5 syytä, miksi liukuvoide tekee kaikesta seksistä parempaa

Liukuvoide tekee kondomin käytöstä monin verroin miellyttävämpää.

Liukuvoide ei ole mikään vaihdevuositarvike, ja nuoret sen onneksi jo tietävätkin.

Meitä ohjeistetaan mitä ihmeellisimpiin seksiasentoihin ja toimiin, neuvotaan käyttämään ties mitä seksileluja jotka tärisevät ja heiluvat suuntaan ja toiseen… ja lähes aina unohdetaan perusasiat, joiden ansiosta seksi ylipäätään voi tuntua hyvältä.

Jos pillu ei ole liukas, se ei johda mahtavaan nautintoon – kellekään. Luota minuun tässä asiassa.

Jokaisen naisen pillu ei kostu samalla tavalla. Jotkut ovat saaneet elämässään sellaisen lahjan, että he kastuvat litimäriksi jopa hyvin helposti, toisilla taas suurikaan kiihottuneisuus ei näy emättimen kosteudessa. Se ei tarkoita, että jossain olisi jotain vikaa, mikä pitää korjata hormonihoidolla. Joskus voi niin ollakin, mutta totuus on, että olemme yksilöitä kaikki.

Liukuvoide tekee kaikesta seksistä parempaa molemmille!

Lindan liukkaripoiminnat

Tuotteen nimiLindan kommenttiKäyttökohteetOminaisuudet
Pjur – Back Door

Lisätiedot >>
Käytän itse tätä myös saadessani suuseksiä, jolloin rentouttava vaikutus auttaa saamaan useita kovia orgasmeja ilman, että tulen liian kosketusherkäksi.Anaaliseksi, emätinyhdyntä ja fistaus. Ei sovi yhteen silikonisen seksilelun kanssa.Silikonipohjainen. Rentouttava, tuoksuton, mauton, väritön.
Frenchkiss

Lisätiedot >>
Tämän mansikkaisen maun tuntevat kaikki - liukuvoiteiden söpö klassikko. Kevyt ja viaton, parhaimmillaan suuseksissä!Suuseksi ja emätinyhdyntä. Sopii kaikille seksileluille ja kaikkien kondomien kanssa käytettäväksi.Vesipohjainen. Mansikanmakuinen ja -tuoksuinen, väritön.
Pasante TLC Lube

Lisätiedot >>
Pasanten pumppupullo ei ole se kaikkein kätevin. Tämän liukuvoiteen tuoksu on kuitenkin monien mielestä tyylikäs ja miellyttävä.Emätinyhdyntä, anaaliseksi. Sopii yhteen lateksikondomien kanssa.Hybridi (Silikoni- ja vesipohjainen). Kiihottava, passionkukantuoksuinen, mauton, väritön.
WET Synergy

Lisätiedot >>
Niille, joita hajut ja maut ärsyttävät, erinomainen valinta. Ei tarvitse lisäillä, vaikka olisi tunnin panosessio. Toimii iholla hieronnassa, josta voi siirtyä kätevästi sisätiloihin tuotetta vaihtamatta.Emätinyhdyntä, anaaliseksi, eroottinen hieronta. Sopii yhteen lateksikondomien kanssa.Hybridi (Silikoni- ja vesipohjainen). Tuoksuton, mauton, väritön.
Splashers-liukastekapseli

Lisätiedot >>
Kätevä helokkiöljykapseli sujautetaan vaivihkaa emättimeen tai anaaliin! Helppo ja siisti tapa liukastaa, vaikka salaa... Pitää kädet puhtaina. Tykkään!Huomaamaton liukaste anaaliseksiin ja emätinyhdyntään. Sopii herkille.Öljypohjainen. Tuoksuton, mauton, väritön. Erittäin lyhyt ainesosalista.
Viamax Organic Glide

Lisätiedot >>
Tämä on ihana liukaste, johon on sekoitettu vain luonnollisia kasviöljyjä. Suosittelen erityisesti, jos olet herkkä tai kuivuuteen taipuvainen! Myös pakkaus on hyvin suunniteltu eikä sottaa.Hellävarainen liukuvoide sopii kaikkeen seksiin, mutta ei käytettäväksi kondomien kanssa. Öljysekoitus sopii myös anaaliseksiin ja seksilelujen liukasteeksi.Öljypohjainen. Tuoksuton, mauton, väritön. Ihoa ja limakalvoja rauhoittavia ainesosia.

1. Kondomin käyttö

Monet miehet ja naiset kokevat, että seksi kondomin kanssa ei tunnu yhtä hyvältä kuin ilman. Silti kondomin käyttämättä jättäminen ei ole vaihtoehto. Mutta arvatkaa mitä! Tutkitusti liukuvoiteen käyttö kondomin käytön yhteydessä vähentää kondomin huomaamista paljon. Miehet ovat tutkimuksissa todenneet myös, että liukuvoiteen käyttö kondomin käytön yhteydessä auttaa pitämään erektion yllä pitkään. Ei kuulosta kovin turhalta tavaralta, vai mitä?

2. Emättimen kuivuus

Kuten sanottua, kuivuuteen on monia syitä. Harmittavan usein se on seksissä se, että kumppani ei jaksa nähdä riittävästi vaivaa ollakseen todella läsnä ja kiihottaakseen pillua kunnolla ennen kuin työntyy tai työntää jotakin sisään.

Joidenkin naisten limakalvot taas ovat vain yksinkertaisesti herkkiä ja kostuvat heikommin kuin toisilla. Siinä ei ole mitään kummallista, vaan se on täysin normaalia. Mutta hei, liukuvoide kehiin ja nautinto moninkertaiseksi!

3. Seksimaratonin varuste numero yksi

Kun seksille on enemmän aikaa kuin pikapano ja voit heittäytyä sänkyyn seksikumppanisi kanssa tunneiksi, mitä tapahtuu? Jep, limakalvot ärtyvät väistämättä. Vaikka seksitaidot olisivat miten hyvät, et voi välttää sitä, että pitkäkestoinen seksi (tai paljon seksiä samana päivänä) aiheuttaa hankausta ja limakalvojen ärsyyntymistä. Seksistä voi nauttia vaikka nine to five, kunhan mukana menossa on liukuvoide. Sen ansiosta hommia ei tarvitse keskeyttää, kun paikkoja alkaa aristaa, vaikka haluja vielä olisi. Tämä pätee sekä miehiin että naisiin!

Lisävinkki:

Jos kehosi on orgasmin jälkeen yleensä kovin kosketusherkkä eikä siedä koskettelua, kokeile emätinyhdynnässä liukuvoidetta, jossa on jonkin verran puuduttava vaikutus. Kuulosta hassulta, mutta todistetusti toimii! Ei siis mitään apteekkitavaraa, jolla saat kadotettua kaiken tunnon jalkojen välistä, vaan hyvä liukuvoide, jossa on jonkin verran vaikuttavaa ainetta. Esimerkiksi Pjur BackDoor on erinomainen! Sen sijaan, että olet joutunut tyytymään vain yhteen orgasmiin per seksikerta, ja ehkä voinut nauttia seksistä vain yhden kerran päivän aikana, voitkin jatkaa heti edellisen jälkeen.

4. Liukuvoide ja peppuseksi

Edellisestä luontevasti takaoveen eli peppuseksiin. Koska peräaukossa ei ole luonnostaan mitään kostumista, on liukuvoide paras ystäväsi peppuseksissä, olit sitten antava tai ottava osapuoli. Anaaliseksiä ei saa harrastaa ilman liukuvoidetta, sillä se voi todella aiheuttaa vahinkoa. Vaikka et huomaisi erityistä kipua tai hankausta seksin aikana, jälkikäteen voit tuntea seuraukset. Käytä aina, aina, aina liukuvoidetta kun kyseessä on peppuseksi. Se tuntuu taivaallisen hyvältä jo ensikosketuksesta alkaen. Anaaliseksin ei ole tarkoitus olla kitkaista työntämistä ja hankausta. Jos peppuseksi tuntuu siltä, keskeytä operaatio ja hae liukuvoide.

Lisävinkki:

Suosittelen peppuseksiin öljypohjaista liukuvoidetta. Kondomin kanssa öljypohjainen ei sovi, joten silloin paras veto on hyvälaatuinen vesipohjainen liukuvoide. Älä käy keittiön kaapilla öljypurkkien luona, vaan valitse seksiin tarkoitettu liukaste!

5. Liukuvoide ja vaginahieronta ovat erottamaton pari

Vaginahierontaa kannattaa tehdä esileikkinä tai mieluusti ihan sellaisenaan ilman tarkoitusta jatkaa muuhun seksiin. Käytä liukuvoidetta aina reilulla kädellä, mutta tuhlaile varsinkin vaginahieronnassa. Pillu on arvokas ja herkkähipiäinen kuningattaren luola, jota tulee koskettaa sen ansaitsemalla tavalla. Vaginahieronnan tarkoitus on rentouttaa ja kosteuttaa vagina. Jos sohaiset jonnekin eikä liukastetta ole tarpeeksi, tämä tavoite ei tule saavutetuksi.

Myönnetään kaikki nyt yhdessä, että litimärkä pillu on seksiin kaikkein paras. Kun tämä asia on kunnossa, voi hifistelyn asento-oppailla jättää omaan arvoonsa. Perusasiat kuntoon!

5/5 - (3 votes)

You may also like