa tuotevalikoimaa omat tarpeet hyppäävät naisen toiveiden edelle. Ja siinä sitä taas ollaan. Pidä siis katse pallossa (ei omissa palloissa) ja keskity hänen nautintoonsa. Valitse joululahja, josta huokuu naisen nautinto, ei Sinun. Toki parasta on se, että Sinä nautit siitä, että naisesi nauttii, mutta omien fantasioiden toteuttaminen ei kuulu rakkaalle annettavaan lahjapakettiin. Nih. Tässä asiassa minä olen auttamassa Sinua!
Rianne S Heart Vibe on elegantti ja seksikäs lahja naiselle, joka arvostaa tyyliä.
Rianne S Heart Vibe on naisten oma suosikki. Herkkä ja rakkaudellinen lahja kätkee sisäänsä tehokkaan vibraattorin.

Eroottinen joululahja vaimolle tai tyttöystävälle

Mikä sitten olisi sovelias eroottinen joululahja, josta selviää voittajana? Onnekkaita ovat he, jotka tuntevat oman kumppaninsa niin hyvin, että voivat itsevarmasti pistää pakettiin juuri tietyn hieromasauvan tai vaikkapa bondage-välineitä. Useimmiten kuitenkin lahjan valintaan kaivataan hieman ammattilaisenkin apua ja kenties sitä kuuluisaa naisnäkökulmaa. Tässäpä Sinulle siis sitä! Luonnollisesti moni muukin lahja voi olla erinomainen juuri Sinun kumppanillesi. Kun haluat helliä naista, tarjoamillani ideoilla pääset varmasti ainakin vauhtiin.

Seksiväline ei suinkaan ole mauton lahja, vaan erittäin suositeltava hankinta, mikäli tiedät, että nainen suhtautuu yleisesti ottaen seksileluihin positiivisesti. Olen valinnut vuoden 2019 parhaat lahjaideat, joiden avulla saat omat joululahjaostoksesi edistymään.

Tässä omat suosikkini joululahjaksi ihanalle vaimolle tai rakkaalle tyttöystävälle:

 • Teatiamo Arctic Dildo: suomalainen, koivusta valmistettu design-dildo on upea ilmestys, joka hehkuu syvissä sävyissä. Arctic Dildo on ilo niin silmälle kuin jalkovälillekin.
 • Rianne S Heart Vibe: Suloinen ja pieni, mutta kappas miten tehokas vibraattori taitaa olla hienovaraisin tapa lahjoa naista erotiikalla. Tyylikäs sydämenmuotoinen kiihotin ei näytä seksivälineeltä, vaan pikemminkin korulta. Ja sehän sopii jouluun se.
 • ZALO Momoko G-pistevibraattori: Romanttinen lelu vielä romanttisemmassa paketissa! 24 karaatin kultaa, upea viktoriaaninen lahjapakkaus sekä tehokas sauva, jolla orgasmit tulevat yhä useammin. Olisipa joulu useammin. No toisaalta sitten on ystävänpäivä…ja synttärit…ja vuosipäivä…ja sitten on taas joulu.
 • ZALO Baby Heart Massager: Tämäkin värisevä kiihotin on sydämen muotoon valettu ja lisäksi hempeän vaaleanpunainen. Aidolla kullalla koristeltu seksilelu sopii elämäsi eliittinaiselle! Tässä lahjassa ei ole tehty kompromisseja, vaan panostettu naiseen.
 • Bijoux Horoscope Pleasure Box: Pitääkö nainen arvossa horoskooppiaan ja yhteyttä universumiin? Lahjapaketti sisältää henkilökohtaisen kaulakorun, orgasmivoiteen ja värisevän kiihottimen persoonallisessa boksissa. Sinun tarvitsee tietää vain naisen horoskooppi ja saat hänelle personoidun eroottisen joululahjan. Tällä lahjalla erotut eduksesi!
ZALO Momoko on G-pistevibraattori, jota kelpaa esitellä!
ZALO Momoko -hieromasauva on sekä laadukas, tehokas että kaunis. Kantaosa on arvokasta 24 karaatin kultaa!

Yksi hyväksi havaitsemani vinkki on valita seksilelu, joka on ulkonäöltään erityisen kaunis. Joululahjassa nimittäin estetiikka nousee erityiseen arvoon. Ulkonäkö ja jopa tuotteen pakkaus ovat paljon merkityksellisempiä jouluna kuin muulloin huvikseen hankituissa yhteisen nautinnon seksivälineissä. Valmiiksi upea lahjarasia myös säästää vaivannäköä, sillä kaikki on tehty puolestasi.

Kaikki tähän artikkeliin valitsemani lahjaideat ovat paitsi itsessään erityisen kauniita, myös ihanissa pakkauksissa, joita ei sen kummemmin tarvitse kääriä lahjapaperiin. Olepa hyvä!

Suomalaista designia suoraan Korvatunturilta: Teatiamo Arctic Dildo

Herkän kauniissa ja luksustunnelmaa luovissa paketeissa saa niin elegantteja klitoriskiihottimia kuin tehokkaita hieromasauvojakin. Yksi erityinen kunniahuuto täytyy antaa kotimaiselle Teatiamon puusta valmistetulle Arctic Dildolle, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista muotoiluhistoriaa. Moni muistaa Mr Rosewood-dildon ja sitä seuranneet pyökistä ja muista puumateriaaleista valmistetut hieromasauvat pakattuina näyttäviin puisiin pakkauksiin, joissa on saranalla varustettu kansi.

Nyt Teatiamo on kääntänyt uuden lehden ja sauvoissa on värejä, jotka saavat muotoilun todella esiin. Koivusta valmistettu puudildo ei voi olla ilahduttamatta saajaansa! Puinen laatikko tosin on jätetty uusista Arctic Dildoista pois ja tilalla on moderni, valkoinen laatikko, jossa dildo lepää näyttävästi tummalla alustalla. Haluat takuulla nähdä naisen ilmeen, kun hän avaa tämän lahjan!

Teatiamo Arctic Dildo on kotimaista käsityötä suoraan Rovaniemeltä.
Suomalainen design sopii myös seksileluun! Näyttävä Teatiamo Arctic Dildo valmistetaan luonnollisesti koivusta Rovaniemellä – ihan Korvatunturin naapurissa. Hyvää joulua!

Jos vaimosi rakastaa kotimaista tai ylipäätään skandinaavista designia ja luonnonmateriaaleja, Arctic Dildo on taattu menestys! Se on näyttävä esine, joka tunnetaan maailmallakin, ja se tulee takuulla päätymään joko makuuhuoneeseen tai kunniapaikalle muiden design-helmien rinnalle olohuoneeseen. Arctic Dildo valmistetaan muuten Rovaniemellä Suomessa alusta loppuun, joten se tuo henkilökohtaisen jouluisen tervehdyksen aivan Korvatunturin kupeesta! Ihanaa!

Teatiamo Arctic Dildoon pääset tutustumaan tästä >>

Sydämellinen joululahja, joka saa myös klitoriksen sykkimään: Rianne S Heart Vibe

Rianne S on naisten keskuudessa erittäin suosittu brändi. Rianne S -seksivälineet ovat korkealaatuisia, mutta niiden hintataso on pysynyt koko ajan hyvin maltillisena. Ihanat värit ja naisellinen muotoilu houkuttelevat naisia näiden tehokkaiden seksilelujen luo.

Heart Vibe on aivan erityinen ja täydellisesti omalle rakkaalle lahjaksi sopiva eroottinen yllätys, sillä se saapuu valmiiksi kauniissa lahjapaketissa. Sydämenmuotoinen vibraattori on elegantti valinta ja tyylikäs tapa tuoda erotiikkaa elämään.

Heart Vibe on pieni, mutta siinä on voimaa – olen testannut! Se sopii niin naisen omaan, yksityiseen nautiskeluun kuin yhteiseen kivaan. Valinnan vaikeus voi tulla ainoastaan värin kanssa: pitääkö naisesi enemmän violetista vai pinkistä paketista?

Rianne S Heart Vibeen pääset tutustumaan tästä >>

ZALO Momoko ja Baby Heart – täydellinen joulu sisältää aidon kullan kimallusta

Romantiikan ystävä ihastuu päätäpahkaa ZALO-sarjan korkealaatuisiin naisten seksileluihin. Sarjassa on useita erilaisia hieromasauvoja, kuten tässä artikkelissa esiintyvä Momoko, sekä ihastuttava ja herkkä Baby Heart Massager, jotka on pakattu yksityiskohtaisiin viktoriaanisiin laatikoihin. Värimaailma ja kuvioinnit vievät suoraan Marie Antoinetten aikaan ja päästävät herkän tyttömäisyyden valloilleen.

Sen lisäksi, että ZALO pelastaa lahjan hankkijan paketointiyrityksiltä, on jokaisen kiihottimen kantaosa tottakai valmistettu oikeasta 24 karaatin kullasta! Haluaisinpa tavata sen naisen, joka voi tällaisen lahjan edessä väittää, ettei häntä ole yritetty helliä ja hemmotella…

ZALO Baby Heart Massager on täydellinen joululahja elämäsi naiselle!
ZALO Baby Heart Massager on hempeän herkkä ja koristeltu 24 karaatin kullalla. Orgasmeja ja kultaa – mitä muuta nainen voisi jouluksi toivoa?

ZALO Momoko hieromasauvaan pääset tutustumaan tästä >>

ZALO Baby Heart Massageriin pääset tutustumaan tästä >>

Universumin värähtelevä lahja naiselle: Bijoux Horoscope Pleasure Box

Naiselle, joka ylläpitää yhteyttään maailmankaikkeuteen! Henkilökohtainen joululahja naiselle, joka ymmärtää horoskooppien ja astrologian päälle. On mahtava idea antaa joululahjaksi näin henkilökohtainen paketti.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää muuta kuin lahjansaajan horoskooppi. Sen perusteella toimitetaan tyylikäs kolmion muotoinen pakkaus horoskooppimerkkiä vastaavalla korukivellä sekä horoskoopille kuuluvaa elementtiä (tuli, vesi, maa tai ilma) vastaava orgasmivoide. Varsinainen seksiväline Bijoux-paketissa on kätevän kokoinen sormivibraattori, jossa on useita asetusvaihtoehtoja.

Bijoux Horoscope Pleasure Box on henkilökohtainen joululahja naiselle.
Bijoux Horoscope Pleasure Box tarjoaa naiselle jotain ainutlaatuista joululahjaksi! Juuri hänelle valittu koru, orgasmivoide ja vibraattori kauniissa paketissa.

En osaa itse sanoa brändistä tai vibran voimakkuudesta sen enempää, sillä en ole ikäväkseni päässyt tätä kyseistä tuotemerkkiä koskaan testaamaan. Idea ja pakkaus ovat kuitenkin niin persoonallisia, että uskon naisen todella innostuvan tästä lahjasta jouluna! On hieno yksityiskohta, että paketti on huipputyylikäs kolmio, jossa on kultainen painatus. Vinkki: lisää pakkauksen ympärille yksinkertainen, leveä lahjanauha, joka saa lahjapaketin näyttämään elegantilta ja todella erityiseltä – aivan kuten nainenkin on.

Bijoux Horoscope Pleasure Boxiin pääset tutustumaan tästä >>

Näillä vinkeillä toivotan hyvää lahjanmetsästystä ja, jos ei nyt ihan stressitöntä, niin ainakin vähemmän stressaavaa joulunodotusta!

Continue Reading

Paras Womanizer 2019 | Testissä Starlet 2, Premium ja Duo

Womanizer Duo on tuplastimulaattori, joka tekee kaiken!

Naisen paras ystävä on kuin onkin imuri! Klitorisimuri siis. Womanizer valloitti seksivälinemarkkinat jo vuosia sitten, kun sen uutta aikakautta edustavat laitteet löysivät tiensä ensin ammattilaisten ja sitten tavallisten naisten käsiin.

Sisältö

Nyt brändin uusimmat tuotteet ovat saaneet kaikkien aikojen suurimman suitsutuksen. Eikä syyttä: uusin teknologia on valjastettu kursailematta Womanizerin käyttäjien iloksi.

Womanizer Duo on tuplastimulaattori, joka tekee kaiken!
Womanizer Duo kiihottaa sisältä ja ulkoa. Monipuolinen kiihotin on monen naisen mielestä täydellinen tyydyttäjä!

Lue lisää kauniisti muotoillusta Womanizer Classicista täältä >>

Lue lisää suloisesta pikku Womanizer Starlet 2:sta täältä >>

Lue lisää klitorisimurien kuningatar Womanizer Premiumista täältä >>

Lue lisää kokonaisvaltaisen nautinnon Womanizer Duosta täältä >>

Alkuperäinen idea ääni- ja paineaaltojen aikaansaamasta stimuloinnista on saanut seurakseen herkkuja:

 • autopilottitoiminto, jolla saat halutessasi nauttia laitteen älykkäästä kyvystä hoidella Sinut ilman että itse kosket painikkeisiin. Jotkut nauttivat tästä ominaisuudesta, jotkut taas haluavat olla aina itse kontrollissa. Kumpaa porukkaa Sinä olet?
 • hiljaisuutta korostava SmartSilence-toiminto, jonka ansiosta Womanizer ei pidä sitäkään vähää surinaa mitä aikaisemmin. SmartSilence tunnistaa, milloin suutin on oikeassa kohdassa ja käynnistyy vasta silloin. Tästä seuraa, että Womanizerin käyttö on äänettömämpää kuin koskaan. Sinusta lähtevää ääntä lukuunottamatta.
 • kaikkien aikojen laajin tehovalikoima, jossa kevyin käyttöteho on entistä kevyempi herkille käyttäjille ja edgaajille, ja jossa suurin teho on entistäkin huipputehoa kovempi räjäyttävästä tunteesta nauttiville sekä esimerkiksi tuntohäiriöisille käyttäjille.
 • entistä ergonomisempi muotoilu, jossa käyttäjien toiveesta kiihottimen muoto on nyt kapeampi. Pidemmän mallinen ja kapoisampi Womanizer on mukava pitää sirossakin kädessä ilman, että ote lipeää suurimmankaan nautinnon aikana.

Tällä hetkellä Womanizer on ehdottomasti naisille suunnattujen eroottisten välineiden kärjessä. Uudet mallit ovat aina vain nautinnollisempia käyttää, sillä Womanizer on huomioinut asiakkaiden toiveet ja palautteet tuotesuunnittelussaan erinomaisesti.

Ennen kaikkea klitoriksen kiihottamiseen vihkiytynyt seksilelu on monelle käyttäjälleen muodostunut pyhäksi Graalin maljaksi, joka tuottaa orgasmeja joka kerta, nopeammin kuin muut välineet ja vieläpä monen naisen kohdalla suorastaan sarjassa.

Mikä ihmeen Womanizer?

Suloiset Womanizerit olivat markkinat vallatessaan ulkonäöltään aivan ainutlaatuisia muihin seksileluihin verrattuna: niiden muotoilu muistutti hauskasti Braunin epilaattoreita(!), mutta herkulliset värit ja kuvioinnit vasta tekivätkin uutuuksista erityisen houkuttelevia.

Womanizer Classic oon virtaviivainen luksuskiihotin, joka takaa orgasmin joka kerta!
Linjakas Classic-malli istuu täydellisesti käteen ja sisältää kaikki Womanizereiden parhaat ominaisuudet. Classic sopii parhaiten laadun ja yksinkertaisuuden ystävälle.

Tärkeintä Womanizereissa on tietenkin aina ollut niiden varsinainen teknologia ja toimintamekanismi, joka tunnetaan arkisimmin tuttavallisella nimellä klitorisimuri. Aivan niin, sillä sitähän tämä naisten seksilelujen ykkönen tekee – imee klitorista.

Oli erittäin virkistävää, ettei seksilelun pääpointti ole työntää jotakin sisään. Suuri osa kuitenkin tuotti itselleen orgasmeja juuri klitoriksen kautta. Womanizer on siis vastannut aitoon tarpeeseen ja näyttänyt, mistä naisten orgasmit on tehty!

Valtava asiakasmäärä on ottanut avosylin vastaan teknologian, joka todella toimii. Paine- ja ääniaaltojen tuottaman imun ja sykkeen rinnalla tavanomainen vibraattori vaikuttaa jopa hyvin vanhanaikaiselta – mitä sen teknologia tietysti onkin.

Ei ole ihme, että Womanizer on edelleen klitorista stimuloivien seksivälineiden ehdoton ykkönen. Moni muu brändi on tullut perässä ja osa tekee varsin laadukkaita seksileluja, mutta henkilökohtaisesti minulle ei ole Womanizerin voittanutta. Toki sellainen voi joskus tulla vastaan, mutta tällä hetkellä ja about 200 €:n hintaluokassa Womanizer on ainoa, jonka poimin itse ja jota varauksetta suosittelen myös ystävieni ostoskoriin.

Ensimmäisen suosion aaltonsa jälkeen Womanizer on kehittynyt huimasti eteenpäin, mutta silti nerokas perusperiaate on sama. Klitorisimuri on toden totta omaleimainen, uuden ajan teknologia, joka tuottaa tehokkaasti ja hellästi orgasmeja lähes kenelle tahansa klitoriksen omistajalle. Tuotteita on testattu ja tulos on ollut mahtava, sillä suuri määrä henkilöitä, jotka ovat ilmoittaneet, että eivät saa orgasmeja tai että niiden saaminen on hyvin vaikeaa, ovat onnistuneet juuri Womanizerin avulla.

Womanizer Premium on huipputeknologialla varustettu klitoriskiihotin
Womanizer Premium on hiljainen SmartSilence-älytuote, jonka muotoilu sopii myös yhdynnässä käytettäväksi lisänautinnoksi.

Kuulostan itsekin helposti ostetulta hypettäjältä, kun hehkutan niin varauksettomasti jotain tuotetta tai brändiä. Omassa työssäni on kuitenkin se(kin) hyvä puoli, ettei minun tarvitse kirjoittaa mistään mihin en usko. Olen vapaa kieltäytymään ja jätänkin väliin monet härpäkkeet, joissa en näe mitään erityistä. Olen nähnyt, kuullut ja kokenut itse usean vuoden ajan niin paljon Womanizerien voimasta, että kehun niitä ihan syystä.

Palautetta on tullut niin kollegoilta kuin asiakkailta, aina edullisimmasta pikku-Womanizerista kaikkien naisten seksilelujen kuningattariin eli Duoon ja Premiumiin. Parasta ja tärkeintä on toki aina kokeilla jotain asiaa itse ja annankin paljon painoarvoa ikiomille orgasmeilleni. If not me, who?

Saan orgasmin kaikkein nopeiten Womanizerilla. Pidän myös edgingistä ja usean orgasmin putkesta, jos minulla vain on aikaa pidemmälle nautiskelulle. Näihin puuhiin valitsen nykyisin käytännössä aina lelulaatikostani Womanizerin. Yksi syy on tietysti monissa tilanteissa nopea lopputulos, mutta omalla kohdallani myös hellävaraisuus on erityisessä arvossa.

Hyvä suutin ja laitteen kevyimmät voimakkuudet sallivat pitkäaikaisen nautiskelun, jota ei tarvitse rajoittaa liialliselta tuntuvan stimuloinnin takia. Minä, kuten jotkut muutkin naiset, koen että kaikkein suurimpia tehoja ei oikein pysty käyttämäänkään, koska ne ovat niin kovin voimakkaita herkälle klitorikselle. Tässä on kyse yksilöllisistä eroista: joillain klitoris on enemmänkin herkkis, toisilla taas se kaipaa reilusti stimulointia. Kumpikin on normaalia ja Womanizerista kiittää klitoris kuin klitoris.

Uusimmat Womanizerit tarjoavat aivan uusia ominaisuuksia ja seksilelun ulkoasusta on tullut aina vain tyylitellympi. Valikoiman laajentuessa huippubrändi on voinut tuoda markkinoille myös eri hintaluokan seksivälineitä. Womanizerin voi siis hankkia itselleen niin olan takaa panostamalla kuin vähän pihistelemälläkin.

Starlet 2 – pieni ja edullinen laadusta tinkimättä

Edullisemmat Womanizer Starlet -kiihottimet ovat näppärän kokoisia ja yksinkertaisia käyttää. Starlet on herättänyt ihastusta myös ammattilaisissa, koska sen hinta-laatusuhde on mainio eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Yksinkertainen on kaunista!

Uusi Starlet 2 kilahtaa ostoskoriin reilusti alle satasella, tarkemmin sanoen noin 70 €:lla. Se siis todella on Womanizerien edukas vaihtoehto. Starlet 2:ssa on selkeitä parannuksia vanhaan Starletiin verrattuna. Tärkeimmäksi näistä nousee mielestäni laitteen vedenpitävyys. Trendikkään korallinpunaisen värin lisäksi Starlet 2 on saatavilla myös sinisessä sävyssä.

Womanizer Starlet 2 on uusi vedenkestävä kiihotin
Suloinen Starlet 2 on uusi tulokas Womanizer-sarjaan. Vedenkestävä klitoriskiihotin on ihanan helppokäyttöinen ja kauniin korallinvärinen seksilelu.

Premium on Womanizerin uusi lippulaiva

Meille seksilelujen Porchesta kiinnostuneille taas Womanizerin uusi, täydellisyyttä hipova Premium antaa juuri sen mitä henkilökohtaiseen nautintoon tarvitaan. Täyden palvelun Womanizer on upean näköinen. Värivalikoima on Premium-mallin kohdalla kattavin: uudet värit ovat elegantti sininen ja puhtaan pirteä pinkki. Alkuperäiset musta, punainen ja valkoinen kuuluvat nekin tottakai värivaihtoehtoihin.

Designia sopii ihastella siksikin, että on hämmästyttävää miten niin paljon toimintoja sisältävä laite on saatu näin virtaviivaiseen pakettiin. Uudesta Premiumista näkee, että sen suunnitteluun ja koko prosessiin ennen tuotteen julkaisua on käytetty aikaa, vaivaa ja paljon rahaa. Eikä allekirjoittanutta haittaa yhtään, että Premiumia saa juurikin siinä puhtaan punaisessa värissä, oih!

Pienikokoinen, laadukas klitorisimuri on monelle aivan riittävä seksilelu, josta riittää r u n s a a s t i nautintoa pitkäksi aikaa. Jos kuitenkin haluaa seksilelultaan enemmän ja tiedät jo etukäteen, että muutama voimakkuusasetus alkaa ennen pitkää kyllästyttää, on aika siirtää katse ylähyllyn valaistuun lasivitriiniin – siellä komeilee Se Seksilelu, jonka ansiosta tulet perumaan muutamat illanviettosuunnitelmat.

Oikea valinta itselle voi olla upea Premium-malli, mutta katsotaanpa vielä muita Womanizereita. Syttyykö tosirakkaus sittenkin varsi-imuriin? Jep, kaksi kiihotinmallia ovat tuplastimulaattoreita, joilla kiihotat niin klitorista kuin vaginaa.

Duo on tehokas multitaskaaja

Monipuolisuutta kehiin! Womanizerin Duo on kenties ensi silmäyksellä hassun näköinen, mutta se toimii kuin unelma!

Tässä klitorisimurissa on sekä taivaallinen imuosa että emättimeen laitettava varsiosa. Sen ansiosta tämä seksiväline tuottaa todella voimakkaita orgasmeja, jotka tuntuvat syvällä ja laajalla. Toinen malli, joka on varusteltu varrella, on Womanizer InsideOut. Duo on uudempi tulokas, jossa on käytännössä samalla hinnalla enemmän nautittavaa, joten suosittelen valitsemaan sen, mikäli hypit kahden vaihtoehdon välillä.

Womanizer Duo tekee tuplavuoroa Sinun nautintosi eteen
Tyylikäs Womanizer Duo on monipuolinen naisten seksilelu, joka hakee vertaistaan.

Vaikka klitoriksen kautta saavutettava orgasmi tunnetusti on suurimmalle osalle sellaisen omistavista helpoin saada, kannattaa oman kehon mahdollisuuksista nauttia kokonaisvaltaisesti. Duon ja InsideOutin varsiosan ansiosta seksilelu ei stimuloi ainoastaan klitorista, vaan se hieroo ja värisyttää myös koko G-aluetta ja emättimen seinämiä.

Eri kohtien kautta saadut orgasmit tuntuvat erilaisilta, joten jo siksi kannattaa uteliaasti kokeilla eri paikkojen kiihottamista. Jos jokin kohta tuntuu ihanalta, jatka sen koskettamista myös ensi kerralla.

Ehkä klitoriksen avulla saatu orgasmi tulee nopeiten tai varmimmin – hyvä, tee sitä! Muista kuitenkin myös, että harjoittelu tuottaa tuloksia tässäkin asiassa: esimerkiksi G-alueen stimuloiminen muun nautiskelun yhteydessä johtaa usein ennen pitkää orgasmiin. Vaikka ensimmäisillä kerroilla ei siltä tuntuisi, keho oppii koko ajan uutta ja voit löytää useita erilaisia tapoja antaa itsellesi tai kumppanillesi orgasmeja.

Continue Reading

Naisten tonttuasu on paras valinta joulun roolileikkeihin

Obsessive naisten tonttuasu

Marraskuu on alkanut! Siksi olen sallinut itseni uppoutua intohimooni, joka nostaa päätään jostain syystä erityisesti talvella: seksiasuihin. Ehkä se johtuu siitä, että vietän enemmän aikaa sisätiloissa ja kotonakin valaistus pidetään hämyisämpänä hyvän tunnelman aikaansaamiseksi.

Illat lasten nukkumaanmenon jälkeen ovat rauhallisia ja läheisiä, eikä niitä vietetä tietokoneen vaan kynttilän valossa. Tällainen arjen muutos saa minut kaivamaan vaatekaapista esiin seksiasuni, joita kieltämättä siellä muutama onkin. Ainoa vaan, että olen alkanut hinkua seksiasuksi jouluista rooliasua. Sellaista tosi punaista, valkoreunuksista tonttuneidon asua, tiedäthän? Niistä puhutaankin tässä kirjoituksessa niin, että kilisee kilisee kulkuset!

Hyppää heti tutustumaan henkilökohtaisiin suosikkeihini joulun 2019 rooliasuista:

 • LivCo Corsetti Meredith tonttuasu: Vuoden klassisin naisten tonttumekko! Kellohelma, musta vyö ja perinteiset valkoreunukset. Täydellistä laadun ja perinteen ystävälle.
 • LivCo Corsetti Shyamala tonttuasu: Näyttävä korsetti täynnä harkittuja yksityiskohtia. Sukkanauhoihin voi kiinnittää mitkä tahansa sukat, mutta suosittelen saman sarjan ihania punavalkoisia uutuuksia. Tässä sukkanauhaliivissä on runsaasti tukiluita, joten asu sopii etenkin korseteista innostuville tonttuneidoille.
 • LivCo Corsetti Snowflake tonttuasu: Olen rakastunut tämän tonttumekon herkkyyteen ja etenkin suloiseen huppuun! Kangas laskeutuu täydellisesti. Kellomainen helma ja syvään uurrettu kaula-aukko tuovat kurvit esiin!
 • LivCo Corsetti Catriona tonttuasu: Tämä catsuit on niin mukava, että siinä voi viettää koko jouluyön, juhlayön. Asu on yhtenäinen ja se on kauttaaltaan punaista, pehmeää pitsiä. Parasta Catriona-asussa ovat joustavuus sekä seksikkäät pörröreunaiset sukat!
Jouluun kuuluu aikuisten tonttuasu, jota kelpaa esitellä pukille.
Snowflake on herkkä ja kaunis naisten tonttuasu, jossa on ihastuttava huppu.

Asut vaihtuvat, roolileikit pysyvät

Tunnustan: olin vuosikausia sitä mieltä, että ylipäätään johonkin rooliasuun pukeutuminen ei ole minun juttuni ja pidin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta seksikkäiksi tarkoitettuja naamiaisasuja mauttomina. Edelleen sellaiset naamiaisasut, jotka ovat muka julkiseen käyttöön, mutta pyrkivät noudattamaan seksiasun vetovoimaa, aiheuttavat usein minussa väristyksiä – eikä siis sillä kivalla tavalla.

Sen sijaan varsinaiset seksiasut, jotka toteuttavat fantasioita liittyen eri hahmoihin, ovat todella sulattaneet sydämeni! Kappas vain.

Ensin ajattelin, että markkinoille on tullut viime vuosien aikana aivan uudella tavalla laadukkaita ja tyylikkäitä rooliasuja, ja siksi mieleni on muuttunut. Mutta ehkäpä on niin, että minä itse olen kypsynyt asialle. Roolileikit ovat aina olleet mielestäni mahtavia – vain idea vaikkapa punahilkaksi pukeutumisesta ei ole houkuttanut minua.

Hmm, itse asiassa molemmat puolet asiasta taitavat pitää paikkansa. On tässä sen verran alaa seurattu, että tiedän, ettei näin upeita ja huolella valmistettuja asuja ollut tarjolla ennen. Etenkin nämä jouluaiheiset seksiasut, joihin olen iskenyt kiiluvat silmäni, nostattavat jopa liikuttuneen kiitollisuudentunteen: ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Naisten tonttuasu voi olla mekko, korsetti tai catsuit

Parasta mitä tällä hetkellä tiedän, ovat siis seksikkäät naisten tonttuasut! Siis kaikki eroottiset tonttupuvut, kuten mekot, catsuit-haalarit, bodyt ja sukkanauhaliivit. Ai että! En olisi uskonut, että innostun pukeutumaan tontuksi aikuiseen makuun, mutta näin vain kävi. Seksikäs tonttuasu on tietenkin väriltään punainen, mikä vetää minua puoleensa kuin kissanminttu. Miau.

Klassinen chemise muuttuu tonttuasuksi vyön ja karvareunuksen avulla.
Yksinkertaista eleganssia parisuhteen pikkujouluun! Saint Kiss on tyylikäs tonttumekko naiselle.

Kun ihailemani seksiasubrändit, kuten LivCo Corsetti, ovat tuoneet markkinoille upean näköisiä tonttuasuja, joissa on valkoiset pörröyksityiskohdat, olen uskaltanut hypätä kelkkaan (hih).  Ymmärrän, mikä rooliasuissa on tuntunut itselleni vieraalta: halpa materiaali ja kehno istuvuus. Eikö ole hassua, että vaikka muita seksiasuja on ollut jonkin aikaa tarjolla korkealaatuisina, ne rooliasut jämähtivät pitkäksi aikaa halpistasolle?

Nyt meillä on LivCon lisäksi Leg Avenue ja muutama muu huikea brändi, jotka saavat tällaisen kaltaiseni himottelijan ihan herkistymään. Ja jos nyt aletaan hiuksia halkoa, niin ainahan sitä on isolla rahalla ja ulkomailta saanut, mutta helppo saatavuus Suomesta ja aidosti hyvä hinta-laatusuhde ovat kumartamisen arvoisia asioita. Ei mitenkään itsestäänselvää. Asujen kohdalla myös mahdolliset palautukset ja koon vaihtaminen sopivampaan sujuvat omalla äidinkielellä parhaiten.

Kun nyt tiedän, että kuuman tonttupuvun kangas on laadukasta ja tuntuu ihanalta päällä, ja että asun leikkaukset ovat oikeasti imartelevia, voin ilolla osallistua tähän roolileikkiin. On turha pelätä, että netistä hankittu jouluinen rooliasu näyttää yllä aivan erilaiselta kuin tuotekuvassa – laadukas naisten tonttuasu muotoutuu kauniisti monille vartaloille.

Tottakai kaikkein edullisimmat puvut ovat samaa kamaa kuin aina ennenkin. Niillekin on oma paikkansa, tosin ei enää minun makuuhuoneessani. Kuulostaa elitistiseltä, mutta voin kertoa, että minulla on useita kokemuksia heikkolaatuisista seksiasuista pitkältä ajalta, enkä vain halua palata siihen maailmaan. Tiedäthän, kun pääsee hyvän makuun…

Meredith-tonttumekko edustaa klassista kellohelma-tyyliä. Huippulaadukas kangas ja elegantti koristelu vetävät puoleensa.

Ostan siis mieluummin harvemmin uutta virikettä asustepuolella ja sujautan vähän enemmän euroja tuotteisiin, joiden pukeminen ja pitäminen vaikka useita tunteja kerrallaan on suuri nautinto. Hengityksen pidättely, rahiseva kangas tai kutittava sauma eivät palaa vaatekaappini valikoimaan. Tai odotas, tuohon hengityksen pidättämiseen voidaan palata joskus uudestaan.

Jouluinen rooliasu on paras veto kahdenkeskisiin pikkujouluihin

Jaan mielelläni löytämäni ihanuudet, joista valitsen omaan kaappiini lisää täytettä! Kenties vähän hurahdin tänä vuonna, mutta on niin mahtavaa, että vaihtoehtoja on runsaasti.

Obsessive Santastic on jouluinen alusasu naiselle.
Obsessive Santastic -alusasu saa pukin posket punoittamaan – eikä se johdu tällä kertaa glögistä!

Voit pukeutua niin muhkeaan röyhelöhelmaan tai paksuun valkoiseen karvareunukseen kuin ikinä haluat, tai valita virtaviivaisemman tyylisuunnan ja nauttia ihonmyötäisestä, kevyesti koristellusta punaisesta korsettisetistä. Somistaisiko sitä asua sitten tonttulakilla, punaisilla hansikkailla vai pelkillä pikku stringeillä? Oijoi, kun olisi jo pikkujoulu…

Tonttumekon helman alle voi pukkikin kurkistaa

Aloitetaan klassisimmasta vaihtoehdosta eli tonttumekosta! Erilaisia tonttumekkoja, jotka on suunniteltu aikuiselle naiselle, löytyy niin alleviivatun seksikkäänä kuin hienovaraisemman suloisenakin. Tykkään molemmista!

Naisten tonttumekko on käytännössä aina lyhythelmainen. Hameosa voi olla varsin ihoa myötäilevä tai vaikka tyllillä kohotetun muhkea.

Makuuhuoneeseen tai pikkujouluihin

Koko pituudeltaan kapea joulumekko muistuttaa enemmän perinteistä eroottista yöasua eli chemiseä, ja se sopiikin parhaiten makuuhuonekäyttöön. Hulmuavammat helmat taas antavat enemmän joustavuutta siihen, missä tilanteessa seksikästä minimekkoa voi käyttää: joissain aikuisten pikkujouluissa on mahdollisuus esiintyä erityisen seksikkäänä Korvatunturin työntekijänä.

Paljastava seksiasu aikuisten jouluun.
Niukka Christmas Bell -tonttuasu paljastaa pakarat valmiiksi, kun tiedät varsin hyvin olleesi tuhma tänä vuonna.

Kun tonttumekkoon yhdistää vaikka peittävät punaiset tai valkoiset sukkahousut, jolloin ihan paljasta pintaa ei jää pakaroiden alarajoille, asu noudattaa heti paremmin julkiseen tilaisuuteen sopivaa pukukoodia. Asusteilla on paljon merkitystä, ja siksi itse mekko voi sopia pikkujouluihin asuksi, kun sukkahousut, kenkävalinta ja laittautuminen pidetään maltillisena. Tällainen tonttumekko tuo paljon itsevarmuutta ja varmasti kääntää ihailevat (ja kateelliset) päät. Hyvin istuva jouluinen asu nyt vain on kadehdittavan kaunis!

Naisten seksikkäässä tonttumekossa on etenkin kellomallissa kapea vyötärö, joka useimmissa seksiasuissa luodaan paitsi mekon taitavilla leikkauksilla, myös jouluiseen asuun sopivalla vyöllä. Joulupukin muori tai iloinen tonttuneito kantaa tietenkin mekossaan tummaa ja ihan kuin vahingossa kurveja korostavaa vyötä. Mekon vyö voi olla melko kapoinen, mutta joissain malleissa olen törmännyt myös upeisiin leveisiin vöihin, jotka toimivat kuin korsetti – kuitenkaan näyttämättä siltä.

Obsessive naisten tonttuasu
Jouluinen Obsessive Merrily rooliasu sisältää tyylikkään tonttulakin ja seksikkäät stringit.

Omaan makuuni näyttävät jouluisat seksiasut ovat joko selkeästi myös julkisempaan tilaisuuteen sopiva tiimalasivaikutelman antava ja suloisen viaton tonttumekko, tai sitten (useimmiten) erittäin niukka ja chemise-tyylinen asu, jossa ei sitten vöitä tarvitakaan, kun koko mekko on riittävän ihoa nuoleva sellaisenaan.

Vuoden 2019 parhaat naisten tonttumekot:

Kaikissa kunnon tonttumekoissa on tietysti valkoista reunusta ja mekon väri on punainen. Olen niin tyytyväinen, että erotiikan verkkokaupoista saa esimerkiksi LivCo Corsetti -brändin seksiasuja, sillä olen todennut yhä uudelleen merkin olevan todella laadukas. Kankaat, ompeleet ja istuvuus ovat aivan omaa luokkaansa. LivCo Corsetti on yksi niistä parhaista merkeistä, joilta seksiasuja kannattaa mielestäni ostaa. Ne oikeasti myös istuvat monen muotoisille vartaloille eikä niitä ole tehty vain mallinukeille.

Onko naisten joulumekon mukana asusteita?

Olennaista jouluisen rooliasun hankinnassa on tottakai myös katsoa tarkkaan, mitä asusteita tonttumekko tuo tullessaan. Suurin osa mekoista, joita myydään naamiaisasuina, sisältää asuun täydellisesti sopivan tonttulakin, koska no duh.

Seksiasuihin tonttulakki ei kuitenkaan automaattisesti kuulu, joten kannattaa aina lukea tuoteteksti. Ja oikeastaan ehdotan, että siirrät katseen päälaelta sinne toiseen päähän, sillä jouluisen seksiasun mukana tulee yleensä stringit – ei mitään seksikiharoita litistävää hattua. Silloin kun mekon mukana saa tonttulakin, on se valmistettu samasta materiaalista kuin mekkokin ja se on kokemukseni mukaan miellyttävän kevyt. Sen uskaltaa siis toki asettaa päähän pientä esitystä varten…

Seksikäs joulubody saa katsojansa kuolaamaan. Huikea seksiasu aikuisten jouluun!

Luotettavissa erotiikan verkkokaupoissa kerrotaan selkeästi, kuuluuko vaikkapa tuotekuvassa näkyvä asuste tuotteen mukaan vai ei.

Tonttumekkoon on helppo yhdistää seksikkäät sukat

Sama pätee muuten kaikkiin asusteisiin: tonttuasua hankkiessa mekkoon sopivat stay up – tai muut sukat valitaan yleensä erikseen. Tämä on minusta hyvä asia, sillä sukat muuttavat helposti koko seksiasun tyyliä ja niitä onkin hauska vaihdella. Tonttuasun kohdalla haluankin tehdä itse valinnan siitä, valitsenko mekon kaveriksi punaiset vai valkoiset – no miksei ihonsävyisetkin – sukat.

Usein sukkia ei tarvita ollenkaan, kun kyse on hyvin niukasta ja yöasumaisesta seksimekosta. Ainakin omat suosikkini ovat sellaisia, ettei niiden kanssa ihan kaupungille lähdetä, vaikka olisi pari glögiä alla.

Monen jouluaiheisen seksimekon alle sopii myös sukkanauhaliivi, joten sekin vaikuttaa sukkien valintaan. Ja kuten sanottu, vaikkapa firman pikkujouluihin pukeuduttaessa lienee parasta pukea kiltisti (!) peittävät sukkahousut jalkaan. Voit luottaa siihen, että mekko itsessään on tarpeeksi kuumaa kamaa. Eikö ole ihanaa näyttää siltä, että on vähän niin kuin vahingossa ihan älyttömän seksikäs jossain tonttupuvussa? Sitä minäkin.

Jouluaiheinen seksiasu on katseenvangitsija

Mekkojen lisäksi jouluisia seksiasuja löytää myös ihoa myötäilevien catsuitien ja sukkanauhaliivisettien muodossa. Superseksikkäät punaiset sukkanauhaliivit lämmittävät varmasti tunnelman. Jouluteemaan kuuluu, että seksiasussa on valkoisia somisteita, kuten höyhen- tai karvareunusta tai vaikkapa valkoiset nyöritykset.

LivCo Corsetti on laadukas brändi, jonka Shivali catsuit sulattaisi Grinchinkin sydämen.

Kun tonttuasusta poistetaan hame, päästään ajattelemaan lahjapaketin ulkopuolelta! Klassikoissa on puolensa, mutta napakampiin asuihin jouluisat yksityiskohdat voidaan tuoda melko mielikuvituksellisesti. Kaunis lopputulos kysyy suunnittelulta huolellisuutta ja todellista esteettistä silmää. Onneksi sitä joiltain löytyy!

Catsuit sopii jouluun kuin pipari suuhun

Catsuit on yleensä ensisijainen valintani seksiasuissa, joten on kiinnostavaa perehtyä sen jouluversioihin. Olen iloisesti yllättynyt siitä, miten hienosti suurin osa catsuit-asuista kantaa talvista teemaa! Korsettiosaan yhdistetty punavalkoisuus on oikea katseenvangitsija – joulun taikaa voi luoda erittäin elegantisti. Ihastuin muutamassa sukkanauhaliivisetissä siihen, että joulun iloa on tuotu sukkien yläreunaan esimerkiksi kimaltavien rusettien ja suloisen valkoisen pörröreunuksen keinoin.

Korsettiasuissa näkyy vahvemmin se, mikä joissain mekkomalleissakin tuo asuun luksusta: kangas on joissain kohti peittävää ja strategisiin paikkoihin on laitettu kaunista pitsiä, joka tuo seksiasuun läpikuultavuutta. Näyttävimmissä body stocking -asuissa koko asu on kauttaaltaan pitsikuvioitu. Korsettinyörit, pienet rusetit, napit ja kaikki ihanat yksityiskohdat tekevät modernin tonttutytön esiintymisasusta täydellisen tähän jouluun!

Jouluinen catsuit on moderni rooliasu.
Shyamala on korsettien ystävän unelma-asu! Monet yksityiskohdat tekevät tästä seksiasusta yhden vuoden 2019 kiinnostavimmista.

Vuoden 2019 parhaat naisten tonttuasut:

Joulussa on kyse ennen kaikkea yhdessäolosta. Parisuhteesta kannattaa tottakai aina pitää hyvää huolta – vaikkei siitä mitään varsinaista työtä tule tehdä. Yhteinen aika ja oman rakkaan yllättäminen eroottisella asulla on loistava tapa osoittaa rakkautta ja virittää ilmapiiriä.

Minulta on joskus kysytty, että ketkä niitä naisten seksiasuja yleensä ostavat, miehet vai naiset. Senkin uhalla, että vastaus on tylsä, vastaan että molemmat. Seksiasu yleisesti on huippusuosittu hankinta etenkin pariskunnilla. Naiset ostavat itselleen asuja, joista toki nauttivat itse, mutta joilla on ihanaa vietellä omaa kumppania.

Punainen pitsinen jouluseksiasu naiselle
Catriona-rooliasu on kauttaaltaan pehmeää pitsiä – ei tukiluita tai kaaritukia, vain ihoa hellivää pehmeyttä!

Miehet taas ostavat usein naiskumppanilleen seksiasuja ja haluavat näin osoittaa, että pitävät rakastaan seksikkäänä ja että he toivovat yhteistä nautintoa. Joulunaikaan sopivat rooliasut houkuttelevat kenet tahansa nautiskelemaan aikuisten omasta ajasta ja eroottisista illoista.

Tutustuttuani tämän vuoden valikoimaan eri verkkokaupoissa olen varma, että paitsi itselleni, myös Sinulle löytyy unelmien tonttuasu!

Continue Reading

Eroottiset aikuisten joulukalenterit 2019

Naughty&Nice on tuhma joulukalenteri pariskunnille

KATSO VUODEN 2020 PARHAAT EROOTTISET JOULUKALENTERIT TÄÄLTÄ!

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa jouluvalmisteluja! No, tuohon en usko itsekään, mutta pikkujoulusesonki on aina omaa luokkaansa. Ystäviä voi alkaa tavata glögin ääressä, töissä ja kaveriporukassa sovitaan Secret Santa -pikkujouluista… Vaikka pimenevät illat ja viilenevä ilma tuntuvat monelle tylsältä ja tympeältä ajalta, on tämä sesonki usein yhteisöllisempää kuin mikään muu aika vuodesta! Ennen kaikkea pimenevä vuodenaika tekee kodista yhä tärkeämmän turvapaikan. Ja siinä kohtaa perhe ja parisuhde nousevat keskiöön.

Kun ulkona on kylmä ja pimeä, kotona on tavallistakin tärkeämpää luoda lämpöä ja läheisyyttä syleilevä ilmapiiri. Hyggeily voi tarkoittaa villasukkia ja Netflix-maratonia, mutta meille dramaattisemman koti-illan ystäville tunnelman lämmittämiseen tarvitaan vähän tulisempia aineksia.

Eroottinen joulukalenteri aikuiseen makuun
Eroottinen joulukalenteri sopii erityisen hyvin läheisyyden lisäämiseen.

Välillä on tottakai ihanaa vain olla toisen kainalossa ja saada parhaassa tapauksessa jalkahieronta. Koska kuitenkin tiedän paremmin kuin hyvin, että haluan elää paitsi seksintäyteisiä hotelliöitä myös seksikästä arkea, on sellainen toteuttava muilla välineillä kuin villasukilla. Siksi en pysy tuolillani – tai pöksyissäni – kun saan esitellä vuoden 2019 eroottiset joulukalenterit aikuisille!

Tuhma joulukalenteri on täynnä yllätyksiä

Kun olen työskennellyt seksivälinekaupassa, olen myös saanut tutustua erilaisiin seksijoulukalentereihin. Luit aivan oikein: vain aikuisille suunniteltu joulukalenteri on täynnä tuotteita, jotka tuovat piristystä makuuhuoneeseen.

Tuhma joulukalenteri on ihana ilo etenkin parisuhteeseen! Seksileluja ja -tarvikkeita sisältävä joulukalenteri on tullut lyhyessä ajassa niin suosituksi, että eri valmistajien kalenterit on myyty viime vuosina nopeasti loppuun. Se ei ole mikään ihme, etenkin kun ammattilaisena tiedän, mitä kaikkea kalentereista paljastuu.

Tässä vuoden 2019 parhaat eroottiset joulukalenterit:

 • Silent Night BDSM joulukalenteri: Aivan kuten Suomen joulukuu, tässä adventtikalenterissa huokuu fifty shades of grey eli harmaan kymmenet eri sävyt. No ei vaan, katso miten upea ja häpeilemätön kinky-kalenteri tässä on! Ihanaa, että bondagelle annetaan reilusti omaa tilaa ja sitomisesta pitävälle pariskunnalle on varta vasten luotu aisteja terävöittävä joulukalenteri.
 • Naughty & Nice joulukalenteri: Tämä tuhma joulukalenteri on niin kaunis jo paketissa, että olen aivan myyty! Sinisen ja kullan sävyt antavat vihjeen siitä, mitä luukkujen takaa paljastuu. Ulkonäöltään Naughty & Nice houkuttelee minua kaikkein eniten! Sen sisältökin on vihjeiden perusteella aika valloittava. Jos budjetti antaa myöden, uskon tämän kalenterin olevan jouluaattoon mennessä todellakin hintansa arvoinen.
 • Eroottinen joulukalenteri: Tässä tyylikkäässä kalenterissa on myös hengästyttävän laadukas sisältö! Tämä saattaa olla kakkossuosikkini kaikista vaihtoehdoista. 24 luukkuun mahtuu useita hyviksi tietämiäni merkkejä, mikä tietenkin enteilee hyvää.
 • Sinful joulukalenteri: uudistettu versio viime vuoden kalenterista. Niin ulkoasu kuin sisältökin ovat Sinfulin tyylille uskollisen mustia. Sinful tarjoaa itse asiassa sekä edullisempaa että luksusversiota, joista voi valita omansa. Myös tämä tuhma joulukalenteri on vähän kallellaan bondageen ja sitomisvälineitä paljastuu varsinkin Deluxe-kalenterista.
Naughty & Nice tuhma joulukalenteri 2019
Naughty&Nice on tuhma joulukalenteri, jonka laadukas sisältö tuo nautintoa joulunodotukseen.

Joulukalenteri aikuisille on aivan loistava tapa tuoda parisuhteeseen monipuolisesti uusia ideoita: luukusta paljastuva yllätys on sattumanvarainen eikä jommankumman pöydälle tuoma ehdotus, joka nostattaisi paineita tehdä jotain spesifiä.

Kun luukku aukeaa, molemmat ovat neutraalilla maaperällä tutkimassa, mitä eteen on tarjoiltu. Tuhma joulukalenteri antaa jokaiseen päivään keskustelun aihetta, tai joskus toki turhat puheet voi jättää kokonaan väliin ja hypätä käytännön pariin.

Leikki ja ilo kuuluvat myös aikuisille

Leikkimielisyys on tunnetusti paras tapa lähestyä ja tutkia seksuaalisuutta ja saada palkintoja uteliaisuudesta. Kenties varsinainen seksileluille naureskelu alkaa jo olla vähän menneen talven lumia, mutta iloa, huumoria sekä luottavaista asennetta seuraavat suurimmat nautinnot ja onnistumiset.

Mikä olisikaan leikkisämpää kuin seksivälineiden ja eroottisen tutkimusmatkan yhdistäminen juuri joulukalenteriin? Aikuisillakin on lupa leikkiä!

Arjen erotiikka auttaa jaksamaan kaamoksessa

Tuntuu, että juuri tähän vuodenaikaan seksuaalisuuden ja parisuhteen läheisyyden vahvistaminen ovat tärkeitä koko ihmisen ja arjen hyvinvoinnille. Vietämme syys- ja talviaikaan tutkitusti paljon enemmän aikaa sisätiloissa ja etenkin omassa kodissamme kuin muina aikoina vuodesta.

Kuulostaa jopa itsestäänselvältä, mutta asiaa kannattaa katsoa siitä näkökulmasta, että nyt on myös syytä tehdä päivittäisiä askareita toisin. Se mikä toimi kesähelteellä, ei välttämättä toimi räntäsateessa, vai mitä? Pimeä vuodenaika vaikuttaa monen ihmisen energiatasoon laskevasti, voi lisätä unentarvetta ja tuoda alakuloisuutta.

Silent Night BDSM-joulukalenteri
Bondage joulukalenteri Silent Night on todellinen BDSM-pariskunnan unelma!

Vaikka niin joskus olisi kiva ajatellakin, ei seksi tietenkään kaikkea elämässä paranna – mutta aika paljon hyvinvoivalle seksuaalisuudelle voi antaa kiitosta omasta jaksamisesta. Usko pois: kun fyysisen läheisyyden tarve usein marras-joulukuussa kasvaa, on erotiikka yksi parhaista ja kauneimmista tavoista tuoda lisää kosketusta elämään.

Eroottinen aikuisten kalenteri luo odotusta ja tunnelmaa

Tarkkaan kun luit, huomaat, että sanoin erotiikka, en seksi. Parisuhde voi olla erittäin eroottinen ja virittynyt, vaikka yhdyntää tai muita seksitapoja ei toteutettaisi erityisen aktiivisesti. Kaikki, mitä parina tehdään ihaillen ja tuottaen mielihyvää, voi olla eroottista ilman aikomustakaan edetä sillä muuhun toimintaan.

Eroottinen hieronta ja aistileikit ovat oikeina hetkinä aivan tajunnanräjäyttäviä kokemuksia. Esimerkiksi Sinfulin tyylikkäästä joulukalenterista löytyvä höyhenhuisku on omiaan juuri tällaiseen aistikkaaseen hetkeen. Kiusoittelu, vihjailu ja odottava tunnelma tekevät päivästä virittyneen. Mieti, miten ihanaa on avata aamulla vaivihkaa yhteinen aikuisten joulukalenteri ja antaa sen sisällön herättää päivän mittaan uusia ideoita!

Parisuhteen kannalta tiedän myös, että yhteinen tekeminen ja jonkin uuden tutkiminen yhdessä kumppanin kanssa vahvistaa parisuhdetta merkittävästi ja lisää sekä seksin määrää että laatua parisuhteessa. Jos tuntuu vaikealta uskoa, kannattaa heittäytyä sen verran tuhmalle joulumielelle että kokeilee asiaa itse.

Continue Reading

Anaaliseksi – takaportti taivaaseen

Anaaliseksi eli peppuseksi on ihanaa ja nautinnollista. Niin miehet kuin naisetkin voivat saada orgasmin anaalia stimuloimalla!

Anaaliseksi eli peppuseksi on ihanaa ja nautinnollista. Niin miehet kuin naisetkin voivat saada orgasmin anaalia stimuloimalla!

Onko anaaliseksi normaalia seksiä?

Kyllä vain, mikäli toinen vaihtoehto on outo seksi 🙂 On hyvin vaihtelevaa, miten ihmiset käsittävät anaaliseksin. Joillekin se on osa sitä ihan tavallista arkiseksiä, jollekin silloin tällöin nautittava ekstra ja joillekin peppuun koskeminen on hyvin harvinaista ja se liittyy vaikkapa ainoastaan BDSM-sessioon. Lisäksi on tietysti monia, joita peppuhommat eivät kiinnosta millään tasolla.

Continue Reading