Naisten tonttuasu on paras valinta joulun roolileikkeihin

Obsessive naisten tonttuasu

Marraskuu on alkanut! Siksi olen sallinut itseni uppoutua intohimooni, joka nostaa päätään jostain syystä erityisesti talvella: seksiasuihin. Ehkä se johtuu siitä, että vietän enemmän aikaa sisätiloissa ja kotonakin valaistus pidetään hämyisämpänä hyvän tunnelman aikaansaamiseksi. Illat lasten nukkumaanmenon jälkeen ovat rauhallisia ja läheisiä, eikä niitä vietetä tietokoneen vaan kynttilän valossa. Tällainen arjen muutos saa minut kaivamaan vaatekaapista esiin seksiasuni, joita kieltämättä ... Read More »

Eroottiset aikuisten joulukalenterit 2019

Naughty&Nice on tuhma joulukalenteri pariskunnille

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa jouluvalmisteluja! No, tuohon en usko itsekään, mutta pikkujoulusesonki on aina omaa luokkaansa. Ystäviä voi alkaa tavata glögin ääressä, töissä ja kaveriporukassa sovitaan Secret Santa -pikkujouluista… Vaikka pimenevät illat ja viilenevä ilma tuntuvat monelle tylsältä ja tympeältä ajalta, on tämä sesonki usein yhteisöllisempää kuin mikään muu aika vuodesta! Ennen kaikkea pimenevä vuodenaika tekee kodista yhä ... Read More »

Sinful joulukalenteri 2019 – piristä parisuhdetta tuhmalla kalenterilla

Sinful joulukalenteri 2019

Vaikka jouluun ja sen luvalliseen odotukseen on vielä vähän aikaa, olen jotenkin nyt jo tyttömäisen innostunut tämän vuoden uusista eroottisista joulukalentereista!  En todellakaan ole vielä ajatellut kodin joulua tai etsinyt tikkaita jouluvalojen ripustamista varten. Sen sijaan pikkujoululahjat, joulua ja talven taikaa huokuvat illanvietot sekä valmistautuminen pimeämpään vuodenaikaan on aivan selvästi jo hyvässä vauhdissa. Tämähän toimii joka vuosi kuin porttiteoria: pikkujouluista ... Read More »

Anaaliseksi – takaportti taivaaseen

Anaaliseksi eli peppuseksi on ihanaa ja nautinnollista. Niin miehet kuin naisetkin voivat saada orgasmin anaalia stimuloimalla!

Onko anaaliseksi normaalia seksiä? Kyllä vain, mikäli toinen vaihtoehto on outo seksi 🙂 On hyvin vaihtelevaa, miten ihmiset käsittävät anaaliseksin. Joillekin se on osa sitä ihan tavallista arkiseksiä, jollekin silloin tällöin nautittava ekstra ja joillekin peppuun koskeminen on hyvin harvinaista ja se liittyy vaikkapa ainoastaan BDSM-sessioon. Lisäksi on tietysti monia, joita peppuhommat eivät kiinnosta millään tasolla. 5 / 5 ( ... Read More »

Lindan kokemuksia Tinderistä

Lue suomeksi, miten Tinder toimii ja millaisia kokemuksia ja neuvoja Tinderiin Lindalla on!

Ohjeet onnistuneiden Tinder-treffien hankkimiseen Vaikka monia hyviä sivustoja ja sovelluksia on olemassa seksiseuran hakemiseen, kärkipäässä on Tinder. 5 / 5 ( 2 votes ) Read More »

Mistä tiedät, että mies on sinusta kiinnostunut?

Mies on kiinnostunut, kun hänen kehonsa asento on sinuun kohdistunut ja hän katsoo sinua.

Tämä on yksi lempiaiheistani! Ei siksi, että se olisi kovin monimutkaista ja jännittävää, vaan siksi, että tämän aiheen puiminen ei tunnu loppuvan koskaan. Ja kuitenkin väitän, että vastaus on melko yksinkertainen! 5 / 5 ( 2 votes ) Read More »

5 syytä, miksi liukuvoide tekee kaikesta seksistä parempaa

Liukuvoide tekee kondomin käytöstä monin verroin miellyttävämpää.

Liukuvoide ei ole mikään vaihdevuositarvike, ja nuoret sen onneksi jo tietävätkin. Meitä ohjeistetaan mitä ihmeellisimpiin seksiasentoihin ja toimiin, neuvotaan käyttämään ties mitä seksileluja jotka tärisevät ja heiluvat suuntaan ja toiseen… ja lähes aina unohdetaan perusasiat, joiden ansiosta seksi ylipäätään voi tuntua hyvältä. Jos pillu ei ole liukas, se ei johda mahtavaan nautintoon – kellekään. Luota minuun tässä asiassa. 5 / ... Read More »

Paras seksinukke – ostajan opas

Pimeässä hohtava Scarlet Creame seksinukke tuo jotain ekstraa seksileikkeihin. Kaunis seksinukke taipuu moneen ja viehättää ulkoasullaan.

  Seksinukke eli sex doll on yksi klassisimmista seksileluista! Seksinuket olivat suosittuja jo niiden tullessa ensimmäistä kertaa markkinoille, mutta suunnittelun ja materiaalien kehittyessä niiden suosio on räjähtänyt. 5 / 5 ( 2 votes ) Read More »

Pillupumppu (klitorispumppu) – parempaa kuin suuseksi?

Advanced Clitoral Pump klitorispumppu värisee ja imee valitsemallasi tahdilla. Kaunis ja monipuolinen vaginapumppu sisältää myös vaihtopään erilaiseen nautintoon!

Pillupumppu eli tutummin klitorispumppu stimuloi joko pelkästään klitoriksen kärkeä tai kauttaaltaan klitoriksen aluetta, joka ulottuu myös häpyhuulten ympärille. Ihana imu tuntuu siltä, kuin jalkojesi välissä olisi jumalaisen hyvä suihinottaja – niin kuin onkin. Miten pillupumppu toimii? Pillupumppu tuottaa alipaineen, joka tuntuu imuna. Imu paisuttaa klitorista ja saa veren kiertämään koko vaginan alueella todella voimakkaasti. Koska klitorispumppu on säädettävä, voit itse ... Read More »